• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006

    Hej! Ingen som ska gifta sig i eller runt Stenungsund 2006?

  • Svar på tråden Stenungsund 2006
  • Lindha

    Min mage har inte "repat sig" efter graviditeten än. ;) Men jag har ju några månader kvar att få den i trim. Men om jag ska vara ärlig så är jag rätt lat och en riktig godisgris... så vi får väl se hur det går. :)

  • Linslus

    Lindha: aha; har du fått barn?! Grattis! (har missat lite info i tråden märker jag)

    Du såg ju ut att vara i kanonform på de klännings-bilder du visade *avundsjuk* vad ska JAG skylla på i så fall

    Hur gammal är ditt barn nu?

  • Linslus

    Här är äntligen en bild på "min" klänning som jag beställt & förhoppningsvis får i december
    Tycker dock att bilden inte gör klänningen riktig rättvisa
    Den har ganske långt släp med "rosor" spritt lite "slarvigt" över släpet. 2-delad. Har små små "kristaller" på livet samt löst fästa tygbitar nästan som "droppar" spridda över klänningen. (Herregud vad jag är dålig på att förklara!)
    men AXELBANDEN är "off-the-shoulder" & inte som hon har det på bilden...

    Är det inte konstigt: hade jag sett den på bild hade jag tänkt "den var rätt fin", likadant tänkte jag då jag såg den i butiken. Men när jag fick PÅ MIG den så tyckte jag att helheten blev så jätte-bra

    askepot-brudekjoler.sykel.pil.dk/index.php&product_id=61

  • Esereth

    Blåklocka: Jepp det blir borgerligt bröllop, håller på och kolla upp vigselförrättare.

    HeWi: Bröllopet blir vid svärföräldrarnas sommarhus i Berga (Tjörn) och festen i Stora Höga. Vi har inte riktigt bokat dag än men antingen 15 eller 22 juli.

  • Linslus

    PS: om ni trycker på "förstoringsglaset" under bilden ser man klänningen bättre tycker jag

  • Lindha

    Linslus vilken otroligt vacker klänning! Jättefin! :)
    Japp jag har en dotter (Ebba) som blir 1år på onsdag. Så jag har ju haft ett tag på mig att komma i form, men inte lyckats. Jag har helt enkelt varit för lat. Men nu har jag och en kompis börjat på Friskis & Svettis så nu hoppas jag att "sladder-magen" snart är borta. ;) Igår sa faktiskt min mamma att det syntes att jag gått ner lite :) *stolt!*

  • Inka77

    Hej! Jo vi skall gifta oss i Valla Kyrka, bröllopsfesten kommer inte ihåg vad lokalen heter nu men den ligger vid almöliv.. ner mot havet där.. hamnen. Vet du vart jag menar då? Vart skall du gifta dig?

  • HeWi

    Hej hej.
    Inka77: Jajemän, Sjöstugan heter lokalen (tror jag), vi ska ha min svågers 30års fest där i december. Så ni ska gifta er i Valla kyrka? Där är jättefint. Väldigt stor kyrka, ska ni ha många gäster?

    Esereth: Jag har några bekanta i Berga så jag har en bild av hur det ser ut (är inte på den delen av Tjörn så ofta). Vad roligt! Hoppas ni får ett lyckat bröllop, det är ju ganska personligt och mysigt att gifta sig som ni gör.

    Vad har ni förresten bokat för hotell för er bröllopsnatt?

  • Inka77

    HeWi vad bra att ni skall dit! Då kan du berätta om den verkar ok! Vet inte om den kommer kännas stor (kyrkan alltså) vi kommer vara över hundra pers.. Men nu när du sa så blir jag orolig..

  • Inka77

    Bröllopsnatten har jag inte ens börjat tänka på.. har ingen aning om vart vi skall ta vägen..

Svar på tråden Stenungsund 2006