• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • cindell

    Jag hade gjort ett men vi kommer skippa vigselprogram. Det är inget som händer under vigseln som gästerna kommer vara delaktiga i. Men då gifter vi oss iofs borgerligt. Så det blir inga psalmer eller liknande.

  • blivandefrularsed
    bridesilly skrev 2008-07-19 16:43:25 följande:
    Vi ska ha vigselprogram eftersom vi har en psalm som inte finns med i psalmboken så vi skriver in den psalmen och den andre + fader vår i vigselprogrammet. Tycker det är rätt trevligt med vigselprogram faktiskt.
    Samma här! Tycker också om att fixa det!
  • bridesilly

    Är det någon annan som önskar att alla uppgifter inför bröllopet snart var slut? Jag tycker att listan byggs på för var dag, om det kunde sluta dyka upp saker som måste göras och man bara kunde luta sig tillbaka och invänta bröllop

  • Virvel

    Igår blev jag hippad! Dom kom och hämtade mig här hemma vid åtta. Småbarnsförälder som man är så hade jag redan duschat, fönat håret och sminkat mig.
    Fick ta på mig svarta nylonstrumpor, svart kort manchesterkjol, orange blus uppknäppt så att bhn syntes, beiga knähöga stövlar och ett otroligt fult skärp med ett spänna med massor av blå strasstenar på.
    Eftersom jag inte hade någon slöja på mig eller någon skylt som det stod att det var möhippa så tyckte jag det var skitjobbigt att gå omkring i dom kläderna hela dagen. Folk tittade konstig på mig och undrade nog hur jag kunde ha så fruktansvärt dålig klädsmak.
    Först åkte vi till hotellet här i stan och käkade långfrukost, sen gick vi till en park där vi satt isolen och drack skumpa. Sen var det in i bilar och iväg till Västerås där vi fick gå in i en dansstudio. Misstänkte vad det var när tjejen som skulle lära oss dansa ställde fram stolar. Så vi lärde oss alla att dansa en lapdance. Skitkul! Förutom att det allra sista fick jag dansa den själv och dom filmade. Är rädd för att den kommer att visas på bröllopsmiddagen.
    Efter det så satt vi i en park och käkade lunch och drack vin. Sen var det dags för Arosfortet en variant av fångarna på fortet. Vi blev uppdelade i två lag och mitt lag van. Skulle absolut åka dit igen och då skippar jag nog den kortkorta kjolen.
    Efter det så hade dom bokat bord på en finare restaurang i Västerås där det serverades supergod mat. Där satt vi sen och hade det trevligt fram till elva då vi började bli lite sega. Nästan alla är ju småbarnsföräldrar och inte så unga längre. Så jag var hemma vid tolv på natten och jag är verkligen helnöjd med upplägget.

    Var det någon mer som fick sin möhippa igår?

  • matteve

    Låter som en jätterolig o lyckad dag!! Mysigt!

    Har inte blivit hippad än, men många omkring mig verkar otroligt hemlighetsfulla. Hmm...


    Virvel skrev 2008-07-20 14:00:22 följande:
    Igår blev jag hippad! Dom kom och hämtade mig här hemma vid åtta. Småbarnsförälder som man är så hade jag redan duschat, fönat håret och sminkat mig.Fick ta på mig svarta nylonstrumpor, svart kort manchesterkjol, orange blus uppknäppt så att bhn syntes, beiga knähöga stövlar och ett otroligt fult skärp med ett spänna med massor av blå strasstenar på.Eftersom jag inte hade någon slöja på mig eller någon skylt som det stod att det var möhippa så tyckte jag det var skitjobbigt att gå omkring i dom kläderna hela dagen. Folk tittade konstig på mig och undrade nog hur jag kunde ha så fruktansvärt dålig klädsmak. Först åkte vi till hotellet här i stan och käkade långfrukost, sen gick vi till en park där vi satt isolen och drack skumpa. Sen var det in i bilar och iväg till Västerås där vi fick gå in i en dansstudio. Misstänkte vad det var när tjejen som skulle lära oss dansa ställde fram stolar. Så vi lärde oss alla att dansa en lapdance. Skitkul! Förutom att det allra sista fick jag dansa den själv och dom filmade. Är rädd för att den kommer att visas på bröllopsmiddagen.Efter det så satt vi i en park och käkade lunch och drack vin. Sen var det dags för Arosfortet en variant av fångarna på fortet. Vi blev uppdelade i två lag och mitt lag van. Skulle absolut åka dit igen och då skippar jag nog den kortkorta kjolen. Efter det så hade dom bokat bord på en finare restaurang i Västerås där det serverades supergod mat. Där satt vi sen och hade det trevligt fram till elva då vi började bli lite sega. Nästan alla är ju småbarnsföräldrar och inte så unga längre. Så jag var hemma vid tolv på natten och jag är verkligen helnöjd med upplägget.Var det någon mer som fick sin möhippa igår?
  • Fru MAppell

    Virvel: grattis till en lyckad hippa ! Nu är det inte långt kvar

  • Nufsan

    Här har ni en till som blev hippad igår !

    Kl 11.30 satt jag hemma hos svärfar och fikade när min svägerska kom in och ville att skulle lyssna på nån låt i hennes mobil... I med lurarna och snabbt satte hon på mig hörselkåpor över och bindel för ögonen .

    In i bilen och hem till oss och där fick jag byta om till träningsbyxor och ett linne och på med en t-shirt! Tjejerna hade gjort en t-shirt med ett foto på mig och m2b och det stod våra namn på och på baksidan var det ytterligare ett foto där det stod Möhippa pågår samt våra namn och vigseldatum! Tjejerna hade egna t-shirtar där det stod våra namn och vigseldatumet på bröstet och på ryggen stod det Möhippa pågår!

    Därefter så åkte vi bil.. jag med bindel på och det kändes som vi åkte miltals... Väl framme så gick vi en lång lång bit och jag började bli toknervös! När väl bindeln kom av mig så hade vi hamnat vid Sala Gruvans Höghöjdsbana och jag tänkte herregud! Det är som högst 50 meter upp, från marken sett... jag trodde aldrig att jag skulle fixa det, men med lite stöd från guiden så fixade jag andra etappen och sen gick det som en dans. Vi fick ävan åka 100 meter linbana i bara sele Riiiktigt häftigt!

    Efter det så fikade vi med supergoda mackor och vin för min del! Sen bar det iväg igen och till Västerås och Björnön till relaxavdelningen där... Där bubblade vi och jag fick ansiktsmask av tjejerna och fotscrubb samt peeling för kroppen! Superhärligt!

    Efter det bar det av till min underbara kompis Jenny och där grillade vi och åt supergott! Kvällen avslutades med Singstar och vi sjöng för brinnande livet till kl 01.00.

    Som småbarnsförälder och med jobbiga nätter så fick jag sova över hos Jenny och det var underbart! Svägerskan sov också över så i morse efter en god frukost och lite bröllopsplanering så bar det av hem till min underbart härliga familj

    Superlyckad dag!!

Svar på tråden 080809 del 4