• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Sundance

    Sockersmulan: Tusen tack för det tipset! Den sidan kan definitivt komma till användning. Vårt dilemma är att vi gärna vill ha samma nyans på alla 4 tärnornas klänningar men olika modeller. De är VÄLDIGT olika byggda. Svårt att hitta 4 olika klänningar i samma nyans.

    Vi gifter oss också utomhus på Ellinge slott 14/8-2010.

    Jag och min m2b var överens om när vi skulle förlova oss och jag hade själv valt ring och så men så skojade jag med honom och sa: "Jaha, nu förlovar vi oss snart och så ju men hur vet jag när jag liksom får börja planera bröllopet? Hur länge ska vi liksom vara förlovade?" Då viftade han med handen och sa att han skulle ge mig en bröllopstidning den dagen jag fick börja planera. Och på kvällen när vi satt i vår svit och nyss bytt ringar så tog han fram det nya nummret av Bröllopsmagasinet inslaget i guldband . Det var min första bröllopstidning.

  • Sarisen82

    Sundance
    Åhh vad romantiskt, sånt där gillar jag :)

    Vi har planerat bröllop läääänge så jag har massor med bröllopstidningar. Först skulle vi gifta oss 2008 men då kom det en väldigt överraskande (men oerhört välkommen) graviditet i vägen. Sen satsade vi på 2009 men då blev sambon av med jobbet i och med finanskrisen (jobbade på Volvo CE) och då avbokade vi allt i panik. Nu känner vi att vi prioriterar om från en stor fest till något mer familjärt. Tyvärr så håller inte mina föräldrar riktigt med om att man inte behöver en stor fest så det bråkas en del :(

    Bröllopet ska i alla fall ske någon gång i juni ute på Österlen (Backåkra som sagt var) med havet som bakgrund. Vi har inte riktigt spikat datum men jag ska snart kontakta Ystad församling.. och vill ingen präst ställa upp på utomhusvigsel så får det bli borgerligt. Lite svårt när man är 55 mil därifrån bara :o)

  • Miss Giggle

    Sockersmulan: Blev ingen. kan inte fatta att de inte säljer dem på vårt ICA. Där fick jag för att jag inte bor mitt i storstaden ahahah.

    Vi har inte satt datum ännu men det kommer sättas inom de närmsta veckorna. Vi ska ju kolla på ett ställe imrogon och gillar vi det kommer vi prel boka ett datum. Sen ska vi ju kolla in golfklubben ngn vecka senare och då bestämmer vi oss efter det tror jag.

    Har idag letar mönster som en galning, ska ni ha helvita klänningar eller med ngn färg på?
    Jag funderar på att ha en benvit med lite brodyr i vår accentfärg... jag vill ha lila sambon rött, så även det ligger på debattbordet! haahh =

  • 20090801

    Om lite drygt en vecka är det dags för oss att säga ja till varandra. Har nu mängder med bröllopstidningar, böcker och lite annat smått och gått som vi inte kommer använda mer om någon här är intresserad. Vi kommer gifta oss i södra Halland och har nu börjat bli aningen stressad.{#lang_emotions_smile}

  • Miss Giggle

    Jag kan tänka mig lite tidningar och sånt
    Vad vill du ha för dem isf?

  • Sarisen82

    miss Giggle

    Det är faktiskt så hemskt att bröllopstidningarna bara kommer med några få nummer/år och bara vid "högsäsong" typ våren. För bara några veckor sen så fanns det en bröllopstidning i affärerna men nu är det helt tom (jag bor ändå i en hyfsat stor stad) så det gäller att handla när man väl ser någon. Fast sen kan det kännas som ganska bortkastade pengar, 89 kr för mängder med likadana annonser (har man som jag en hel del tidningar så inser man att alla tidningar ser nästan exakt likadana ut). Man hittar mkt bättre info och inspiration på nätet..

    Men samtidigt så är det ju något speciellt med de där tidningarna, mysigt att sitta i soffan och bläddra! Hoppas du får tag i någon tidning till slut..

  • Sundance

    Ja, de svenska tidningarna köper man ju upp ganska fort. Finns ju typ bara 3. Så jag brukar gå till pressbyrån och köpa någon engelsk. LIte tråkigt att köpguider och annonser inte ger något för en svensk läsare men lite inspiration är det ju.

    Sarisen82: Mina föräldrar har också massor av idéer om hur vi ska ha vårt bröllop och deras idéer är inte alltid gratis. Men nu har jag börjat med att säga "ja, om ni betalar så..." när de vill att vi ska göra något stort som vi inte känner att vi har råd med.

    Miss Giggle: Vi är i samma situation. Min sambo vill också absolut ha rött. Jag var inne på lime, orange och cerise eller nåt. Men nu blir det grått, rött och vitt. Kommer ha vit klänning (möjligtvis med något grått inslag) och röda skor och röd bukett.

  • Tokisen

    Ja, verkar inte bättre hahaha
    Vi hade bestämt 31 juli från början, men insåg att det va min jobbehelg, och det blev genast jobbigt eftersom tärnan + 2 gäster jobbar samma helg som mig, och det det e inte det lättaste att hitta vikarier till oss 4 som får jobba med varandra, så vi ändrade datum istället.

    Hade ni hittat nån lokal och så?


    sockersmulan skrev 2009-07-22 17:22:38 följande:
    Tokisen: Åh, vad kul! Ett vinnande koncept verkar det som! Vi skulle också haft 10/7 från början, men sen var lokalen upptagen, så vi fick skjuta på det en vecka..
  • Miss Giggle

    Sundance:det är ju ändå fina färger. är inne på att ha färg på min klänning och grått eller rött är ju fint. Får kankse kidnappa era färger.
    Sambon ville har svart och rött men se där satte jag ner foten på riktigt! Svart på ett bröllop passar sig itne i min värdl iaf!

    Ska till mlmö idag, få väl gå till centralen och titta efter tidning då

  • Plummis83

    Jag har en hel del bröllopstidningar som jag kan tänka mig sälja om någon är intresserad?

Svar på tråden Brudar i Skåne!