• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Miss Giggle

    Det är ju klockrent!

    Vi har annars även tittat på att hyra lokal och ha catering till men det var ju just det att vi int ville hålla på och städa själv och så.
    Då ska man ju även betala en lokalhyra plus cateringen. Så om det är all inclusive så att säga så är det superfint!
    Skönt att höra att ni var nöjda!
    Känns ännu bättre då!!!!

    Vi kommer nog hyra en buss från Veolia som kör gästerna från Malmö till kyrkan och till festen sedan, plus att den lämnar i Malmö efteråt. Känns som att det är värt den servicen till gästenra. Kollade med Veolia och de vill ha 3000 kr för det isf. Det är ju det lilla om man kommer så billigt unand i övrigt!

  • sockersmulan

    Miss Giggle: Vad skönt att det har ordnat sig med lokal för er! Härligt att prova klänning också, men fy vad sniket av dem att höja priset pga större storlek! Aaaargh! Tur du ska få din uppsydd!

    Smart att hyra en buss för transport av gästerna! 3000 låter som ett OK pris tycker jag. Vi kommer att behöva göra nåt liknande eftersom vi ska gifta oss i Hällevik (Blekinge, precis vid skånska gränsen). Måste transportera gästerna från tågstationen i Sölvesborg till Hällevik och sedan tillbaka dagen efter..

  • sockersmulan

    Iiiih, nu har vi fått vår lokalbokning bekräftad! Vi får ha den fre-sön för 800kr, och då ingår porslin, glas etc för ca 80 pers. Helt underbart! Längtar så till vår stora dag!

  • Tokisen

    Hej hej här hoppar jag in
    Grattis sockersmulan, skönt att lokalen e klar.
    här har vi lokal, band, kyrka, fotograf klart
    inbjudningarna har vi i stortsett klart (iallafall vet vi hur vi vill ha dem)

  • Miss Giggle

    sockersmulan: vilket schysst pris. 800 kan man verkligen inte klaga på!

    Hur stor budget har ni alla lagt? jag tycker det är så svårt att uppskatta hur mkt man behöver. Man kan ju göra av med hur mkt som helst egentligen.....
    Vår plan har väl varit att ta ett kuvert för ca 300-400 kr och sen utgå från det.

  • Sundance

    Hej!

    Jag som Lunda-bo hoppar också in här. Jättebra tråd ju! Vi ska vigas och ha festen på Ellinge slott den 14/8 2010. Då kan jag ju fråga er här om vad jag just stod och funderade på. Var inne och kollade efter vigselförrättare i Lund och hittade en lista på namn men hur 17 ska man veta om de är bra eller inte? Någons om vet en bra vigselförrättare i Lund-området?

  • Sundance

    Miss Giggle: Vem är det som ska sy din klänning och vad tar hon? Vad gäller min klänning så tror jag nog att jag kanske köper i butik, på vanligt vis men jag letar efter en bra sömmerska med ok priser för att sy upp tärnklänningarna.

  • Sundance

    Många inlägg från mig nu Sorry.

    Vi räknar också med 350:- ca/person när det gäller maten. Fasst då är ju inte tårtan inräknad. Vi blev rekommenderade Eslövs golfklubb men jag tyckte de var ganska dyra. Även om de säkert är bra. Var inne på catering men ev har vi en kompis som kan fixa. Men då står man ju där och ska beställa själv vad man ska ha för förrätt, huvudrätt och efterrätt. Jättesvårt ju!

  • Teoliny

    Hej min kompis ska gifta sig och hon är korthårig och vill inte ha hårförlängning. någon som vet en frisör i skåne som gör snygga brudfrisyrer på kortare hår?

  • Miss Giggle

    Sundance: Min mors vän är slöjdlärare så det är hon som ska göra det som en tjänst. Så jag tror dessvärre inte hon är intresserad av att sy fler klänningar än min och min tärnas den sommaren. Hon bruakr inte göra beställningsjobb om det inte är för ngn speciell anledning.

Svar på tråden Brudar i Skåne!