• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • BrudSommar2006

    Astrid sitter här i soffan bredvid mig alldeles själv, stora damen!


    Iris är helt ur gängorna idag efter heldag på Astrid Lindgrens Värld igår. Trevligt var det i alla fall.


    Kramar till de som av olika anledningar behöver. Här blir det inte heller mycket i pension, har visserligen jobb men uselt betalt men det passar bra att kunna komma och gå lite som man vill när barnen är små och dessutom så trivs jag. Jaja.

  • BrudSommar2006

    Telis, du skulle sagt till medan ni var kvar i Mörbylånga, så himla långt från oss är det inte, vi är där typ hela tiden för hyggligaste mataffären ligger där om man inte vill ända till Färjestaden och så apoteket. Plus att Iris gillar att leka på den lilla båten vid restaurang Kajutan så vi brukar äta lunch där ibland när vädret är fint och man kan sitta ute. Men vad fick er att åka just dit? Hade förresten ingen aning om att det ens fanns så mycket nattliv där att det kunde komma fulla karlar ragglandes där på nätterna.

  • BrudSommar2006

    Idag hade Astrid haft namnsdag om jag hade fått som jag ville och hon fått sitt andranamn efter min mormor som hette Margareta men kallades Greta. Det var alltså Freta jag var inne på men det dög inte. Det gör inget iofs att det inte blev så.

  • nennesjuttioåtta

    Va? Fick hon inte heta Freta, det var ju synd.


    Jahapp, dags att ringa Anticimex med våra getingar, de vägrar döden dö.

  • MSW

    Här har jag tantbesök och när A var med mig på toa innan sa han att han ska köpa en snippa med blod i affären! nu ska jag titta på när maken gör pannkakor (här krävs ingen soppa eller nått till )

  • snaily

    Parnassia
    Jobbiga tankar och funderingar! Kram!
    Tror min make skulle känna igen sig mycket om han hade läst vad du skrivit, förutom det med barnen förstås. Han bekymrar sig ibland över att han inte känner sig vuxen eftersom han aldrig haft ett riktigt ordentligt vettigt jobb. Nog för att han har jobb just nu men inget som känns långsiktigt... Därför kollar vi runt lite i landet och känner oss flyttbara - skulle vara så kul om han kunde hitta något han verkligen trivs med! Själv kan jag ta vad som helst, jag gnäller ju ändå bara över jobbet jämt


    Jag vill också bo på er bed&breakfast!


    Nu har jag faktiskt semester! Har inte fattat det riktigt, stressade hem från jobbet för att hinna till frisören. Väl där efter att hon sett mig i typ två sekunder säger hon "och så ska du ha barn också!?". Lite modigt uttalat - SÅ stor är inte magen, jag kunde ju lika gärna varit lite småfet bara.


    Barnmorskan idag var jättegullig, tyvärr ska jag ju inte tillbaka till henne igen (visst skulle man väl kunna byta med det är 6 mil enkel resa till den jag var hos idag). Fick lyssna på fostrets hjärtljud med en sån där manick, för första gången. Wosh wosh wosh lät det jättehögt! Ca 140 i frekvens. Jag har ju lyckats höra det med stetoskop en gång, men då lät det betydligt svagare. Tydligen ska det vara jättesvårt att hitta hjärtljuden med stetoskop så barnmorskan var lite imponerad. Eller så trodde hon inte på mig.


    Nenne
    Tack för att du påminde mig, har inte heller hört från Page på några veckor men det är nog för att jag varit så slö att maila henne.
    När ska du till BM imorgon? Min plan är att komma iväg strax efter 9 härifrån.


    Nu - packa packa packa packa packa!!

  • kängu

    HEEEEJ!!!


     


    Vilken slump- jag har inte varit inne i tråden på månader (inte ens smygläst) och det första jag ser när jag kommer in är att Nenne frågar efter mig


    Hej Nennelainen!!! Hur mår du????? Hur tjock är du????


    Vad har hänt i tråden???


     


    Jag vet ingenting, förutom att Snaily plussat (jag fick ju till och med kika på minimagen, men gissar att den är mycket större nu!)!!


    Någon som orkar ge en snabbuppdatering? Jag är evigt tacksam!!! Orkar inte skumma de typ 4 elller 5 trådar som ni lär ha producerat under tiden jag varit borta....


     


    Snabbuppdatering om Kängu då:


    Slutat på jobbet och är nu föräldraledig till och med januari (JIPPIE!!!) så nu kommer jag säkert kika in oftare.


    Vi har flyttat till en lite större och tusen gånger mysigare håla


     


    Hm.... inget mer??? Jissed vad lite som hänt i mitt liv på ett halvår...


    Vi åker till Barcelona via Sthlm imorgon på kombinerad jobb/nöjesresa (jag ska föreläsa på en konferens, men maken och sonen hänger på) så det kanske dröjer ett tag till jag kikar in igen, men ska försöka göra det lite oftare än på senaste tiden


     


     


     

  • viktualia

    Älskade Parnassia - jag råkar ju veta HUR hårt du joxat med att få något att göra mellan varven. Och jag tycker att du ska vända på det hela - för du gör verkligen vad du kan för att få jobb utifrån förutsättningarna (dvs pendlingsproblemen)!!! Och med tanke på vilken "avkrok" ni bor i, så tycker jag att du varit strålande duktig.


    Dessutom är du ju en så OTROLIGT BRA människa!!! Gumman!! Det är klart att din tid kommer också, även om det surt nog låter vänta på sig. Jag vet att det är omöjligt att leva i nuet.. jag lyckas ju inte ett skvatt själv.. hm.. Näe, har inget att trösta dig med, mer än att du verkligen är värd tidernas bästa jobb helst i grannhålan! Usch, vill genast ge dig en riktig kram... vi borde sammanstråla... hm.. och jag borde ringa.. eller nåt.. *MEGAKRAM*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen