Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie,
    Så det blev jaquette ändå? Jag sa ju det! Vart var ni och hyrde/köpte hans kläder?  

  • kitkät

    Pagnie,
    Vad fint! Och så fick han ju in lite fjärilar också :) 
    Men datumet tycker jag är lite otydligt, man ser inte om 7:an är en 7:a eller ett J.  

  • kitkät

    Mustikka,
    Har du hans mejladress? I så fall skulle jag gärna vilja mejla han! Jag mejlar hellre än att prata i telefon :)
    Men 3500 kr låter lite mycket för en uppsättning, men det kanske är det man får förvänta sig?  

  • kitkät

    Brudar,

    Jag vill tipsa om gabriellaelio.blogspot.se/ 

    Jag har hört väldigt mycket om henne tidigare, hon är jätte duktig makeup-artist. Och nu råkade jag snubbla in på hennes blogg nu. Hon är väldigt populär och sminkar bland annat kändisar! Jag vet inte hur mycket hon tar för en sminkning, men hon kommer hem till en!
    Om man går in på "Brudsminkning" eller "Bruduppsättning" på hennes blogg så tipsar hon också om olika frisörer! Hon sminkar precis i min stil och jag har mejlat till henne för att höra hur mycket hon tar för en brudsminkning. 

    Jag har ju egentligen bestämt mig för Make up Store, men jag tänker att om jag hittar en frisör som kommer hem till en, så kan det vara skönt att bli sminkad hemma också.  

  • kitkät

    Mustikka, 

    Om det är en sådan frisyr du vill ha så tycker jag att frisören har lyckats bra ändå, trots att det är slarvigt gjort! Det kommer säkert bli bättre på bröllopsdagen! Om jag ska vara ärlig så tror jag att dom flesta frisörer som håller på med bruduppsättningar är bra, så länge man inte vill ha någon extremt komplicerad uppsättning. Hur mycket får du betala för henne?

     

  • kitkät

    Goli,
    Alla har vi våra svackor... Minns du hur jag kände i början - när jag & min fästman inte ens visste när och vart vi ville gifta oss? Det kändes som att vi stod och stampade på samma plats utan att komma någonstans i planeringen. Medan du & Pagnie hade allt klart redan! Nu är du där jag var då. Du har ju bokat det viktigaste och kan bocka av dom stora sakerna från listan. Allt annat hinner du med tills bröllopsdagen är här! Jag har inte ens hittat en brudklänning ännu. Så om det är någon som ska vara stressad så borde det vara jag.

    Pagnie,
    Vad kul med ett repotage på Aftonbladet. Du får säga till när det kommer ut!

    Angående din syster så har jag svårt att förstå varför hon tror sig ha rätt att äga låten? Jag brukar undvika att göra saker & ting som jag vet kan såra människor i min närhet, men inte till vilket pris som helst. Det finns en gräns. I ditt fall så tycker jag inte att du på något sätt gör något fel av att välja en låt som din syster påstår sig ha rätten att äga och dessutom bestämma att ni inte FÅR ha med just den låten på bröllopsdagen för att hon råkar gilla den låten!
    Jag tror inte problemet är just låten, jag tror problemet bottnar i något annat... Kanske ska du försöka ta reda på vad det är, så att ni inte blir bittra på varandra? Jag menar, det är bara en låt! 

  • kitkät

    Goli,
    Jag håller fast vid den modellen som jag hela tiden velat ha! Och jag nöjer mig inte med något annat. Så jag ska åka till Sthlm den 8-10 mars och fortsätta jakten! 

  • kitkät

    Nu har jag sammanställt en lista över alla brudbutiker som jag ska försöka hinna med när jag är i Sthlm. Har jag missat någon? Någon som ni tycker inte är värd ett besök? Jag vill inte besöka en brudbutik som har FÖR enkla brudklänningar... 


    Bröllopskällan
    Öppettider 10-14, Hornsgatan 144


    Saturday Bridal
    Öppettider 11-15, Hornsgatan 83


    Stockholm Brud och fest
    Öppettider 10-14, Hornsgatan 132


    Lilly
    Öppettider 11-16, Birgel Jarlsgatan 40 (Tidsbokning)


    Garamaj Bröllop & fest
    Öppettider 10-15, Birgel Jarlsgatan 44 (Tidsbokning)


    White Birds
    Öppettider 11-15, Norr Mälarstrand 22 (Tidsbokning)


    Cosmos Bröllopsexperterna
    Öppettider 11-15, Norr Mälarstrand 36 (Tidsbokning)


    Milagro De Nahrin
    Öppettider 11-15, Karlavägen 38


    Bröllopsbutiken
    Öppettider 10-15, S:t Eriksgatan 74.


    Drottninggatan Brud och fest
    Öppettider 10-15, Drottninggatan 81

Svar på tråden Orientaliskt bröllop