Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Lite länkar Vickan:

    http://www.a-creme.com/
     Finns på hälsokost och på vissa apotek. Dyr men bra. Går att beställa gratisprov.

    Och den andra heter Unguentum Merck, men verkar möjligen vara passé. Hittade någon studie som visade att A creme var så mycket bättre.

  • start september

    Porchez, inte mer än vad du gjort. Möjligen prata med ägaren direkt, men är det hyresrätt så låt värden hantera det. Jag har erfarenhet från ett radhusområde - hundägarna visste inte att hunden skällde när de var borta och det tog ett tag innan någon granne sa till trots att alla stördes. Då fixade de så att hunden inte behövde vara hemma själv längre stunder och så tror jag att den lärde sig och blev tryggare med åren.

  • start september

    Vår lilla tjej funderar nu mycket på vad folk heter. Att mamma och pappa har namn har hon vetat länge och använt, men att farmor och farfar hette saker var en stor nyhet. Efter att ha frågat många gånger i helgen vaknade hon mitt i natten och när maken kom in frågade hon vad farmor heter. När han svarade nickade hon, vände sig om och somnade om.

  • start september

    Hoppas att ni hittar något bra hem då BS! Är det pälsen eller ströet maken är allergisk mot? Är det ströet kanske det går att ordna?

  • start september

    Någon som tips på webshop för lite roligare klänningar? Vi undviker ju helst rosa här och utbudet är då skralt, både för vardagsklänningar som hon vill ha på dagis och för fest. Villervalla har jag kollat och köpt lite, men mer?

  • start september

    Tack Muggles! Freshmilk vet jag at du tipsat om tidigare och jag gillade, men jag hade totat glömt vad det hette, Nu ska här belöningshoppas ikväll! Belöningen är för att jag jobbar jätteduktigt idag iallafall.

    Jo, det är gulligt med alla tankar. Ser fram emot de lite mer avancerade resonemangen som Moa för, är väl några månader bort gissar jag.

  • start september

    Ingen aning om influensavaccinet dessvärre. Jag tar normalt inte sådana även om jobbet erbjuder, men tog såklart svinfluensan. I år gör jag det inte tror jag, så slipper jag fundera på det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar