• Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...
  • Addiz

    Tez: ha ha, ja det gjorde jag. Arkivet var nog de som var bäst vad gäller papper och dessutom julstämplar (30% på nya, 50% på begagnade), Panduro för brads och embellishments. Format hade inte så mycket. In-ex hade stängt för inventering och öppnade kl 16 *grrrr* men kanske bra för min plånbok ;)

  • Addiz

    Fika kan funka, beror lite på vilken dag och vilken tid. Genrellt kan jag mån, tis, ons kväll. Kankse torsdag också, lite beroende på tid.

  • FruTez

    Adiz: Va är embellishments för något intressant? Jag ska försöka hinna förbi Arkivet idag... ska tillåta mig själv att handla för en hundring... får se hur långt den räcker bara! hehe! Måste spara pengar...

    Jag har inget bokat, mån, tis och onsdag. På torsdag ska jag klippa mig vid 17, så då vet jag inte när jag är klar...

    Jag föreslår tisdag?

  • Frujj

    Ilskna indier... ujdå! Är det inte natt där nu?? Kanske därför de är ilskna, för att du håller dem vaken, Abbe!!

  • Ab fab

    hihi... ja det kanske är därför. jag har slutat svara dem nu så de kanske kan få sova lite

  • Addiz

    Embellishments är det enda ord jag kan komma på, och det är på engelska, måste lära mig prata svenska!!!!! ;)
    Det är typ små metallmanicker som du kan sätta på dina kort och så... Det kan dels vara tags, och dels, som jag köpte nu, i form av hjärtan, hundar, katter, musikinstrument, reseattiraljer etc etc...

  • FruTez

    Frujj: Du är rolig!

    Jag behöver lite tips... jag har fått i uppgift av en kollega att svara på några frågor. Jag vet itne vad jag ska svara... vill inte stöta mig med henne. Det är ganska kluriga frågor:

    Nämn tre positiva egenskaper. (det är ganska lätt)

    Nämn tre förbättringsområden. Här har jag lite problem!! Vet inte vad jag ska säga för att hon inte ska ta illa vid sig... *funderar* Att hon är en för bra lyssnare? Alltså att det är lätt att man bara pratar och pratar och pratar... Fasen också... det är ju jättesvårt!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...