• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    Lappis btw – vilken grymmesemester det låter som! Vattenfall, vandring och god mat! Och som går långsamt och känns som evigheter! 

  • MSW

    Telis: vad skönt med sömnen!! Oupsie: skönt att du inte behöver kräkas varje dag åtminstone! Och att du inte längtar hem lika mycket längre!

  • MSW

    Och kan inte annat än att hålla med om att lappis semester låter härlig!!

  • Ore

    Nenne: Oj, vilken dramatik med Nancy! Skönt att hon kom tillbaka, och att såret inte var värre.


    Telis: Härligt att du fått sova bättre! Hoppas det håller i sig


    Oupsie: Jobbigt med förkylning utöver illamåendet, men skönt att hemlängtan släppte när ni väl bestämt er... Förhoppningsvis släpper illamåendet snart. Det låter litet som mitt gravidillamående, mådde illa varje dag  (mitt började lagom till lunch, jättekul att trycka i sig mat när man mådde illa - inte...) men kräktes sällan. För mig höll det i sig till vecka 12, och sedan litet till och från i ytterligare två veckor, sedan var det bra


    Parnassia: Efterrätten låter god, och lättfixad! Skall definitivt provas!


    Hattis: Skickar ytterligare en STOR KRAM och hoppas att du inte gömt dig alltför långt under deppmanteln...


    PB: "Bara" tre gånger? Hmmm... Skönt att sambon verkar ta in litet av det du säger


    BS: B

  • Ore

    Oj då, råkade posta...


     


    BS: Bra jobbat med pott-träningen ändå. Förr eller senare (förhoppningsvis snart!) så trillar nog poletten ner angående att känna när det är kissnödigt...

  • viktualia

    Oupsie - hoppas att ditt illamående ger sig snart!


    Ego - har fått en rejäl sommarförkylning... HATA! Men men.. mina päron är fortfarande här och snart är vardagsrummet färdigtapetserat.. och Koko - bra att du påminner om att jag borde ta kort på förändringarna! Säg till om jag glömmer att maila in bilderna, jag är så USEL på att använda kameran... ehum..

  • muggles

    Hattis: jag blev så ledsen så ledsen när jag läste om ditt MF. Hoppas det blöder ut snabbt. Så otroligt otroligt tråkigt.

    PB: vad konstigt med din mens? Jag började svara på ditt mejl men sedan kom det en massa släkt i vägen och nu har jag precis läst ikapp här och de drar i mig för att åka till sommarstugan men änny däy now...

    Lappis: låter härligt även om jag personligen inte gillar att vandra så mkt.

    Sept: jag tycker ni gjort helt rätt som ställt er i adoptionskö, kanske kommer det inte att behövas dock...

    Oms: skönt att du inte var gravid och att spiralen hittades!

    Snaily: vad skönt med RUL:et!!!

  • MSW

    Vickan: Krya på dig! Skönt med hjälp med renoveringen!


    Mugglan: Låter som semestern tuffar på ordentligt!!


    Efterlyser Izzie: Undrar hur det går för syskonförsöken?

  • passionsblomman

    Trallallallallalej, nu har jag träffat Piggelin! Och hennes trevlige make! Och lilla urgulliga bus-Amanda! Och vi har pratat jättejättemycket!

  • porchez

    Nenne! Det närmar sig verkligen nu, så spännande


    PB - det låter som att Piggelin med familj är trevliga! och pratglada, det har jag förståt sen tidigare


    Själv ligger jag hemma med världens huvudvärk idag, riktigt illa. minns inte att jag haft så här tidigare utan att haft migrän Men har annars haft en bra dag som inte slutat som vi tänkt oss, skulle dra iväg tidigt till ett nytt bad ställe med mina närmsta vänner. (ligger påvägen till dig Vickan) iaf så kom vi dit oackade upp allt, sen kom molnen


    Slutade med att vi drog till stan och shoppade istället, strandklädda men vilken shopping, två långklänningar för 179 resp 149kr. En kjol för 49kr, en kavaj för 199 och ett par shorts för 200! Och endast shortsen vad på rea!! Perfekta kläder som kommer komma till användning nästa vecka när jag åker till västkusten på semester...


    just älskar att ha semester :-O

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen