• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • chamor

    Vi ska försöka ha två som filmar, båda med stativ men de ska stå ganska stilla.. Har filmat bröllop själv och dels vill man inte synas för mycket men sen så skakningar blir aldrig bra. Så en får filma framifrån och bakifrån!

  • nilia

    Hmmm ja det där med filmningen är ju lite klurigt, vi har inte ens hittat någon som kan filma än!
    Vill helst inte att någon av gästerna gör det, lite tråkigt för dem att typ se vigseln genom en kamera!
    Men det löser väl sig

    Nu är det inte lång tid kvar! Börjar ni bli nervösa? Lite pirr i magen börjar jag få! Kanske har skrivit det tidigare men min kusin gifte sig förra helgen så det blev lite som ett genrep för oss! Kunde snappa upp en del både bra och dåliga saker! Men jag insåg samtidigt att nästa gång är det vår tur! Det känns helt overkligt!
    Har ni mycket kvar att förbereda?? Någon som har kommit på någon detalj som är lätt att glömma?

    Imån ska vi försöka lära oss att dansa Blir en utmaning!
    Och på onsdag ska vi träffa henne som hjälper oss med dukning och sådant. Känns som det är något varje dag nu

  • bridesilly

    Nervös, stressad, glad, spänd, förväntansfull...allt på en gång som sagt Det enda vi behöver verkligen ta tag i är dansen så att man inte ser dum ut på dansgolvet

  • hondafreak

    Jag börjar lugna ner mig nu känns det som ( alltså stressen att hinna med allt) , men fortfarande bara jag pratar om kyrkan eller hur vi ska gå in och så får jag darrningar och en klump i halsen.....hur ska det gåååååå ?????

  • Bride in England

    Blev hippad i helgen!! Jag som inte trodde att jag skulle fa nagon mohippa!!! Och vilken hippa sen!

    Min syrra (brudtarna) hade fixat och planerat anda sedan i mars - och jag som trodde att hon inte hade tid eller rad att komma till England fore brollopet!! Jag fick en hippa i England med mina engelska kompisar har pa fredagen - jag skulle bara traffa en kompis pa nagot att ata o dricka men nar vi kom in i restaurangen satt alla dar, inklusive min syster som flugit dit fran Sverige, snacka om att jag blev chockad!! Jag skakade av chock och lycka! Fick halla i mig ett glas vitt vin for att lugna mina nerver! Vi at middag, sen gick vi till en bar i Soho och sjong karaoke. Fick ett helt rum for oss sjalva

    Sedan tog min syster mig med sig hem till Sverige morgonen efter (lade oss vid 3.30 och gick upp vid 7 for att ta planet) och pa flygplatsen i Sverige blev jag bemott av alla mina svenska kompisar!! Vi akte till Fånarna på Farmen om nagon har hort talas om det?? Det var verkligen skitkul!! Manga roliga kommenterar och sant att skratta at efterat. Jag fick ha pa mig en T-shirt de malat med allas namn och roliga skamt och historier fran barndomen. Sen bar det ivag hem till min mamma, dar mamma och hennes tre kompisar var i full fard med att laga god mat! Alla tjejer gick hem till sig o duschade o kom tillbaks sen. Vi at och drack gott, och sen hade syrran ordnat en fragetavling om mig, och vinnaren fick en pase godis.

    Festade sedan hemma hela natten lang. Kunde inte sova den natten pga alla upplevelser!

    Syrran hade aven ordnat med min chef sa jag kunde komma tillbaka till jobbet senare pa mandagen sa jag fick hela sondagen i Sverige att vila ut och umgas med familjen.

    En san perfekt mohippa! Har inte kunnat smalta det an!

    Grattis till er andra som blivit hippade!! Visst ar det sa fruktansvart harligt att kanna att sa manga bryr sig om en?

  • nilia

    Bride in england:
    Härlig möhippa!

    Hondafreak:
    Ja det där med darr och klump i halsen så fort man pratar om kyrkan och det känner jag igen! Är livrädd över att jag inte kommer att få fram ett ord i kyrkan utan bara gråta floder!!!

    Bridesilly:
    När du var och gjorde din provuppsättning, kostade det något eller ingår det i priset?
    Ska dit nu i veckan, känns pirrigt

  • chamor

    Fatta.. Två veckor kvar nu! Hade servettvikning och så igår.. Men idag har just det viktiga RINGFINGRET svullnat upp... Hoppas det blir bra till den stora dagen!

  • feministbrud

    Och vad lär vi oss av detta....? Att inte vara sådana otroliga kontrollfreaks

    Grattis till en fantastisk hippa!

    Bride in England skrev 2008-07-22 11:48:11 följande:


    Blev hippad i helgen!! Jag som inte trodde att jag skulle fa nagon mohippa!!! Och vilken hippa sen!Min syrra (brudtarna) hade fixat och planerat anda sedan i mars - och jag som trodde att hon inte hade tid eller rad att komma till England fore brollopet!! Jag fick en hippa i England med mina engelska kompisar har pa fredagen - jag skulle bara traffa en kompis pa nagot att ata o dricka men nar vi kom in i restaurangen satt alla dar, inklusive min syster som flugit dit fran Sverige, snacka om att jag blev chockad!! Jag skakade av chock och lycka! Fick halla i mig ett glas vitt vin for att lugna mina nerver! Vi at middag, sen gick vi till en bar i Soho och sjong karaoke. Fick ett helt rum for oss sjalva Sedan tog min syster mig med sig hem till Sverige morgonen efter (lade oss vid 3.30 och gick upp vid 7 for att ta planet) och pa flygplatsen i Sverige blev jag bemott av alla mina svenska kompisar!! Vi akte till Fånarna på Farmen om nagon har hort talas om det?? Det var verkligen skitkul!! Manga roliga kommenterar och sant att skratta at efterat. Jag fick ha pa mig en T-shirt de malat med allas namn och roliga skamt och historier fran barndomen. Sen bar det ivag hem till min mamma, dar mamma och hennes tre kompisar var i full fard med att laga god mat! Alla tjejer gick hem till sig o duschade o kom tillbaks sen. Vi at och drack gott, och sen hade syrran ordnat en fragetavling om mig, och vinnaren fick en pase godis.Festade sedan hemma hela natten lang. Kunde inte sova den natten pga alla upplevelser!Syrran hade aven ordnat med min chef sa jag kunde komma tillbaka till jobbet senare pa mandagen sa jag fick hela sondagen i Sverige att vila ut och umgas med familjen.En san perfekt mohippa! Har inte kunnat smalta det an!Grattis till er andra som blivit hippade!! Visst ar det sa fruktansvart harligt att kanna att sa manga bryr sig om en?
  • bridesilly
    nilia skrev 2008-07-22 13:57:27 följande:
    Bride in england:Härlig möhippa! Hondafreak:Ja det där med darr och klump i halsen så fort man pratar om kyrkan och det känner jag igen! Är livrädd över att jag inte kommer att få fram ett ord i kyrkan utan bara gråta floder!!!Bridesilly:När du var och gjorde din provuppsättning, kostade det något eller ingår det i priset?Ska dit nu i veckan, känns pirrigt
    jag frågade om det ingick i priset när vi bokade tiden men så kom vi in på annat å så glömde hon o svara men jag betalade hursomhelst inget alls för provuppsättningen Däremot köpte jag läppstiftet och läppglanset hon kommer använda så att jag har dom sen att fylla på med
Svar på tråden 080809 del 4