• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Spetan

    Blir lite avis..gifter mig 15/8 och vet ej vilken klänning/mat/ mm men det löser väl sig

  • Sundance

    Silla69: Är det det som ligger typ bakom lilla torg på nåt vänster. Eller någostans där runt torgen. Undrar om inte hon är god vän till en god vän till mig i så fall. Är hon duktig på uppsättningar?

  • Miss Giggle

    Jag har boxat dig nu Sundance!

    Håller med om maten, hellre mycket än fint. Har iofs hört mkt bra om Gula längas buffé som kan köpas som catering. De ligger runt 150-160 kr/pers om jag inte har fel för mig och eg är det ett rätt ok pris i mitt tycke.

    Jag kan nog inte supporta med hår, men jag kan kolla vad syrrans kompis tar betalt för att fixa makeup om ni är intresserade.

  • Miss Giggle

    Scalp ligger på Stora Nygatan, mitt emot Cinderella nästan.
    Klippte mig där för länge sedan hos en superduktig tjej där, men så slutade hon så jag bytte.
    Numera klipper jag mig hos mammas frisörska som heter Mirri. Hon är från ngt av områdena i Jugoslavien och är jätteduktig på uppsättningar. Hon har dock funderat på att sluta sa mamma igår, typ nästa sommar. Så förhoppningsvis inte innan mitt bröllop då!

    Kollar upp det där till dig Sundance och återkommer!

    kram på er alla!

  • kullaberg

    Hej hej!
    Jag hoppar in här också, bor strax utanför Malmö, och ska gifta mig nästa sommar, den 10 juli i norra skåne där jag ursprungligen kommer ifrån. Kommer troligtvis göra hår och make i Helsingborg. Någon som har några bra tips?
    Kul med en tråd för Skåne-töser!

    I övrigt har vi bokat kyrka och lokal vilket känns jätteskönt! Så nu är det nästa steg i planeringen, men jag känner ingen press ännu, det är ju gott om tid kvar. Även om det är många beslut att fatta, vilket kan vara svårt om man har beslutsångest som jag

  • Sundance

    Välkommen! Nej, jag tycker inte heller man behöver stressa. Som du säger så är det ju ett tag kvar. Vi gifter oss 14/8 nästa år. Fast jag ska erkänna att jag går och väntar på att 1-år-kvar-dagen ska komma. Känns liksom som en milstolpe liksom. Då känns det på riktigt ok att börja planera. Har ju en god vän som är superladdad inför att börja planera med mig. Hon har alla excellfiler och allt kvar från deras bröllop, men hon fick bebis i maj så jag har lovat mig att ge henne lite mammaledigt innan jag drar in henne i planeringen

  • kullaberg

    Ja, ett-års dagen kändes faktiskt lite av en milstolpe som du sa.
    Känner igen det där med bebis och planering. Min syster, även min tärna, fick nyligen bebis, så jag låter henne också vara lite mamma-ledig innan vi drar igång på allvar. Men jag vet att hon är supertaggad för planering också, jag har redan fått deras budget och några bröllopstidningar från när hon gifte sig

    Just nu är jag mest sugen på att prova klänning! Det ska bli så skoj tycker jag. Men det får nog vänta någon månad till så jag kan ha med mig min syster!

  • Sundance

    Är här någon som pluggat heltid på högskola? Jag har ju blivit antagen till socionom-programmet vilket ju är jättekul men direkt börjar man ju räkna på det ekonomiska nu när vi satt en budget för bröllopet så hänger det ju på att man kan spara ett visst belopp varje månad. Så min fråga är; Klara man av att jobba 25 timmar/vecka när man pluggar heltid?

Svar på tråden Brudar i Skåne!