• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag behöver lite experthjälp med hur jag skall tänka med underkjolen, har aldrig köpt det tidigare!  Tyllen i min klänning går ju lite längre ned än sidenet i kjolen. Om jag köper en underkjol som är lika lång som sidenet kommer ju tyllen sticka ut som en lite kant. Men om jag köper en som är lika lång som tyllen ser man ju kanske ringen? 

  • 120530
    Miceme skrev 2011-05-18 22:19:19 följande:
    viewitem.eim.ebay.se/26L-ROCK-n-ROLLPROM-PETT...

    En sådan här tänker jag på Emma
    Ja, det skulle kanske funka.. Det lättaste vore att köpa från de som sydde klänningen, de har ju måtten, men det har bara med ring i sitt sortiment. Får kanske fråga dem om de kan göra en sådan här! Tack för hjälpen Glad
  • 120530

    zvartaliljan: Jättefin klänning! Och visst är det bra med en mamma som kan fixa lite Flört

  • 120530

    Är det någon av er som vet en kinasida med mycket boleros? "Min" säljare gör inte det tyvärr. De jag har hittat på dhgate sälja i 12-pack, och jag behöver ju bara en Glad Jag vill ha i ivory/creme-färgad fuskpäls med kort ärm och så vill jag att den skall vara öppen framtill. Tanken är att jag skall kunna ha den på mig hela kvällen om jag vill utan att den döljer halsband och klänning.

  • 120530
    Aylas skrev 2011-05-19 16:04:44 följande:
    Klänningen beställer jag från Millys, börjat ju bli bundis med min bella Modellen är en Tim Hjelm, det var nån som visade bilden tidigare i tråden och den nallade jag direkt!

    Emma; klänningen var underbar! det var nästan så jag bytte
    Tack ska du ha! Din ser jättefin ut! Är den ett alternativ till den du redan har eller ska du byte under kvällen? Håller tummarna för att den blir braGlad

    Tack för länkarna hvidbrud och Miceme! Där fanns några precis som jag tänkt och till bra pris. Funderar faktiskt på att köpa en med ärm (att ha utomhus under fotograferingen och när man går till från lokalen) och en med kort ärm att ha om jag fryser under middagen. Duktiga ni är på att hitta sidor!
  • 120530
    Malin24 skrev 2011-05-20 08:20:45 följande:
    Nu har min klänning landat i sverige Glad Åh hoppas hoppas jag får den idag, den är i Gbg (där jag bor) så de borde väl få ut den..ser att den gått igenom tullen nu på morgonen. Helt otroligt den skickades från Kina i natt, mellanlandade i Tyskland och kom hit kl 7 imorse..

    Ni som fått era klänningar med DHL, brukar de ringa innan de kommer? Sitter ju på jobbet så jag hoppas de kan leverera den hit om jag nu får den...hur ska jag nu kunna koncentrera mig och jobba??Glad
    Till mig ringde de ca 15 min innan. Han erbjöd sig faktiskt att köra till jobbet så jag slapp åka iväg!
  • 120530

    Usch att man ska vara så velig Rynkar på näsan Jag har legat vaken hela natten och funderat på om min klänning är den rätta.. På minussida står att jag inte rikigt gillar mönstret på kjolen som blev annorlunda jämfört med orginalet. Jag försöker tänka att ingen vet det, men JAG vet det och vill inte störa mig på det på min bröllopsdag!

    Sedan har jag blivit osäker på om jag passar i kort klänning, jag har ju tänkt ha samma hela kvällen. Jag är 1,78 och gillar att vara lång/se lång ut, jag tycker jag ser kortare ut i klänningen. Och när jag ser på bilderna tycker jag att jag behöver ha gaaanska mycket högre klackar för att det ska se snyggt ut. De jag har på bilden är 5cm, jag tror inte jag kan gå ordentligt i 10 cm ...

    Det är ju inte kinaföretagets fel men jag har helt enkelt blivit osäker på om jag passar i klänningen.. och om kort klänning funkar på vinterbröllop med pälsbolero mm!  Klänningen på bilden har jag provat i butik och den passade väldigt bra. Den var ju betydligt dyrare (ca 7000kr) men jag vill verkligen känna att jag är mitt allra vackraste! Vad tycker ni? Vilken är finast och vilken tror ni passar mig bäst?


     

  • 120530

    Nu har jag blivit en butiks-klännings-brud i alla fall! Blev osäker på min kinaklänning när jag funderat ett tag. Inte så mycket pga hantverket (bara några små detaljer) utan mest för att den var kort i modellen. Hade nog inte rikigt tänkt igenom temat på bröllopet vilket är väldigt olikt mig och hade heller aldrig provat en kort klänning. De hade inga i de butikerna jag kollde. Så jag släpade med mig mamma till butiken här i stan en gång till, något motvilligt för hon var helkär i kinaklänningen Glad 

    Provade två klänningar som var väldigt fina men inte helt perfekta för mig. Sedan sa butiskbiträdet att den klänningen jag provat (och gillat väldigt mycket men som blev såld innan jag han prova den igen) blivit inlämnad till deras sömmerska för att bli kortad. Om vi var försiktiga kunde jag få prova den igen! Och nu blev jag 110% säker på att det är min klänning.

    Den satt perfekt, jag kände mig jättevacker även utan smink, hår och smycken och den känndes bara så mycket BRÖLLOP!  



     

  • 120530
    Junibruden skrev 2011-05-26 09:05:05 följande:
    så du har beställt den i butiken? den som syns på bolden?
    Japp, den är beställd! Och det var tur att jag är ute i så god tid. Den kommer komma till butiken i oktober och sedan skall vi ta bort ett lite släp som den har där bak. Nu ska vi ju inte gifta oss förrens i februai men jag gillar att vara ute i god tid. 6200 kr kostar det och sedan kostar det ca 800 att ta bort släpet så det blir 7000 kr vilket var min budget. Jag behöver varken underkjol eller bh för den sitter som en handske.

    Nu kan jag änligen börja leta accessoarer på allvar. Skorna skal vara spikade tills i oktober när de ska lägga upp klänningen.
  • 120530
    Skumboll skrev 2011-05-26 10:05:56 följande:
    Vilken fin klänning du valt!

    Och det känns lite betryggande att fler än jag har valt en butiksklänning istället för den kinaklänning jag fick hem.

    Tack! Det känns verkligen som min klänning :) Hur såg din ut, var den ifrån Lily?? vet att den finns länge bra i tråden, men kan du inte lägga i en ny bild?


    vad ska du göra med din klänning? Jag har tänkt på att sälja den, men den var ju så billig så det är knappt lönt. Funderar lite på att ta med den på bröllopsresan och ta lite kort på oss på stranden. Sedan var jag inne på att försöka färga den, den är ju kort så jag skulle kunna ha den på någon annas bröllop om det bara var färg på den Glad

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!