• Jennifer E

    Fantasier?

    Med risk för att:

    1. Fastna i filtret
    2. Bli ansedd som snuskhummer
    3. Folk kommer tro att jag är man

    Jag och mina kompisar diskuterade "sängfanatsier" och det framkom att de flesta killarna trodde att alla tjejer fantiserar om att ha två killar. Det gjorde ingen av oss tjejer! Å andra sidan hade vi lite fel angående deras fantasier också...

    Flera av oss ville snarare ha en tjej till med i bilden. Några fantiserade om mera romantik så fantasierna handlade om allt från "farligare" till snällare saker.

    Vad drömmer ni om?

  • Svar på tråden Fantasier?
  • EmmaPemma

    Charlize:
    Då förstår jag absolut att du inte tycker att det är äckligt!!

    Men det verkar som om rätt många tjejer fantiserar om att ha med en till tjej (undrar lite då om alla dessa tjejer tänder på tjejer i "vanliga" fall också).

    Det kanske är jag som är extremt heterosexuell eller ngt, eftersom jag äcklas av tanken på att ha med en tjej...??

    Ja,ja, det har varit intressant att läsa den här tråden iaf .

  • EmmaPemma

    Den första smileyn skulle förstås inte vara där...

  • Jennifer E

    Emma; jag tänder inte alls på tjejer i "vanliga livet" och har aldrig gjort. Har aldrig varit och lär aldrig bli kär i en tjej tror jag iaf.

    Däremot så kan jag fantisera om sex med en tjej rätt ofta. Jag kan även ha sex med/fantisera om män jag ej är kär i så för mig är kärlek inte ett krav för bra sex. Men naturligtvis har jag hellre sex med män jag är kär i, nuförtiden alltså endast med min underbare sambo!

    Jag tror att jag också är extremt hetero men lite nyfiken! Vet dock ej om jag skulle vilja ha sex med en tjej på riktigt eller om det ska få stanna i fantasin.

  • EmmaPemma

    Ja, det är sant.
    Fantasier är ju bara fantasier...

  • Charlize

    Stefan G

    Tror att det hos de flesta killar finns en tanke på att ha med en extra tjej... ;)
    Vet inte om det är rätt forum men iaf... Vi har träffat två tjejer via nätet. Inga vi känner... Det skulle jag inte vilja tror jag... Bättre att träffa någon okänd som man inte behöver ha kontakt med sen om man inte vill. Så slipper ju mannen bli frestad att träffa den där tjejen på egen hand... ;)

  • Stefan G.

    Kan jag fråga en grej på chatten?

  • Stilig Amelia

    Charlize,
    en fråga till: Var det längesedan eller nyligen? Planer?

  • Jennifer E

    Charlize, undrar också som Amelia! Och så undrar jag om du träffar/ngn gång har träffat en tjej själv?

    Stackars dig, du blir ju frågebombad! Filåt! Men du verkar vara rätt person att fråga.

  • Jennie med ie

    Apropå äcklas så är det väl fult normalt att äcklas lite av tanken på att vara med nån man inte tänder på, vare sig det är en kille eller tjej. Bara för att man är heterosexuell tjej t ex så tänder man ju inte på alla män ;)

    Det där med fantasier, drömmar och vad jag _vill_ göra... ja det är högst varierande. Drömmarna när jag sover styr jag ju inte över, så där kan jag även drömma om saker jag aldrig medvetet skulle fantisera om. Jag har t ex dömt om att jag hade en sexuell förbindelse med en manlig kändis som jag i själva verket mest känner avsmak inför och som jag aldrig skulle famtisera om medvetet liksom. Sen finns det saker jag fantiserar kring men som är _bara_ fantasier som kan vara eggande men inte nåt jag, i alla fall under rådande omständigheter, vill göra i verkligheten, som t ex att ha sex med andra personer, flera personer samtidigt osv. Och sen finns det en tredje variant, dvs fantasier som jag skulle vilja förverkliga också... ihop med min man.

  • Jennifer E

    Jennie, vilka är de då? De du vill förverkliga alltså? Du behöver såklart ej svara!

  • Jennie med ie

    Det tänker jag inte tala om ;) Inte ens jag berättar ALLT om mig själv *ler*

Svar på tråden Fantasier?