• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Sundance

    Miss Giggle: De har massor av tidningar på centralen där har jag för mig. Ja, jag funderade också på att ha grå klänning. Kolla det avsnittet av O.C. när Julie Cooper gifter sig med Caleb Nicol. Hon har en vacker grå klänning. Men min sambo vill absolut att jag ska ha vit klänning. Möjligtvis lägger jag in något grått slag upptill vid bysten eller kanske någon grå spets på något sätt.

  • Miss Giggle

    Jag tänkte ha vit klänning med färgad spets upptil och sen har jag nog valt en modell med litet sprund på eller veck hur man nu ön ska säga, och där ska vara färg med

  • sockersmulan

    Låter som ett smart drag att byta datum!

    Vår lokal är bokad och klar! Den var upptagen typ 2 datum hela sommaren, varav ett var vårt förstahandsval. Typiskt. Hembygdsföreningen har tydligen alltid sin årliga fest lördagen i just den veckan, så det fanns inget annat att göra än att se sig om efter ett annat datum. Lokalen är så perfekt, så att leta upp en ny var liksom inget alternativ.

    Har ni hittat nån lokal än?


    Tokisen skrev 2009-07-23 10:35:44 följande:
    Ja, verkar inte bättre hahahaVi hade bestämt 31 juli från början, men insåg att det va min jobbehelg, och det blev genast jobbigt eftersom tärnan + 2 gäster jobbar samma helg som mig, och det det e inte det lättaste att hitta vikarier till oss 4 som får jobba med varandra, så vi ändrade datum istället.Hade ni hittat nån lokal och så?
  • sockersmulan

    Ingen orsak! Jaa, kan vara knepigt det där med tärnklänningar. Jag har 3 tärnor, har sagt att de får välja själva vad de vill ha på sig..tror de kommer att koordinera sinsemellan så att de matchar i färgton etc.

    Åååh vilket romantiskt frieri!

    Kan tipsa om den engelska brudtidningen "Brides", förresten! Lite billigare än några av de svenska, men ändå fullspäckad med info. Jag fick tom en CD till med massa olika frisyrer på!


    Sundance skrev 2009-07-22 19:55:29 följande:
    Sockersmulan: Tusen tack för det tipset! Den sidan kan definitivt komma till användning. Vårt dilemma är att vi gärna vill ha samma nyans på alla 4 tärnornas klänningar men olika modeller. De är VÄLDIGT olika byggda. Svårt att hitta 4 olika klänningar i samma nyans.Vi gifter oss också utomhus på Ellinge slott 14/8-2010.Jag och min m2b var överens om när vi skulle förlova oss och jag hade själv valt ring och så men så skojade jag med honom och sa: "Jaha, nu förlovar vi oss snart och så ju men hur vet jag när jag liksom får börja planera bröllopet? Hur länge ska vi liksom vara förlovade?" Då viftade han med handen och sa att han skulle ge mig en bröllopstidning den dagen jag fick börja planera. Och på kvällen när vi satt i vår svit och nyss bytt ringar så tog han fram det nya nummret av Bröllopsmagasinet inslaget i guldband . Det var min första bröllopstidning.
  • Miss Giggle

    Sockersmulan: Då är det Brides som vi letar efter härnäst då.

    Sundance: tror du inte man kan göra så som jag/vi tänkt med detta mönstret?
    www.sewingpatterns.com/subpage.php&brand=Vogue&model=2842vog

  • Sundance

    På ett sätt hade jag nog kunnat tänkt mig att sagt att de själva får välja klänning, bara den är röd, men det är faktiskt min m2b som är så himla kinkig med att de ska ha samma tyg och nyans :-O. Och så bor de sjukt långt från varandra (örebro, stockholm, vimmerby och malmö) så det blir svårt att färgkoordinera för dem, på egen hand.

    Miss Giggle: Tror det kan bli sjukt bra. Mycket bra tips. Fast jag skippar lång ärm.

  • Tokisen

    D va verkligen typiskt att dem skull ha parjat just det datumet.
    Tur ni hade ett annat datum i reserv.
    Vi har bokat en bygdegård ca 10 minuters resväg från kyrkan.
    Den ligger jättefint och har en härlig trädgård som man kan ha brudskålen i.
    vi ville ha en lokal som vi kunde fixa allt själva.
    Hur har ni tänkt med mat/dryck/personal?


    sockersmulan skrev 2009-07-23 16:40:51 följande:
    Låter som ett smart drag att byta datum! Vår lokal är bokad och klar! Den var upptagen typ 2 datum hela sommaren, varav ett var vårt förstahandsval. Typiskt. Hembygdsföreningen har tydligen alltid sin årliga fest lördagen i just den veckan, så det fanns inget annat att göra än att se sig om efter ett annat datum. Lokalen är så perfekt, så att leta upp en ny var liksom inget alternativ. Har ni hittat nån lokal än?
  • Sundance

    Usch, det är tråkigt när ens favoritdatum är bokade. Även om man är flexibel så har man ju ändå ställt in sig på ett datum, mentalt liksom.

  • Miss Giggle

    Sundance. eh, jag ska lät tinte heller ha långärm. Kommer ju döööö av värmeslag isf!

Svar på tråden Brudar i Skåne!