• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hoppas alla hittar hit!

    Vår tråd blev avstängd nu så jag öppnar upp en ny.

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!
  • Sep brud

    veronika, vad kostar det att gå under helgen???

  • lillsmurf

    Veronika - jag vill också veta!

  • skratt-maja

    karenina72 , vad konstigt..... tyvärr inte några förslag på vad göra just nu....
    fudnerar så det knakar och om jag tänker högt så slår det mig att det är kanske verionen utav spelre du använder som kan påverka...

    maila mig skrattmajan@hotmail.com

  • Emilia

    Vi kommer gå och lära oss wienerwals/"bröllopsvals" hos DansComapniet. 4 lektioner på 1 1/2 timme för 600kr/st. Start 11/5!

    Kanske någon mer som är intresserad att hänga på? Vet ej om det finns platser kvar... men vore kul hur som.

    //Emilia

  • Emilia

    600kr per person för alla fyra gångerna skulle det vara.

    /Emilia

  • Emilia

    Kom på en sak... hur gör ni med önskelistor m.m. ang. bröllopspresenter?

    Gästerna har redan börjat fråga oss om detta + några har gett vinkar om att de redan fixat presenter till oss. Känns lite olustigt på något sätt - det är ju låångt kvar. ;)
    Vi vill gärna ha lite materiella saker från bl.a. DUKA som vi spanat på + lite glas m.m. vi samlar på om gästerna vill ge oss något. Sedan även bidrag/"fickpengar" till bröllopsresan eller till SanFranciscoresan senare i höst sitter ju fint... :) Men känns som sagt knepigt.

    /Emilia

  • karenina72

    Emilia - vi lade ut en dikt på vår hemsida som handlade om att vi redan hade allt i prylväg och att vi därför önskade oss bidrag till bröllopsresan. Vi har inte fått någon negativ respons på vår önskan, däremot får man nog räkna med att inte alla följer den önskan!

    Emlu - var hittar jag info om ljusceremonin? Jag har letat här på BT, men hittar inte.

  • Sep brud

    På Duka kan man lämna in sin önskelista och dessutom få 10% av den summan gästerna köpt i present från självaste DUKA. Där ska vi lägga en lista.... Med en kupong som fanns på mässan fick man tom en liten present från Duka redan när man lämnar in listan....

  • Emilia

    Har aktiverat våran lista på DUKA nu... även Cervera har samma system, så kommer ev. även ha lista där då de har lite olika sortiment.

    Vi har ju en "önskedikt" på våran hemsida... så hoppas alla gäster uppskattar våra tips. Hmmm... kanske borde önska oss ett nytt hus också - för inte ens nu får alla våra skålar , glas m.m. plats i lägenheten! Men vi ser ju frammåt... och hur med förvaring kommer det bli inom de närmsta åren. ;)

    /Emilia

  • Popcorn

    I går fick vi för första gången se våra blivande vigselringar! De är inte riktigt klara än, men eftersom vi var lite osäkra på hur de skulle se ut i verkligheten (egen design) så ville vi titta på dom en gång innan de satt igång med slutfinishen. De är maffiga (min väger 19 gram och min blivandes 22 gram) och det var såååå kul att se dom! Tihi... jag ler så fort jag tänker på dom .

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!