• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hoppas alla hittar hit!

    Vår tråd blev avstängd nu så jag öppnar upp en ny.

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!
  • Skrutthumlan

    Popcorn!

    Det var roligt att höra!
    Hade aldrig hört talas om henne ínnan, emn jag såg en tråd här på bt att någon frågade om erfarenheter av henne, men det var inga svar. Så jag sökte upp hennes webbsida och mailade henne.
    Jag trodde att hon var amatör, men det låter ju bättre med frilansfotograf

    /Skrutt

  • Emlu

    Vi har lite problem ang. fotograf. Vi har faktiskt bokat två stycken. Problemet är att den som vi först bokade är dubbelt så dyr men har gjort massor med brudpar och vi fick en väldigt bra kontakt med henne. Dessutom har vi bara hört bra om henne och sett mycket brudpar som hon fotat. Den andra som vi bokat är en mode och reklamfotograf som aldrig gjort brudpar vilket är ju en chanstagning. Vad jag kan förstå så är det väldigt speciellt att just fota brudpar, dels för att man är väldigt kräsen med bilderna,dels att man är nervös och lite svårt att få naturligt glada och avslappnade bilder.

    Behöver råd, är det värt att betala 2500 kr mer för en som har gjort detta tidigare?

  • Popcorn

    Att den ena inte har fotat brudpar är i sig kanske inte avgörande. Det ni ska fundera på är väl snarast om hon/han har vana av att fota under de förhållanden som ni kommer att vara - utomhus/studio? Det är ju många gånger lättare med studiofotografering för då kan man ljussätta själv, men vid utomhusfotografering kan man ju inte styra över det utan då gäller det att fotografen kan anpassa sig till rådande förhållanden för att inte få över-/underexponerade bilder med konstiga skuggor etc. Ska ni fotas utomhus eller under svåra förhållanden (mörka kyrkor med jätteljusa fönster en solig dag är ingen höjdare!) så gå på vem som har mest erfarenhet av det oavsett vad motivet har varit.

  • shalimar

    Gaaaahhhh...

    Min klänning har kommit!!!!!! Jag kan hämta den tidigast kl 16.00 hos postombudet 5 min. härifrån - och jag har väntat sen i NOVEMBER!!! "Bara" en timma kvar nu... :p

  • Popcorn

    Shalimar: Vad skoj!!! Rapport förväntas i kväll . Hmmm... undrar om jag ska ta en sväng förbi dig snart...

  • shalimar

    Muäh, när jag skulle hämta klänningen (hade många fjärilar i magen kan jag lova!) så hade de inte fått den än! "Nä tyvärr lilla fröken" (!!!) sa killen och förklarade att den förmodligen hade kommit till en UTKÖRNINGSCENTRAL här på södermalm...! "Så den kommer nog imorgon, kom in igen då så får vi se".

    JAG BLIR GAAAAALEN!!!!! Det är sant! Om den inte kommer i morgon så får jag vänta tills på måndag och då BLIR jag verkligen galen!

  • shalimar

    Popcorn, jag hoppas verkligen att du kommer och hjälper mig prova, lovar att meddela så fort jag lyckats få hem klänningen... min slöja samt underkjol och syrrans dopklänning (ja, syrrans dotters dopklänning, då) ligger också i paketet, dessutom vet jag inte om det åkt fast i tullen så att de lagt på en massa avgifter... gissa om jag BLIR GAAAAALEN av denna väntan! :p

  • Popcorn

    Såja Shalimar, ta det lugnt och andas djupt...

    Jag hoppas att du kan hämta den i morgon, men det blir lite tajt om tid om jag ska hinna se den nu för på söndag åker jag till Bryssel med jobbet och blir borta ända till nästa fredag. Hur som helst så vill jag gärna se den så snart som möjligt!

  • Hetta

    Hej på er!
    Verkar inte som om nån såg mitt lilla inlägg så här kommer det igen: Ska vi inte träffas snart igen? Gärna fika nånstans. Det går bra mitt på dagen för mig med.

    Sedan till en annan sak:
    Hur ska ni göra med smink? Jag tänker inte ha så mycket smink eftersom jag aldrig sminkar mig annars, men lite fin ska man väl vara? Jag har problemet att jag inte riktigt vet vilket smink man ska köpa. Är det någon som kan hjälpa mig??? Både med sorter o märken! Känner mig helt LOST på det området! Snälla hjälp! :-O

  • shalimar

    Ppocorn - vi åker bort på lördag och kommer hem igen på sön kväll, men ifall du har tid nån gång nästa helg eller veckan efter det...? Vad osis att du åker bort just nu! Men allt hinns nog med i alla fall..

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!