• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Sundance

    Jag ser också fram emot att prova klänning men samtidigt skjuter jag på det för det känns lite pirrigt . Och så vill jag va i toppform då. Vilket man inte blir av att stå och äta godis på jobb och strunta i träningen på kvällen för att titta på "So you think you can dance"

    Åh, de spelade just vår "första-dansen-som-man-och-hustru-låt" på radio.

  • Miss Giggle

    Jag är nog lätt störd.
    Idag har jag köpt klänning. Eller inte jag, utan pappa.
    Den var såååå fin och inte så hemskt dyr ändå.
    Men det är ändå över ett år kvar så det känns helt galet.
    Denna blev det
    www.mydress4less.com/image.php&id=57362

    Sundance: Jag jobbade när jag pluggade till gymnasielärare (på det gamla programmet, inte lyxversionen de kör nu) och jag kan säga att det är från termin till termin. Vissa terminer är det mer utrymme över efter att man pluggat klart och vissa har man så man kräks.
    Lättast är nog om du kan få ett jobb där du kan jobba mkt ibland och lite ibland. Jag jobbade massor av helger men det var tufft, spec när jag gjorde Engelska A & B,och ekonomin men när jag pluggade statsvetenskap hade jag massor av tid över.

  • kullaberg
    Sundance skrev 2009-07-30 18:22:36 följande:
    Jag ser också fram emot att prova klänning men samtidigt skjuter jag på det för det känns lite pirrigt . Och så vill jag va i toppform då. Vilket man inte blir av att stå och äta godis på jobb och strunta i träningen på kvällen för att titta på "So you think you can dance" Åh, de spelade just vår "första-dansen-som-man-och-hustru-låt" på radio.
    Haha, jag tänker precis lika dant. Vill också var i toppform när jag provar klänning. Men jag har faktiskt satt i gång och träna på allvar nu efter semestern tog slut. Så jag har varit duktig i fem hela dagar... hihi... jaja, alltid en start.

    Ang att jobba och plugga samtidigt så är det som Miss Giggle säger, helt beroende på terminer. Och vad man läser. Jag är utbildad civilekonom och många av terminerna bestod av mest fri studie-tid, vilket innebar att man hade kunnat jobba rätt mycket om man velat, förutom i tentaperioder då man pluggade 12 h om dagen typ. Men det är ju bra om du har ett jobb där du själv kan välja hur mycket och hur lite beroende på perioder, tentor etc. Men kul att du kommit in! Grattis!
  • kullaberg

    Miss Giggle skrev 2009-07-30 21:10:54 följande:


    Jag är nog lätt störd. Idag har jag köpt klänning. Eller inte jag, utan pappa. Den var såååå fin och inte så hemskt dyr ändå. Men det är ändå över ett år kvar så det känns helt galet.
    Grattis till inköpet! Den var fin!!!
  • Sundance

    Den var superfin! Den ser dyr ut i alla fall. Vad kul! Nästa vecka börjar träningen för mig. Gjorde ett tappert försök förra och denna vecka men då jag varit i princip själv i butiken i två veckor när de andra fick gå på semester så har det blivit långa dagar. Men nu går jag på vanligt schema igen så nu har jag inga ursäkter för att inte sätta igång. Försöker visualisera mig själv där i klänningsbutiken i toppform med en vacker klänning på som sitter som en smäck

    Tack för alla era råd ang. pluggandet. Jag har ju fördelen att det är jag som lägger schemat men det är ju svårt att veta en månad i förväg hur mycket man kommer behöva plugga.

  • Miss Giggle

    fast det vet man rätt så lätt. Många kurser går ju över en månad, så man kan rätt snabbt avgöra hur rimligt det är att arbeta x antal timmar.

  • sockersmulan

    Miss Giggle: Vad kul att du köpt klänning! Den var jättefin! Skönt att jag inte är ensam om att inhandla drömklänningen ca 1 år i förväg.

  • Sundance

    Om ekonomin tillåter så köper jag nog förhoppningsvis min klänning i oktober, november. Tänkte kika lite på rean då.

  • kullaberg

    Aaah, är det rea på brudklänningar i Oktober-november? Då måste jag hålla ögonen öppna!

Svar på tråden Brudar i Skåne!