• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    MSW – jo, hon verkar må bra. Ingen feber, men ligger mest och sover/vilar. Hästpremiering? vad gör man då?

  • MSW

    Katter är väl så, att de sover sig friska? Det är ett gäng hästägare (iår var det tydligen över 40hästar anmälda) som bedömmer sina(ung?) hästar, typ för avel och så, och så får då poäng för om de är rastypiska, fina ben och sånt! som publik är det väl inte så mycket att göra egentligen, men hästarna är fina att titta på..

  • nennesjuttioåtta

    Jahaaaa, nu fattar jag. Har inte så mycket erfarenhet av hästar, mer än att jag red i åk 6 (FA – Fria Aktiviteter) enbart för att slippa min lärare några timmar.

  • passionsblomman

    Snaily, vilket jäkla skitdygn! *dunkar i ryggen för bra kämpat*

    Nenne, ååååh vad drygt det är på sluttampen när det verkligen blir sådär obekvämt!
    Åsså tänker man "nä den här får ta och komma UT s¨jag får SOVA" varpå man raskt påminner sig om hur lite sömn man visst ska räkna med när den väl gjort det...

    Och ursäkta, men jag måste skratta åt "djurplågarna Nenne och P " som har hjärtan som blöder för stackars kissekatten. Haha! Den där kissen har er runt sin lilla framtass minsann! Det blir intressant när bebis ska ha rumptermometern och ger onda ögat, tänker FLYTTA för att ni är "de dummaste dummaste i hela VÄRLDEN"...

  • passionsblomman

    Porche, ja en dietist eller PT tror jag är bra. Jag träffade en dietist på ett träningsställe en gång (för att de hade kampanj så det var gratis...) och hon hade koll på vad hon pratade om kände jag.

  • Parnassia

    God morgon!


    Porchez - måste instämma med föregående talare. Lyssna inte på din syster, titta på korten du tagit, jag tycker du ser jättefin ut!!


    Nenne och Snaily - kämpa på! Snart löser det sig för er båda!


    Ego - har inte heller sovit bra på länge dels är det värmen dels är den en massa saker som maler i huvudet. Behöver nog snart prata med ett proffs för jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  • nennesjuttioåtta

    PB– ja fast dagtid är jag inte trött på det det minsta (mer trött på alla jag möter som tycker synd om mig i värmen när jag inte alls lider), jag mår så himla bra! Och nu när foglossningen blivit så mycket bättre så skulle jag kunna studsa om jag inte var så tung och riskera att komma i självsvängning som en Bumbibjörn, tappa kontrollen och trilla i diket. Men nätterna, ajajaaaaaaj. För då känns det fortfarande i fogarna + gigantisk mage med fötter som spelar xylofon på revbenen, alternativt en röv som vill peta pappa i ögat på andra sidan sängen, samtidigt som andra änden ska kolla om det finns något i kylen. Men den här veckan är bebisen 48 cm lång och väger mellan 2,7-3 kg så inte konstigt det är trångt på min korta torso. Det känns som magen vill halka runt till ryggen men att skinnet inte riktigt vill hänga med. Och helst får den stanna inne där tills vi medicinerat katten klart... Vadå, tycker du vi klemar med katten?  


    Parnassia – Vad klurar du på, har du fastnat i vinkelvolten du med?

  • nennesjuttioåtta

    ja jösses vad hon får mycket godis nu. Efter medicinen, efter skölja såret, efter tagit tempen, efter.. eftersom det bara är så syyynd om henne.  

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen