• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    Vad spännande! Jag tycker det borde vara daglig anmälningsplikt här när det börjar närma sig ... så vi vet vad det innebär.

  • muggles

    Nenne: jo så var det - äpplen (el ett?) mot blå himmel. Just det ja. Puh, nu kan jag släppa det

    Nä nu åker jag hemåt för att fixa i ordning allt. Barnet ska lämnas till vänner, mamma ska vinkas av vid bussen, väninnan ska hämtas, osten ska tas fram i rumstemperatur, marschallerna ska tändas, locket ska läggas på brunnen osv.

    Tänk vilka snälla vänner jag har som erbjudit sig att barnvakta Moa ikväll till imorgon så att jag är barnfri ikväll!!! Det finns änglar... (el rättare det var min väninna som lånar ut sin man haha)

  • Lapinette

    Parnassia ...ahhhhhh, så du menar att hon har ett giltligt skäl till att inte hänga här med oss!

  • Parnassia

    Hon var ju inne här igår kväll, eller hur?

  • Lapinette

    muggles - vad ska ni ha för kalas?!! Vad har jag missat för skoj?!

  • nennesjuttioåtta

    parnassia
    ja igår kväll ja, mycket kan ha hänt sen dess ? hon måste ju BERÄTTA om hon ska långfika! Var skulle det annars sluta någonstans, det kommer bli anarki! Nej nu tycker jag vi benar ut vad Vickan har gjort sen sista inlägget igår!

  • nennesjuttioåtta

    Jag tror hon bar ut soporna.

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-02-05 15:23:11 följande:
    muggles - vad ska ni ha för kalas?!! Vad har jag missat för skoj?!
    Jag har bjudit hem väninnorna för ost- och vinkväll för att fira min födelsedag (ngt försenat). Några av dem sover över och då är det ju MYCKET lämpligt att vi inte har ett piggt barn kl 07.00 imorgon bitti
    Min väninna som ska vara med ikväll och sova över lämnar sin egen dotter med sin man och då kunde han även ta hand om Moa (de leker jättebra ihop, det skiljer bara 7v mellan dem). Så det blir klackarna i taket ikväll, och förmodligen lite skallebank imorgon
  • nennesjuttioåtta

    sen... ååh klurigt! VICKAN! Ssclut å fik nu så vi slipp oro oss!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge