• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hoppas alla hittar hit!

    Vår tråd blev avstängd nu så jag öppnar upp en ny.

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!
  • Rydén

    Någon av er som har tittat i en tidning som heter wedding flowers?
    Köpte den häromdagen och där i fanns massor med fina bilder på brudbuketter.
    Kan ta med mig den nästa träff om det är någon som är intresserad av att titta i den.

  • Emilia

    Som ni mäkte kunde jag inte komma till träffen idag. :( Kändes tråkigt, men samtidigt behövde hunden sällskap då m2b jobbade sent. Är ju lite nytt för lille vovven att bo med fyra katter!! ;)

    Rydén - vore absolut kul att få kolla i den tidningen. Mycket fint?

    Ang. papper har vi inhandlat allt till inbjudningar m.m. hos Matton. Mycket bättre priser än på många andra ställen. Även billigare ju större volym man köper på en gång, så det lönar sig att räkna lite på saken. :D

    Ska klippa mer inbjudningar imorgon. Tips på bra papperlim/klister till ganska tunt ljust papper?? Rädd att det ska synas igenom.

    //Emilia

  • Veronika

    Tack för igår tjejer! Jag hade jättetrevligt. Det är så kul att få ansikten till alla man träffar här inne.

  • lillsmurf

    Emilia - prova spraylim, finns massor att välja mellan men hör med de i affären de vet vad man ska använda till vad!

    Tack för igår tjejer! Jättetrevligt! Hoppas vi syns snart igen!

  • skratt-maja

    Instämmer att det var trevligt igår kväll, synd bara att man inte hinner med att höra hur det går för alla, men det får man väl se som att det behövs fler träffar eller??

    Hoppas att det rullar på bra för er fram till näsata träff

  • Bridezilla ; )

    Hoppas ni hade treligt igår tjejer.

    Tack så jätte mycket för länkarna till sjökorten. Vi kommer att ha sjökortet som en vattenstämpel på infobladet som följer med inbjudan.

    Sep brud:
    Angående transporten så kommer vi att boka taxibåt från Stavsnäs. Först kommer vi att ha en båt där vi, präst, tärnor, bestmen, dj, fotograf kommer att åka, sedan kommer det gå en båt för gästerna någon timme senare. På båten kommer vi att servera bubbel och något tilltugg. På natten kommer vi också ha en taxbåt som går till Stavsnäs, som kommer att passa med Sl:s buss som går till Slussen.

    Vi har även bokat ca 35 sängplatser för dem som vill sova över. Vi hoppas att det blir ganska många som sover över då vi kommer att ha frukostbuffé med presentöppning morgonen efter.

    Båttaxin kostar 75:- per person ut och 150:- per person hem på natten. Övernattningen kostar mellan 250:- och 400:- per person. Ev. kommer gästerna själva att få stå för denna kostnad, eller är det för sniket av oss??

    Gällande fotografen så kommer hon att komma hem till oss i stan på förmiddagen och vara med hela dagen fram tills festen har börjat. Själva porträttfotograferingen kommer att ske innan och efter vigseln på Sandhamn.
    Har du fler frågor får du gärna maila mig: VicktoriaN@hotmail.com

  • Hetta

    Jag hade det jättetrevligt igår kväll! Vi kanske kan få till en träff i en mer lugnare miljö nästa gång bara. Det var så mycket ljud, jag hade svårt att höra vad alla sade.
    Emilia: kan man köpa A4 på Matton?

  • Sep brud

    Tack för igår, alltid lika trevligt!

    Lillsmurf, blev det sent? Vilken grabb;)

    Vilket härligt väder, är det någon som har tid över på dagarna så skulle jag jätte gärna ta en promenad och fika!

  • lillsmurf

    Sepbrud - eller hur!! Det blev ganska sent för min del, känner mig lite sliten idag. Men det är bara att ta nya tag, har fixat catering till jobbet idag så det blir lite party med tanterna här efter jobbet! Pust, sen ska man hem och sova! Jag tar gärna en fika el promenad med dig i nästa vecka, hoppas det blir lika fint väder då!

  • Sep brud

    lillsmurf, hälsa tanterna.

    Skrattmaja, tack så otroligt mycket för hjälpen med fonterna. Sitter nu i gassande sol med datorn i knät och kaffet vid sidan av och filar på våra inbjudnings kort. Mmm nu är det vår!!!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!