• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-05 13:51:01 följande:
    Ja den listan innehåller nog de flesta datum. Den kom till under några dagar då jag knappt hann titta in i tråden så har heller ingen koll. Och inte skrev jag upp mig på den heller eftersom vårt datum är låååååångt fram. Ingen som skulle komma ihåg det ändå.

    Aha, indisk ceremoni, så spännande. Hur går en sån till? Blir det mkt folk då?
    När är ditt datum egentligen Obestämd ? Du skriver då och då att det är låångt fram men jag har nog aldrig hört när?
  • 120530
    2011

    2 juli: 
    Darling Daisy 
    Sommarbrud

    30 juli: 
    Sandis1977
    S2011

    6 augusti: 
    humlan66
    TheD

    13 augusti: 
    Skumboll
    Pinkgrape
    Knopan

    20 augusti
    Aylas
    Malin24

    3 september: 
    krazzzy

    11 november:
    Minuz

    2012

    25 Februari 
    Red

    14 april
    helsingebrud
     
    4 Augusti
    Love you til the end.

    18 augusti
    1700tal
    Då har jag ändrat mitt namn!
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-05 16:51:38 följande:
    Den ser jättefin ut! Fluffig och stor men ändå enkel och stilren, me like!
  • 120530
    Eileme skrev 2011-07-05 17:17:58 följande:
    Nä, nu har jag "tjuvläst" här inne länge nog utan att skriva.... Men idag finns det väl inget bättre ställe att vända sig till med sin lycka tänker jag!! :)

    För när jag kom hem från semestern idag så låg där ett paket och väntade på mig på köksbordet!
    Jag rusade in.... (hade förvarnat sambon om att inte försöka stoppa mig, har vetat att paketet ligger där i en hel plågsam vecka!)
    ...upp i sovrummet för att prova min alldeles egna kinaklänning!!!

    Och den var alldeles perfekt! Precis som på bilden (sånär som en blomdekoration, men det anade jag redan från början och bad dem att göra den "borttagbar"...vilket de fiffigt hade gjort med hjälp av tryckknappar) och den satt som en smäck!
    Är så lycklig och lättad nu, tänk att jag skulle få vara en av dem som det gick så bra för :)

    En bild antar jag att ni kanske vill se? Den kommer så fort jag får tid att prova den "på riktigt" med skor och allt och kan få sambon att fota...
    Nu står det en hel familj som vrålhungrigt väntar på att jag ska laga mat ;)
    Kul att det gick bra! Grattis! Bilder bilder Flört
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-05 22:24:45 följande:
    Just ja, jag tänkte shoppa lite imorgon. Har dock involverat hela familjen i det :P

    Engångskameror, är det bara skit helt och hållet?

    Expert här säljer nämligen såna för 9kr/st imorgon, då ingår även framkallning i det priset. Kan kanske vara värt det då? Som en kul grej sådär. Man får max köpa 3/person, så jag ska handla, min blivande, mina föräldrar, mormor, min syster och hennes sambo :P Borde väl räcka med ca 20 kameror på 55 personer?
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Håller med om att det är en kul grej och det kan ju svida över för det priset. Men de resultaten jag sett av det har varit bilder på sniskan, fingrar på linsen och 20 bilder på gästens egen tallrik Glad
  • 120530
    Amejuli skrev 2011-07-06 12:31:37 följande:
    Ja eller hur. Det tycker jag också men det finns bara ivory och champange och välja på till hela klänningen liksom... Jag ska kolla om det är någon i chaten jag kan fråga...
    När jag beställde min hade jag ivory på klänningen och champange på bandet. Boderierna blev lite mörkare iaf och syntes braGlad 
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-06 13:10:46 följande:
    Men nu har jag sprungit färdigt, åååh vad brutalt! Hatar att springa av hela mitt hjärta, not for me lixom... Långa snabba promenader är helt ok men tänkte jag skulle bränna lite extra. Men FY vad tråkigt och jobbigt! Skrikandes Men jag sprang iaf 2,5 km utan paus, förvånande nog för jag springer aldrig. Skrattande
    Det är ju jätteskönt att springa Glad Bästa avslappningen som finns, du behöver bara komma över den där första jobbiga trösklen! Och så smidigt, det är bara att dra på skorna och ge sig ut. Jag har bestämt mig för att vara i mitt livs form på bröllopet och springer nu 3-4 dagar i veckan. I september skall jag börja styrketräna igen (har en sommarpaus) så att armar och axlar är snygga också.
  • 120530
    Amejuli skrev 2011-07-06 22:27:53 följande:
    Ja precis så tänker jag också. men problemet är ju att jag förmodligen inte kommer hinna sy in den. Tror du det tar längre tid hos dem om jag beställer måttsydd? Ska beställa nu ikväll och lutar verkligen åt måttsydd eftersom jag egentligen inte passar i någon storlek. Jag har liksom större skillnad på mina mått än deras storlekar har så jag har väldigt smal midja men bredare höfter och lite större byst liksom.

    Till saken hör att jag ofrivilligt tappar en del i vikt nu och kommer förmodligen att fortsätta göra det och den klänning jag har är för stor och ganska dyr och knepig att sy in tyvärr. Men den är hos sömmerska just nu. Så jag håller tummarna att det ska gå vägen och att vikten inte fortsätter svikta för mycket fram till bröllopet. Men det finns inte så mycket mer att ta av snart så nån ände måste det väl finnas på det :-P

    Men som sagt. tror du det tar mycket extra tid hos dem om jag tar måttsydd?
    Nu hade vi ju inte samma säljare, men min beställdes måttsydd och de sa att det inte tog längre tid. Har precis som du mindre midja än i deras storlekar. Eller större rumpa, beroende på hur man ser det Flört Sedan har jag tydligen väldigt små bröst, de mailade för att dubbelkolla om det verkligen var möjligt hahaha!  Hoppas du hinner!

    Har du någon underkjol eller har du beställt det med? Var beredd på att det krävs en underkjol för att den skall bli sådär puffig som på bilden.
  • 120530
    Amejuli skrev 2011-07-07 17:49:33 följande:
    Ja jag hittade på hemsidan sen att det inte skulle göra skillnad i tid så det blev måttbeställd. Spännande! Nu är det bara att hålla tummarna!

    Jag har ingen underkjol till den men jag vill gärna att den ska vara lite mindre då jag vill att den ska kännas lite mer "avslappnad och bara ska användas under festen så det blir lättare att dansa och så... Men beställde du en underkjol till din från samma säljare eller vart köpte du din?

    p.s. Det är klart det är midjan som är liten!
    Min säljare hade en passande underkjol men jag köpte den aldrig då jag bestämde mig för en klänning jag köpte i butik istället. Men jag funderar på att köpa en underkjol iaf, om jag av någon anledning skulle få användning för klänningen en annan gång. Hittar jag någon billig och bra gör jag nog det!

    Ska du verkligen inte ha underkjol? Den är ju så söt när den är puffig!  
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-08 11:05:54 följande:
    Ja, det kanske var där nånstans det började men sen rullade det ju tyvärr bara på.. Det finns så många som taggar igång på kritik och hätska kommentarer. Du fick såna kommentarer men "gav igen" med samma mynt för du reagerade starkt och tog åt dig. Och sen är bollen i rullning liksom och ingen är mer skyldig än den andra när det gått så långt.
    Men nu tycker jag att det känns som att det börjar lugna ner sig? Eller så har jag bara inte kolla i de värsta trådarna på ett par dagar..
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!