• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • fru AM

    Jag tänkte på Frejis som ju lyckades på egen hand (ja, hennes man var ju med på ett hörn också ) trots högt värde. Missförstå mig rätt: det torde vara större chans (och roligare?) i alla fall, om man nu har åldern och värdet emot sig, att ha en ihärdig sexpartner. Sedan vet man ju aldrig hur/om det tar ändå.


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-05 13:31:38 följande:
    AMibland funkar inte ens en sexpartner och humpa mycket, även om jag hade lågt FSH . Hoppas hon lyckas till slut ändå! Kan man göra äggdonation med donerade spermier?
  • fru AM

    Inser att jag är både äldst och längst i tråden. Med andra ord STÖRST! Haha era små juniorer! Gammal vet bäst - nu kan ingen säga emot mig mer nånsin! Och eftersom jag är störst så får ni se upp så jag inte blir arg ...

  • Liten med Mindre

    Mmmm...grymt god tiramisu som kollegan gjort. Inte blöt o kläggig, och inte märkbar sprit o kaffesmak. Super helt enkelt!

    Måste nog få recept. Tror till o med maken skulle gilla denna.

    Attans att det är så jobbigt att vara tyst under fikastunderna- så jag får lov att gå därifrån.

  • fru AM

    Liten med Mindre skrev 2010-02-05 14:10:13 följande:


    Mmmm...grymt god tiramisu som kollegan gjort. Inte blöt o kläggig, och inte märkbar sprit o kaffesmak. Super helt enkelt!Måste nog få recept. Tror till o med maken skulle gilla denna.
    Får du receptet så kan du väl inboxa mig? Tack!
  • _koko_

    muggles - Minst sagt! Och jag glömde förut, vad fint skrivet om att tänka positivt. Det är så lätt att fastna i negativa tankar om vad man inte har, men om man vänder på det som du gjort och funderar på hur det skulle vara att förlora något man har blir man genast ödmjuk och tacksam.

    Liten - Desto mer plats kvar för efterrätt då.

    Kram till oupsie, hoppas sömnen kommer tillbaka! Värsta anledningen till sömnbrist är ångest/oro tycker jag.

    Hittade recepten på en gång och har packat det mesta (det är ju inte så mycket som ska med när man bara ska dit och äta middag, men ändå mer än någon utan barn kan förstå ), så nu har jag lite EGENTID, lyxigt!

  • _koko_

    AMazonkvinnan - Ja, det är inte ofta någon är längre än jag, fast du toppar ju med att vara så jäkla tjusig också!

  • _koko_

    Har förresten fått ändra dagistiderna igen, så nu slipper vi 15h i veckan!! I stället blir det 25h/v, men han måste vara ledig hela sportlovet, påsklovet, höstlovet (om inte lillebror börjat då) och 7 veckor på sommaren. Eftersom vi tänkt vara lediga båda två hela sommaren känns inte sommarlovet som något problem, och de övriga ska nog gå bra också.
    Ska bli så sköööönt!!!

  • Fru E

    Mugglan-visning på söndag igen tillsammans med rätt många andra par gissar jag på ena huset som var dödsbo.
    Visst hade huset med pool kunnat bli sjyst men det var för dyrt så har inte så mycket ångest över det. Det var mycket att göra i det och man såg nog inte allt

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ja absolut! Det är ju allra svårast utan, detr är då ett som är säkert.

    Muggles
    Lågt värde är bra. Ju högre desto sämre äggreserv, tror jag.

    Ooh ja just det, nu är ju Vickan på slutspurten så vad som helst kan hända. Dags att införa dagliga rapporter, varannan timme borde väl räcka tycker jag?

    för övrigt måste jag bara tillägga att jag också trodde på myten, helt övertygad. Fy sjutton vad pinsamt,hahahah!

  • _koko_

    tinga - Tack för input!!! Lillebror är ju iaf intresserad av det jag sätter i händerna på honom, och jag har inte tänkt på att det kan vara mer finmosat i burkarna.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge