• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • _koko_

    oupsie - Förkylning också, som om det inte räckte med ditt illamående? Kram!

  • _koko_

    oupsie - Ja, precis, men det är ingen brådska! Ha en trevlig kväll(?)!

  • Telis

    BS, aha, så långt ner. Vi är på den andra kusten uppe vid Mörbylånga. Det blev ett spontanstopp här, imorgon ska vi upp till norra Öland. Synd, det hade varit kul att träffas.


    Oupsie, är det melatonintabletter? Det har jag hört ska hjälpa mot jetlag. Tack för tipset men jag vill inte ta några tabletter alls.


    Jag törs knappt skriva det men den senaste veckan har Televinken, och jag, sovit så himla bra. Kanske sover han längre för att vi alla ligger i samma säng, kanske sover jag bättre för att jag inte behöver gå upp för att ge honom mat? Vem vet, men imorse gick jag iallafall upp före Televinken!


    Fast just i natt sov jag dåligt, vi bodde på hotell vid en gågata där hela /()#"&/! stan tydligen passerade på väg hem från krogen. Dra mig baklänges vad fulla karlar kan låta.


    Åh, vad härligt, koko, att Lillebror både äter och sover bättre!!

  • Telis

    Och så får vi väl se hur det blir med sömnen i natt, vägg i vägg (som verkar vara gjorda av papper) bor en familj med en ettåring och en treåring. Tjoho.

  • _koko_

    telis - Åh, vad härligt, vad glad jag blir för din skull!! Hoppas det håller i sig!!! Och jag är iaf sån när jag sover "bland folk" att jag fångar upp låtande barn blixtsnabbt på natten, så hade det varit vi som sov jämte er hade ni kunnat sova lugnt. Håller tummarna för att era grannar är likadana.

    Nu SOV GOTT i tråden!

  • sweetstreet

    Kokisen!


    vad KUL!!!


    Såklart vi måste ses!!!


    Vi får ta det via mail senare. är inte säker på att jag har kvar din mailadress men du kan inboxa den till mig senare annars.


     


     


    Nenne,


    fyyyyyyyy vad hemskt emd Nancy! MEN vilken TUR att det slutade lyckligt! Fick nästan hjärtstillestånd när jag först började läsa om det hela.


     


     


    telis skönt att det ser bättre ut med sömnen nu!


     


    På tal om sömn MÅSTE jag lägga mig nu så sorry för att jag itne kommenterar mer.


     


    Kraaam alla och ytterligare en extrkram till Hattis!!!

  • sweetstreet

    Nenne förresten innan jkag somnar!


    jag ska maila dig om Sverigedatum och kattluckelogisitken! 


    och jag såg att du frågade om hur du ska ge nancy den där flytande medicinen. Vet inte men makens moster har ofta gett flytande medicin till sina katter istället för att ge piller. OM detta är möjligt alltså. Hon tycker det är enklare för hon smetar bara ut det på något ställe i pälsen på dem och så slickar de i stort sett genast bort det. De gillar inte att känna sig "kladdiga". Ett smart trick. Piller har vi gett och det kan vara svårt. Ibland är de luriga och lär sig att glömma tabletten i munnen och sedan spotta ut det när man tror de svalt..... Men det är ju väldigt individuellt för varje katt. Hoppas hon blir bra i tassen snart lilla Gosekissen!  


     


     


    Och NUUUU NATTINATTI!

  • Oupsie

    Telis, det var precis sådana tabletter som jag menade. Tänkte mest att det kunde hjälpa dig att få någon natts ordentlig sömn, men det låter ju jättebra att Televinken har sovit bättre nu så jag hoppas att det fortsätter på det hållet.


    Koko, jag har inboxat dig.


    Ja, förkylning också, tycker lite synd om mig själv . Illamåendet var det någon som frågade om (Parnassia tror jag) och det kommer och går. Jag mår illa varje dag men jag kräks inte varje dag (tack och lov). Men nu är jag i vecka 9+5 eller vecka 10+2 beroende på hur lång cykeln var, så jag hoppas att illamåendet snart kommer att gå över. På sätt och vis har det nog varit bra att vara här ändå, för jag har kunnat ta det väldigt lugnt och inte haft några måsten, förutom ett då, men det fick ju bli därefter. Sen är det klart att det känns lite tråkigt att mest ha sovit sig igenom tiden här, men vad gör det om hundra år?


    Förresten, jag tycker att det kliar så konstigt på kroppen, vaknar till och med av det ibland. Kan inte komma ihåg att det känts så innan, kan det ha med graviditeten att göra ? Någon som vet? Men jag har inga utslag eller liknande.

  • Oupsie

    Snaily, grattis till Korvens snygg-framgångar . Såg hur bra det hade gått på facebook .


    Åh, jag skulle ju läsa ikapp, men nu somnar jag snart... Imorgon ska vi åka vidare till sista stoppet innan hemresan. Vinkar till alla i tråden så länge, *vink vink* .

  • nennesjuttioåtta

    Koko – nästa vecka och veckan därpå funkar alldeles utmärkt (om inget oförutsett ehhh händer). Vad kul! 


    Teils – gött att du fått sova ut!!!!!


    Oupsie – här klappas det! Oj, redan v 10?!?! Jäklar vad fort det går! 


    Snorkis – Hoppas den tittar ut snart!! 


    BS – Nancy har inte haft en enda fästing men fick sin medicin först i fredags eftersom vi skulle vara i Roslagen i helgen. 


    Hattis – vet inte om jag skrev något eller om jag bara läste och tänkte mina allra varmaste sympatier!!!! KRAAAM!


    Ego – Jag är idag helt mörbultad, det är inte kul att vara så rund när man är så kort. Har haft en fot under revbenet hela natten så i morse visste jag inte hur jag skulle ta mig upp öht, för det gjorde så jävla ont och jag vet inte hur jag ska sitta för hela magen känns som den skulle få plats bättre om jag var 2 dm längre. Annars känner jag mig snyggare nu än i v 27 för då såg jag bara tjock ut. Bara 3-5 veckor kvar!  


    Och vad hemska vi känner oss med Nancy. Hon backar omkring hemma och fastnar i vinkelvolten och bara stirrar i steget ibland. Rätt in i en vägg eller ut i tomma intet. Läskigt! Och tempen är värst, känns som vi begår övergrepp på henne. Jag ligger på henne och P stoppar in termometern så långt han vågar (dvs knappt alls) och så köpte vi en termometer som skulle mäta snabbt men 15 sek eller vad det nu är, går jäääähähhähäävligt långsamt när man har en katt som ger en onda ögat. Och skölja såret är inte heller poppis. Men medicinen går bättre och bättre, nu sprutar vi in den i kinden på henne och då går det bra. Senaps-versionen på godiset funkade inte alls. Och hon slickar ju tratten ren så hamnar det där så får hon ju också i sig det. Men hon sover iaf hur sött som helst tillsammans med oss hela natten så det är ju positivt iaf. 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen