• selda

    så var det de där med porrsurfning igen...

    Kom på min kille att han porrsurfar. Jag mår såå dåligt, jag har pratat med honom och han trodde inte att jag skulle ta så illa upp som jag har gjort..
    Nu har det gått 2 dagar men jag kan inte släppa det. Vi hade det toppen innan det här. Någon som har några bra bearbetningstips??

  • Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...
  • selda

    Ja tråkigt att det är så när jag endast bad om lite schyssta tips och råd eller bara lite medhåll!..!

  • T23

    Jag håller med! Ramar för hur ett gemensamt liv ska se ut måste sättas upp tillsammans, visst man har ett "eget" liv ändå, man sitter ju inte ihop. Men det egna livet ska väl ändå inte få den andre att må dåligt! Jag har kommit på min sambo med att ladda hem porrfilmer, vilket fick mig att må oerhört dåligt, jag kände mig äcklad och otillräcklig. Man måste ha respekt för varandra.. Det finns saker man måste offra för varann!

  • MrsLindgren

    selda:

    Jag tycker inte att du ska känna att det är något fel på dig för att du reagerar som du gör! Visst, man har rätt till ett eget liv även i en relation, men man har inte rätt att såra den andra medvetet.
    Chokladtårtan:

    Jag tycker ändå att det är något sjukligt över det hela om man _måste_ se på porr och inte kan låta bli, trots att det sårar ens partner.

  • Chokladtårtan

    Ni säger att man sätter upp ramarna tillsammans i ett förhållande. Menar ni då att det är den som tar illa upp som ska bestämma att den andra inte får titta på porr? Hur har man då satt upp ramarna tillsammans? Hur respekterar den som tar illa upp sin partner?

    Ni säger emot er själva där lite grann.

    Säg åt era partner att hålla porren för sig själva, så ni slipper se den. Problemet löst, och båda blir respekterade.

  • Valli

    Jo, jag menar att man sätter upp ramarna tillsammans. Precis som jag skrev. Kan man inte hitta gemensamma ramar kanske man inte ska bara tillsammans. Vill man inte leva med en man som vägrar sluta kolla på andra kvinnors underliv så kan man välja att inte leva med den mannen längre.

    Det handlar inte om att jag vill slippa se porr. Det handlar om att jag inte vill att min kille ska tillfredställa sig med bilder på andra kvinnor.

  • Valli

    Jag funderar förresten på att knäppa några bilder på min killes brorsa som jag skulle kunna tänka mig att onanera till. Hm...intressant tanke. Jag menar, det är ju bara bilder liksom. Han måste ju respektera det. Annars kan han söka hjälp.

  • Mastermind

    Det är ju ändå skillnad på en bild på ens killes brorsa och nån man inte känner.

  • L-N

    vad är skillnaden, tycker du, mastermind?

  • Mastermind

    L-N - Då blir det personligt. Jag och min sambo kollar på porr båda två, både tillsammans och för sig. Inte ohälsosamt ofta, men ibland händer det. Vi är mycket medvetna om varandras filmer och preferenser och ingen av oss tar illa upp. Men om han helt plötsligt skulle börja onanera till ett foto på min syster så skulle jag bli rasande och sårad. Men skulle han få tag på en bild på min syster öht så skulle hon vara påklädd, och om han börjar onanera till bilder på påklädda tjejer så skulle jag börja fundera på vad han tänder på egentligen, som han inte berättat om för mig. ;)

  • MrsLindgren

    Chokladtårtan:

    Missförstår du allt med flit?

Svar på tråden så var det de där med porrsurfning igen...