• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hoppas alla hittar hit!

    Vår tråd blev avstängd nu så jag öppnar upp en ny.

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!
  • Popcorn

    Hej tjejer! Jag har inte synts här på ett tag för jag var utomlands på tjänsteresa hela förra veckan och nu jobbar jag mest... Det blir i alla fall en liten uppdatering.

    14 maj - Karenina72 15:00 S:ta Maria domkyrka, Visby
    28 maj ? Skratt-maja 15:00 Alla Helgona kyrka, Nyköping
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    11 juni - Sandflickan, 16.30 Seglora kyrka
    11 juni - ELA, Salems kyrka 15,45
    18 juni - Shalimar, 14.00 i Västanfors kyrka i Fagersta
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn, utomhus vid Nynäs Havsbad kl. 16
    19 augusti ? lillsmurf 14:00 Hedvig Eleonora Stockholm
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge - 15,30 Såstaholm
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla 15.30 Sandhamns kapell, Sandhamn
    20 augusti - Hetta 14:30 Mörtsjöåsen
    27 augusti - Veronika 17:00 Djursholm kapell (Djursholm)
    27 augusti ? Skrutt-humlan, 15.00 Nässja kyrka, i Vadstena.
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    27 augusti - Malin
    3 september ? Emilia, kl.16:00 i Vaxholms Kyrka.
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter Ersta Kyrka, (ingen tid än)
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia, kl 16.00 ASA Kyrka

  • karenina72

    Någon som är sugen på en träff igen?
    Mitt förslag är ons, tor, eller fredag vid 18-tiden nästa vecka.

    Bordsplaceringskorten blev äntligen klara i går kväll. Nu håller vi på och funderar på musik i kyrkan. Någon som ska ha solist-sång och vilken sång i så fall? Min M2B pratade med kantorn i dag och han gav förslag på några utgångsmarscher, får höra ikväll vilka han hade som förslag.

    Stora molnet på himlen är för närvarande svärmor som inte fattar att vi inte VILL ha sånger under middagen. Hon tänker ta med sig sångböcker i allafall, dvs inte speciella bröllopssånger, och hålla i någon slags allsång med Taube-visor. Hon tror att det kan bli stelt under middagen i annat fall. Trist att hon inte kan respektera vår önskan, men vi ska försöka bearbeta henne ännu mer.

    Ännu en tråkig sak om svärmor (mest för hennes skull). Hon vill ge oss en servis, även fast vi sagt att vi inte vill ha någon och vi har definitivt inte plats för någon. Men hon tycker att en servis är en bra bröllopspresent, och därför ska vi få en. Även om det innebär att vi inte kommer att använda den.

    Är det jag som är överkänslig eller?

  • Skrutthumlan

    Karenina72

    Jag har precis samma problem...
    Min kära moster säger att hon inte vill köpa present kort på resa till oss(som är det enda vi har önskat oss) utan hon vill hellre köpa kristall glas eller nåt...

    Det är lite skumt att just hon säger så eftersom hon är turistbyråchef och borde verkligen veta hur kul det är med resor....

    vi bor på 45 kvardrat och skåpen är redan överfulla...vad ska man säga..??

  • Emilia

    Ska träffa våran solit på torsdag... spänannde! :) Jätte trevlig kvinna som flera gånger innan sjungit på bröllop så hon skulle ha lite alternativ att föreslå också. Kul!

    Köpte mina troliga bröllopsskor igår... skule köpt ett par andra, men sedan i butiken såg jag dessa (som inte alls liknar vad jag från början tänkt mig, men som passar perfekt i färg, modell och allt! Bröllopsskor för 230kr känns HELT ok. :D Kolla in Wedinsskor om ni vill ha härliga somriga alternativ, mina är ivory, hela klackskor med små silverstrass detaljer på tån.

    /Emilia

  • Popcorn

    Hej Emilia! Hur har det gått med smyckesletandet? Jag blev faktiskt lite inspirerat av dig så jag har gjort ett hänge (till en lite kraftigare silverkedja) och långa örhängen med silver och bergskristall.

  • Emilia

    Popcorn - BILDER!?
    Ej hittat något passande smycke ännu, men ej heller letat direkt. :) Men visst funderar man. Har fixat skor i alla fall, och tiaran är under tillverkning (hopaps få den nu under maj).

    //Emilia

  • lillsmurf

    Kul att du hittat skor Emilia och vilket klipp! Själv väntar jag på Lars Wallins bröllopskollektion som kommer till Rizzo vilken dag som helst!!

  • Emilia

    lillsmurf - Vill ju egentligen ha någon av de skora också... ;) Men vad gör man då plånboken inte riktigt medhåller om att de behövs?!

    Nu har jag ju i alla fall ett par snygga skor, och får vi pengar över kan man ju byta. blir lite avis i alla fall... fast vet ej om jag orkar ha 8cm klack en hel dag och svänga runt hela natten på dem. Men funderat på att byta skor efter vigsel vid festen, ha dessa vid vigseln (kyrka, trappa, stå upp) och sedan byta till högre klack och läckrare skor till festen.

    /Emilia

  • lillsmurf

    Emilia - kanske ingen dum idé! Tål att tänkas på! Man kanske skulle ha lite stadigare skor under själva vigseln och sen slänga på sig dunderskorna, själv är jag van att springa maraton med stillettklackar så det ska inte vara några problem!

  • Emilia

    lillsmurf - Jag har ju också oftast höga klackar... men till vigseln blir det ca 5-6 cm på de skorna jag köpt (ej mätt klacken).

    Men Dinsko har en super snygg sandal med hög klack för runt 300kr som är i ivory som jag spanat på... ;) Finns även i svart, så blir det ingen brudsko av den kanske det blir sommarsko ändå.

    /Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!