• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • BrudSommar2006

    Efter min förra skilsmässa och flytt tillbaka till Sverige var jag väldigt nervös att jag inte skulle hinna få till det med familj och barn men som tur var så hann jag. Fast jag satt inte still på baken och väntade på att rätt person skulle dyka upp, jag dejtade massor och hade tur till sist. Har man provat det också utan att hitta rätt måste det ju kännas jäkligt trist. Jag säger som Lapinette, stor tur att jag hittat maken.

  • BrudSommar2006

    Men hur många gånger har hon varit i Danmark, det finns väl risk att man får köra på ett antal gånger innan det lyckas? Kanske blir billigare att prova det än äggdonation? Har hon ställt sig i adoptionskö förresten, det finns ju några länder man får adoptera från som singel, min kollega adopterade som singel fast nu har hon hunnit träffa någon innan hon fått hem barnet. Eller förresten, nu har hon nog hunnit få hem barnet, hon skulle ju dit för domstolsförhandling bara veckan efter att jag slutade.

  • fru AM

    Ja - har tipsat henne om det, men var också osäker på singelmöjligheten. Tycker hennes bögkompisar borde börja ställa upp nu ...


    Lapinette skrev 2010-02-05 13:23:04 följande:
    AM - näst tips då är ju äggdonation utomlands. Vet dock inte om man kan göra det som singel?
  • BrudSommar2006

    Det tråkiga med bögkompisar är väl om de också vill ha barn så att man blir tvungen att gå med på ett varannan-vecka-arrangemang redan från början!

    Nej, bäst att jag handlar medan Astrids goda humör håller i sig, brukar sällan vara länge.

  • fru AM

    Hon har bara varit ett par ggr i Danmark än. Pengarna börjar tryta tyvärr, så adoption är inte att tänka på.

    Byter ämne:
    Tyvärr har jag inga recept med äppelkompott. Eller kronärtskockor. Bara tipset att inte mixa de två i ett recept ...

    Oj nu tror jag Mumien vaknade!


    BrudSommar2006 skrev 2010-02-05 13:26:02 följande:
    Men hur många gånger har hon varit i Danmark, det finns väl risk att man får köra på ett antal gånger innan det lyckas? Kanske blir billigare att prova det än äggdonation? Har hon ställt sig i adoptionskö förresten, det finns ju några länder man får adoptera från som singel, min kollega adopterade som singel fast nu har hon hunnit träffa någon innan hon fått hem barnet. Eller förresten, nu har hon nog hunnit få hem barnet, hon skulle ju dit för domstolsförhandling bara veckan efter att jag slutade.
  • _koko_

    Liten - Jag ÄLSKAR kronärtskockor med bara smör till, så jag skulle inte ens fundera på att göra något annat. Härlig helg du har på gång förresten!

    muggles -

    PB - Jomenvisst, slappna av bara så ska du se att det går vägen! Borde man inte få tvillingar/trillingar/etc om man slappnar av riktigt ordentligt förresten?

    BS - Åh, vill också ha muffins! Har faktiskt ätit ur hela godsaksförrådet nu, måste baka... Fast det rimmar illa med mitt nya hälsosamma liv förstås. Har insett att jag dragit på mig ett sockerberoende denna graviditet som jag inte haft förut.

    AM - Haha, jag tror hektor dragit för att ragga.

    Vi ska ha kalkonmiddag i helgen! Skulle egentligen haft det i mellandagarna men då hanns det inte med. Så nu måste jag bara hitta recepten vi utgick från i fjol så att det blir lika bra i år.

    Lillebror sover fortsatt bra, ammade nästan samtidigt inatt som igår natt, vid 02 och vid 06. Jubel!! Klarade sig från feber igårkväll också, skönt!

    Nä, nu måste jag packa bilen och leta recept, när conny vaknar ska vi åka till mina föräldrar. FREDAGSKRAM!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ibland funkar inte ens en sexpartner och humpa mycket, även om jag hade lågt FSH . Hoppas hon lyckas till slut ändå! Kan man göra äggdonation med donerade spermier?

  • _koko_

    Äppelkompott har jag förresten inte heller några tips på.

    (lillebror inte bara somnade själv efter lunch, han somnade nyss OM själv också!!! :-O :-O :-O)

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-02-05 11:13:10 följande:
    Nej, det går inte att gå omkring och vara bitter resten av livet. Någonstans utmed vägen måste man ju gilla läget och acceptera att så här är det och blir det. Jag är envis och som sagt van vid att få det jag vill ha, bara man jobbar hårt så går det, men när man har stångat huvudet i väggen en så där 30 gånger och man har provat allt så får man faktiskt ge upp. Livet är allt för dyrbart för en massa bitterhet.
    Kunde ha sagt vartenda ord själv!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge