• selda

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Kom på min kille att han porrsurfar. Jag mår såå dåligt, jag har pratat med honom och han trodde inte att jag skulle ta så illa upp som jag har gjort..
    Nu har det gått 2 dagar men jag kan inte släppa det. Vi hade det toppen innan det här. Någon som har några bra bearbetningstips??

  • Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...
  • Rizzy

    Mmm, det där med nakenbilder har vi funderat på. Han är en person som tröttnar väldigt fort på porr och vill ha nya bilder/filmer ofta! Därför är han & jag rädda för att han inte kommer nöja sig med bilder på "bara" mig... Det är ju lite svårt att skaffa nya bilder hela tiden...

  • Frances

    Helena28, jag har absolut inget emot porr, att titta, att han tittar eller sa alls heller :D Forstar inte hur man kan kanna sig krankt/hotad av en porrfilm eller porrbilder. Det ar val helt normalt att man ska fa ha en egen sexualitet ocksa om vi nu inte pratar om att se pa filmer TILLSAMMANS.

  • Valli

    Visst ska man få ha sin egen sexualitet men om denna sexualitet inkluderar andra människor så kan jag inte acceptera den. Då får han leta efter en kvinna som tycker det är okej.

    Vad är skillnaden mellan att r***a till bilder på en främmande kvinna och att r***a till en bild på grannfrun? Eller kanske din bästa kompis?

  • Helena28

    Jag håller med Frances. Så länge surfandet inte går ut över mig och över vårt 6liv tillsammans så störs jag inte av det. Det vore förstås inte ok om surfandet leder till att han behandlar mig respektlöst i sängen, jämför mig med andra kvinnor, kräver att jag ska ställa upp på diverse saker som jag inte vill eller väljer bort att vara med mig och i stället surfar och tittar på andras intima delar...

  • Niemi

    Varför i himlens namn sånt liv ok porr? Min gubbe får gärna titta på det om han vill, bara han inte är otrogen. Jag kan också tycka att det är upphetsande, inte de värsta varianterna såklart men en del grejer...

  • MrsLindgren

    Niemi:

    Nu var det ju så att TS mådde dåligt av att hennes sambo porrsurfar. Visst, man kan inte förbjuda sin partner att göra visssa saker men om han vet att hon mår så dåligt är det ju ganska hänsynslöst av honom att fortsätta. Så svårt kan det väl inte vara att låta bli, i så fall är det ju nåt fel på killen!

  • Sanasol

    Alltså, det är väl inget som du ska känna sig hotad av heller? Och det har ju inte heller något att göra med ert liv tillsammans?

  • MrsLindgren

    Chokladtårtan:

    Om man måste titta på porr trots att ens fru/sambo mår väldigt dåligt av det, om man bara inte kan låta bli, ja då är man beroende.

  • L-N

    suck, dessa porrdebatter!
    Om ts skriver och mår dåligt över detta och frågar efter bearbetningstips, varför inte ge henne såna då, iställer för att börja tjattra om att era män FÅR titta på porr!

  • Chokladtårtan

    MrsLindgren

    Det anser inte jag. Det hänger på partnern då. Man får ha ett eget sexliv med.

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...