Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Muggles, kan du mota bort oron så är det jätteskönt, Hoppas tiden kan fort till VUL.

    Hattis, hur långt tid tar det innan medicinen har sänkt värdet? Försöker ni nu?

  • start september

    Själva vet vi inte var i cykeln vi är, vi cyklar på med mycket sex och Äl tester varje dag. Till slyt måste ju en ÄL eller en tant komma tänker jag.   

  • start september

    Hojt! Vill så gärna se lilla Elise om jag får?

    Återkommer med skrivande snart, jobblivet snurrar så fort så fort och de gånger jag hinner in på arbetstid börjar jag gråta, förra veckan för Snorkis och nu för Elise. Rumskompisen har tack och lov varit ute båda gångerna.   

  • start september

    Oj vad mycket som händer i tråden och hos alla.

    PB, du skriver så fantastiskt, nu senast om lilla Elise.

    Cancerbesked är tunga. Kram till Snaily.

    Omsan, det låter jättetufft med din hälsa. Skit i jobbet om du behöver, hälsan är viktigare (säger jobbmanikern).

    Muggles, håller stenhårda tummar. VUL nästa vecka alltså?

    Hur går det med alla jobbsökningar?

    AM, du är jättefin, men jag hajade också till. (Avataren AM alltså).

    Hur går det för Hattis tro? Fortfarande bättre?

    Bugaboo med vinterhjul är bra men tungstyrt när man är van vid vanliga hjul. En fast fyrhjuling är bättre fjädrad än Bugaboo. En normal vinter är det inte så länge de är på dock.

    Här är de tankar på varför det inte kom någon ÄL denna månad, nu har jag tantvärk på dag 20 istället. Suck. Kanske är det samma gamla MF, kanske en ny cykel eller bara strul. Sen massor med jobb som är kul men stressigt, tankar på att byta förskola till lilla tjejen eftersom det snurrar för mycket personal och en massa annat som upptar skallen. Men guldstjärna till maken som lät mig sova massor i helgen och ordnade barnvakt och tog med mig på ett litet spbesök. Första vuxentiden ihop på länge...

    Om man ska köpa en ren dagisvagn, är det Brio Sitty som rekommenderas? Eller Brio Race? Vår Bugaboo är älskad men jag skulle vilja ha något lite mer klättervänligt också.

    Och så ska jag få en fin portfölj/axelväska tror jag.  Som man kan ha papper i och kanske en smal pärm. Svart skinn eller något helt annat häftigt material eller färg tror jag det ska va. Någon som har något tips?

  • start september

    Brio Spin hade jag missat, den såg fin ut! Jag älskar rörliga hjul fram, men det känns bra tryggt med vinterhjulen på Bugaboon en sån här vinter som vi hade. Och att kunna vända barnet på olika håll, det är fantastiskt fortfarande. Ibland vill hon snacka lite eller sjunga tillsammans och då är det perfekt ansikte mot ansikte.

  • start september

    Snurrigt med kön Lapinette, kanske är det bra att kunna ha distans. Så småningom är det er tur och det blir fantastiskt! 

    För egen del är det troligen så att jag väntar på tant. MF började för sex veckor sedan idag. Efter några omgångar kom det för exakt tre veckor sen en blödning som kanske var en tant då på dag 21 från MF-start. Normalt har jag längre cykel än så. Då testade jag minus. Jag har tagit ÄL-test varje dag sedan dag 3 av "tanten" men inget napp. Kanske har testerna varit dåliga för att de var billiga, snåla jag köpte på Babytime. Vi har varit ganska flitiga men det hjälper inte om det inte kommer ÄL.  

    Idag är det dag 21 igen.  Nu har jag mensvärk och inga gravsymptom alls. Inget blod än men jag testade minus imorse så den är nog på G.

    Fokus på nästa gång helt enkelt. Tid för utredning om tre veckor iallafall.  

  • start september

    Vad lugnt det var här idag! Har ingen ens sagt freeeeeeeeedag

    Äntligen helg, en lång vecka med massor jobb. Fortfarande ingen tant här, men rejäl huvudvärk ocjh känner mig PMS-ig.

    Har klämt på Brio Spin idag, känns som en jättebra sulky, men för vår del onödig så länge Bugaboon funkar.  Vilket den just nu knappt gör eftersom bromsvajern gått sönder och det visar sig att garantin har gått ut. Tydligen vill inte tillverkaren ställa upp med reservdelar utan man ska enligt dem köpa nytt chassi för 4000 kr! Det går bort såklart. Vi har 1,5 km till dagis och vill gå ibland och så långt är för tufft för en 2,5-åring särskilt när man ska hem och äta middag så vagn behövs ett tag till. Hon sover oftast i den på helgen dessutom.  Jag hade ju tänkt ha den vagnen till ett syskon dessutom om det nu kommer ett till slut. Kanske kan det funka med reklamationen hoppas butiken annars funderar jag på att be en cykelhandlare byta. Det är en vajer till handbroms, hur hightech kan det vara. Jag har bara gott att säga om vagnen annars men det här gjorde mig förbannad såklart.

    Nähä, dags att väcka maken som verkar ha somnat med dottern  

     

Svar på tråden Livets toppar och dalar