• selda

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Kom på min kille att han porrsurfar. Jag mår såå dåligt, jag har pratat med honom och han trodde inte att jag skulle ta så illa upp som jag har gjort..
    Nu har det gått 2 dagar men jag kan inte släppa det. Vi hade det toppen innan det här. Någon som har några bra bearbetningstips??

  • Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...
  • selda

    nu har det gått över en vecka.. varför känns det inte bättre? tänker på det nästan hela tiden...*ledsen*

  • Mastermind

    selda - Har du pratat mer med din kille om det? Så att han verkligen förstår? Och satt upp regler/gränser tillsammans? Och fått lite kvalitétstid ihop, så att du ändå känner att du fortfarande är den enda han älskar?

  • selda

    Mastermind (tack för ditt svar): ja vi har pratat och han vet hur jag känner och att vi älskar varanda. men han tycker att alla ona*erar väl och att många kollar på p*rr. han är ju införstådd i att vi helt klart ser olika på saken, och han vill verkligen lösa det. jag förstår bara inte behovet att r*nka så ofta när vi har sex typ varje dag!!? känns fortfarande konstigt att veta vad han gjort bakom min rygg även om han inte "kollar på andra" nu som han säger själv...(då måste jag ju lita på det.. men d e svårt..)

  • Mastermind

    Folk har ju olika sexdrift, så är det bara. Och sen kanske man inte orkar/vill ha sex varje gång man är k*t, utan bara på org*sm.

    Har han gett dig någon anledning till att inte kunna lita på honom (förutom det här med att du kom på hans porrtittande)? Om inte så tycker jag att du ska försöka lita på honom, även om det kan vara svårt. Och gör honom införstådd i att du kommer försöka lita på honom nu, och att varje snudd till att han ljuger för dig kan få ödesdigra konsekvenser (inte som ett hot, utan med som en varning, så att han är medveten om att han måste ligga väldigt lågt). Sen får ni helt enkelt ta det dag för dag, det finns inga genvägar när man blivit sårad av den man älskar. :( Men om ni lyckas ta er igenom det här så lovar jag att förhållandet bara kommer bli starkare. Om ni tar igenom det på ett bra sätt då, och inte bara skyfflar problemen under mattan.

  • Nyförlovad83

    försök titta tillsammans med honom?

  • selda

    alla har ju så klart olika behov. och det är inget annat än det här. vi har haft det så toppen och litar på varandra till fullo! vi vill lösa det här och jag måste ju lära mig att acceptera något iallafall och försöka ändra på mig, för hans behov lär ju återstå mer eller mindre...jag har också tänkt tanken att kolla tillsammans och gick in på en sida för att hitta någon film att kanske köpa, men nej usch det gick inte alls.. bara en massa brudar som gjorde mig *bläää* (någon som vet någon "bra" film?? *tss*) tack för svaren :)

  • Valli

    Du ska ju inte behöva tvinga dig att titta. Är du emot porr så är du.

    Låter som en undanflykt att han inte kan ona*era utan att se på porr.

    Klart alla har olika sexdrift men är det därför befogat att vara med andra? Ja, för det är faktiskt så det kan kännas, när ens älskade väljer att titta på nakna bilder på andra kvinnor.

  • Bobou

    Jag har nyligen haft ganska långa diskussioner om porr med min pojkvän. Jag tror att alla killar jag känner kollar på porr, de flesta betydligt oftare än min pojkvän. Jag har tyvärr insett att min mammas man ganska ofta porrsurfar på nätterna, och han är nästan min idealkarl, så otroligt snäll och förstående. Så det är väl inte mer än att acceptera.

    Själv tycker jag att porr är äckligt helt enkelt, och jag kan inte förstå hur någon skulle kunna gilla det - men jag har förstått _att_ de gillar det och det är bara att respektera.

    Jag tror att det handlar ganska mycket om ifall man ser personerna på bilderna som människor eller bara kroppar. Killar tycks se dem bara som kroppar, lite naken hud att få igång fantasin med. Jag inte tänka bort att det är en person, därför blir det äckligt. Hur i h-e skulle jag kunna tända på en person som kanske luktar jätteilla eller pratar apfult eller aldrig tvättar öronen?! Det är bara såna saker jag tänker på när jag ser porrbilder, haha. Fast jag har insett att alla inte funkar så.

  • Mastermind

    Men sluuuuuuuta dra alla äver en kam! Även tjejer tittar på porr. Många killar kollar inte på porr. Det är inte "bara så". Jag är så TRÖTT på könsgeneraliseringen.

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...