• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Sep brud

    Hoppas alla haft en trevlig helg!

    skrutt, lillsmurf. Vilka fina klänningar ni valt, jag tittar själv på liknande modeller men har inte hittat ngn som sitter bra.

    Vad tyckte ni om mässan? Lite trångt tyckte jag, men massa med inspration när man väl kom fram till montrarna.

  • skratt-maja

    lillsmurf: tack för tipset! ringde och pratade med dem och de verkar mkt bra tycker jag...
    så de ska jag lägga in på rutten på lördag.....

  • lillsmurf

    Oooooh!! Mässan!! Bra men alldeles för mycket folk, vi kom prick elva då var det jättelungt och man kunde gå omkring och kika och prata med alla, men efter första visningen vart det kaos!! Så då gick vi faktiskt!! Har ni sett tråden om att ta med sig barn eller inte till mässan??

  • betsy05

    Skratt-maja, Lillsmurf, Malin, Emilia: Hej på er. Jag är 20e Augusti brud o skulle gärna träffa er för att utbyta lite ideer. Har inte bokat, köpt, eller gjort något hittills, så behöver inspiration!
    Sa ni den 8e?

  • lillsmurf

    betsy05! Välkommen i gänget! Ja som det verkar så blir det tisdagen den 8 februari! Tid eller plats har vi inte pratat om men det är bara att "hänga" på tråden så kommer vi nog fram till något så småningom!

    Var har ni tänkt att gifta er någonstans? Kyrka? eller blir det borgligt? Vart har ni tänkt er ha festen? Jag såg att du skrev att ni inte hade bokat något ännu, men ni kanske har en del klart i huvudet, vore kul att höra!

  • MalinF

    Alltså, jag har ju ingen koll på min kalender...jag ska ju till frisören nästa tisdag. Fast jag ska vara där klockan 4...så jag borde kunna ansluta till er runt 18-tiden (nyfrissad och nyfärgad!!)
    Kan vi inte försöka ta det ganska centralt?

  • betsy05

    Vi har bokat ett ställe på Marstrand, en ö utanför gbg (Jag bor i Sthlm men kommer från gbg) den 20e Aug. Men det är det ENDA som är bestämt.

    Jag bor på Söder, var bor ni andra?

  • Bröllopstokiig

    Visst var det kul på mässan igår och framförallt så kul att träffa flera av Er. Såg att ni bestämt träff nästa tisdag men då kan inte jag. Vi kan boka in ngn annan dag för de som inte kan på tisdag.

    Karenina- jag var på Ztar och beställde min ring. Ligger i gallerian på hamngatan längst ner. Skynda dej dit nu när de har rabatt (20%).

    Sep brud o Karenina- vad sägs om lunch på onsdag?

  • Antonia

    Emlu, jag är fortfarande på, på torsdag om du och Brud05 kan. Fler som kan får gärna komma på torsdag. Vi skulle kunna fika på Coffeehous by George på hamngatan. Det är centralt och schysst.

    Tror ev att jag kan även på tisdag... roligt att få träffa er!

  • karenina72

    Emlu - lunch på onsdag passar mig bra.
    Vi kan väl träffas i dina kvarter, har du något förslag på plats?

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!