Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vilken fantastisk fd kollega Snorkis! Ska ta det med mig att man får vara så öppen och direkt och att kan värma. Det är så svårt att veta vad som blir för närgånget eller sårar även om jag tänkt tanken i en motsvarande situation.

    Och vad skönt att se dig här! Att magar och bebisar är jobbigt det tror jag vi alla förstår, men hur jobbigt vet bara du. Ta det i din takt och görm dig bakom hyllor om du behöver igen.

  • start september

    Parnassia, svårt läge. Magkänsla är viktigt, sen minns jag ju också att du inte mådde bra av att veta att du inte hade ett jobb. Ge det några dgar och försök känna efter utan att grubbla. Hur gammal är lilla nu? 

  • start september

    Jättefin klänning Klockarbol och vilket fint foto på er!

    Oj sicket kalas BS, hade också känt mig lite lätt utsocknes i det sammanhanget.

    Det lät som ni haft det bra AM, vilka bra barnvakter ni verkar ha. Var Hektor arg och ledsen eller bara vaken? Nio timmars sömn är fantastiskt skönt när man får till.

    Gosnosen tittade ju in också - vad roligt att höra av dig.

    Bra helg med mycket frisk luft och trädgårdsarbete här. Förkylningarna jagades bort av det verkar det som

    Surfar på adventssjärnor, ska storinvestera i flera nya likadana till ett helt våningsplan, är för en gångs skull ute i god tid med något sådant.

    Saknar de trådisar som tagit paus.

  • start september

    A.M,

    det finns osötad på hälsokosten! Det finns även kapslar om man inte gillar juicesmaken (helst ska man ju få i sig mycket).  Rekommenderas!

    Jag fick ju en massa sådana första tiden i karusellen eftersom jag frångick det gamla klassiska rådet kissa efter sex. Jag tyckte det kändes mer självklart att ligga blick still så att allt simmade på rätt håll, men lönen blev UVI en hel släktjul på främmande ort. Aaargh. Då var juicen och kapslarna räddningen.  

  • start september

    Jag mår bra av att jobba och tänker inte mycket under dagtid. Jag litar på att dagispersonalen hör av sig om det är något. Lite klurigt är det nu när de snruurar mycket folk på hennes avdelning, men nu har det väl lagt sig. Ska besöka ett annat dagis där vi står i kö och kolla, kanske ska vi ändå byta. Vårt nuvarande har vissa nackdelar, men personalen har vägt upp. Men storbarnsavdelningen gillar jag inte (nu går hon på mellan där de är 2-3,5 år) så det kommer nog bli ett byte så småningom.  Det är ett pussel när man ska tänka på om man får ett syskon, då vill man ha samma dagis och det ska finnas bra småbarnsavdelning...

    Det som däremot känns lite hårt är att maken reser en hel del och när han är hemma jobbar jag ibland kväll för att ta ikapp. Då saxar vi nästan så att hon inte träffar båda föräldrarna tillsammans på kvällarna på en vecka.  Det är skitsvårt, men just nu mår vi i familjen bäst på totalen som vi har lagt upp livet, men om några år så ska vi förhoppningsvis ha ett till barn i familjen och då är det väl daga att fundera igenom med nya ögon.  

  • start september

    Elände med kön Lappis. Jag förstår att det är frestande att titta, kanske kan du bestämma att du tittar en gång i veckan max eller så?

    Oinspirerad - jamänvisst! Och jag är inte ens på smällen, brukar annars skylla på det ;)

  • start september

    På återseende ikväll, jag har flexat på morgonen och shoppat ett par dyra Clarks vinterskor till mig själv och samtliga röda kläder i relevant storlek som fanns i ett köpcentrum typ. Imorse skrek lilla tjejen att hon ville ha sina gummistövlar trots kylan bara för att de var röda. Höstskorna är ju svarta. Suck. Till dagis gick hon i nya röda vinterskorna istället.  Lirkande har man inte tid med så dags så nu blev det röd/svarta stöplar i Neopren från Vincent som ska vara varma, nån som vet om det är ok kvalitet?

  • start september

    Sicken fångstmaskin hon är Nancy. Finns det något att göra mer än att vänta tills det växer bort? Jag har ju så smått börjat lyckas med visst mått av uppfostran på snart 2,5-åring, vad motsvarar det i kattår?

    Vickan, tipsar också om en handkräm som förr hette Ungentum Merck och var receptfri på apoktek samt om A-creme som eksembarn ofta blir hjälpta av. Tillräckligt med fisk alt Omega 3 har hjälpt mig lite, jag har en variant av lätt psoriasis som i kombination med kylla eller för mykcet vatten blir läskig på fingrarna.  Till vardags funkar de stora mängder Canoderm jag smörjer resten av psoriasisen med liksom indirekt.

    Jag gör nog nästan som du BS nuförtiden och springer så fort jag kan till toa, men gravid har jag ju blitt ett gäng gånger i alla fall.

    Vad bra AM att kapslarna inte ens behövdes!

    Granngården, javisst! Iallafall på Ön, där är det den vettigaste divershandeln på landsbygden om man vill ha trädgårdsgrejor eller snöskovlar eller så. Har faktiskt inte ens reflekterat över att de finns i Sthlm.  

  • start september

    Vad tråkigt BS. Har ni inte någon carport eller så där man kan ha en mer isolerad bur? Eller ett grovkök eller så dit man kan ha stängt? 

Svar på tråden Livets toppar och dalar