• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Fru E

    *tar av mig kläder*
    Hjälp vad varmt det är på kontoret nu, pust! Vi har glaspartier på hela ena långsidan där vi sitter och idag bylsade jag på mig en långärmad tight tröja + huvtröja = VARMT! Men har halvräddat situationen genom att ta av mig luvtröjan och följa lite av långärmströjan med en stor sjal runt halsen

  • Fru E

    Jenny-vad trött man kan bli på sin kropp ibland vad har gyn sagt om det så här långt

  • Jenny står brud 090801

    Hej tjejer, nyss hemkommen från jobbet. Så skönt att sluta tidigare någon dag. Men imon blir det jobb fram till 20 så det jämnar väl ut sig

    Jag mår bättre idag, så här långt iaf. Man vet ju aldig det kan byta rätt snabbt Men en lugn eftermiddag innan det blir syjynta med tanterna här i byn ikväll. Känns väl sådär, men behöver nog gå med idag eftersom jag har blivit inbjuden nga gånger innan och inte gått... men det är ju kul att sticka och det är vad jag tänker göra där

  • Jenny står brud 090801

    Imorse blev jag inskottad. Precis när jag stod och skulle köra till jobbet kom traktorn som skottar här, kanon tänkte jag då tar jag mig ju verkligen iväg. Men bara det att han lägger upp 1 meter höga vallar vid min utfart Som tur väl är har vi snälla grannar så jag fick hjälp att skotta ut mig... så efter ett träningspass i skottning kom jag iväg imorse.

  • Jenny står brud 090801

    Trött blir man verkligen... de har inte sagt något mer än när jag var där i nov. de tyckte ju då att jag skulle äta provera och hoppas på att kroppen fattade själv och komma igång. De ville ju inte ge mig några äl-piller eftersom de tyckte att mensen skulle funka först. Nu får vi väl se vad som händer. Men blir nog trött på dem om de tycker att jag skall fortsätta med provera ännu längre... för då får man ju ingen äl. Men får väl vänta och se helt enkelt, det är ju bara en vecka tills besöket är så det fixar jag väl
    Fru E skrev 2010-03-02 13:57:54 följande:


    Jenny-vad trött man kan bli på sin kropp ibland vad har gyn sagt om det så här långt
  • Ninnnis

    Hoppas gyn kan hjälpa dig lite mer den här gången. Det står på Pergotime att om man inte har någon mens kan man ta dem när som helst i cykeln, eller något sånt. Det borde väl kunna vara ett alternativ?

  • lanovia 08

    Vilket väder vi har här idag, solsken och varmt. Har varit ute och gått i nästan 2,5. Mildrade mitt dåliga samvete mot hunden.

  • lanovia 08

    Instämmer i att våra 4 årstider är underbara. Visst skulle man vilja byta ut vissa månader men i stora hela är jag tacksam för variationen i vårat land.

  • passionsblomman

    Åh Jenny vad man kämpar med de där vallarna! *SWOOOOSCH PLADASK* så har man hela gatans modd uppslängd i en tung snöhög mitt på utfarten!

    Men man blir väldigt stark av att skotta snö! *inbillar mig för fullt*

    Jag gissar att de med tanke på att du är så ung vill ge din kropp största möjligachans att själv rätta till sig innan man börjar pula på för mycket med allsköns medel.
    Hav tålamod är ju jäkligt lätt-och ganska irriterande att säga, en jag TROR att det är det bästa ett litet tag till ändå.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan