Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Åh vad skönt Muggles! Underbart!

    Snorkis, vad kul att se dig och vad skönt att ni kunnat åka iväg! Hoppas så det blir bra på jobbet nu.

  • start september

    Snaily, fy vad tungt. Min mamma försvann ju också för tidigt i cancer och det var skit. Det hittades efter att behandling hade kunnat hjälpa. Här verkar det ju vara aktuellt med behandling? Behandlingarna är tuffa men de kan ju faktiskt både ge bot och ge mera tid vilket kan vara en fantastisk gåva. 

    Men även om det låter illa nu har ni ju allt att vinna på att kämpa precis som du säger. Kanske är det en del av din pappas chockfas? 

    Men du måste tänka på dig själv också nu, precis som du är inne på. Mår du bra av hälsa på och få träffa dem lite nu innan Ynglet kommer så blir säkert alla glada, men att tro att du ska vara stark för dem och flytta in och styra upp situationen, det går ju inte.

  • start september

    Blä för Hattias körda oktober, nu satsat vi på NÄL båda två! Jag är nu övertygat om att detta var en tantför min del, så nu sätter tester och övningar igång illa kvickt här. Sen har vi utredningstid om två veckor så får vi se vad det blir.

    Vad roligt att kunna glädja med att berätta Muggles!

    Jag vaknade med så hemskt huvudvärk att jag gick och lade mig igen istället för att åka till jobbet. Jag ska hämta tidigt och så kommer svärisarna i helgen så det var ändå inte många timmar. Jag tänkt att det var välinvesterat efter som jag jobbet lite för mycket på sistone, och det var det säkert, men nu vaknade jag med halsont också, Maken rapporterar detsamma. Vi som planerat hela helgen full med event för oss och svärisarna. Det får lösa sig.

    Jag tänker att Snaily säkert vill och behöver gå med Korven så fort som möjligt redan  när Ynglet är ganska färskt? Då kanske det känns tryggast med en thermooverall.

    Vill man vara ekonomisk så har i alla fall jag inget problem med att köpa på Tradera, går ju att tvätta. Jag här köpt Grobag där också för att testa om vi gillade det, sen köpte jag nästa storlek på Babyshop.

    Har sparat Biscottireceptet också. Maken frågar numera om det finns något nytt från tråden när vi inte vet vad vi ska laga... Tingas rabarbertårta har gjort succé på många sommarfikor.

  • start september

    Och angående Grobag - suveränt har det varit. Hon hade det från ca 3 mån (först var det varm sommar) fram till drygt 1,5 år. Hon fick välja själv då. Hon avskydde täcken, det är först nu det blivit mysigt att bädda ner sig (och dockor).

    Vi hade med den på alla resor och hon sov trygg i den. Vår tjej var kanonvarm från start (vi använde aldrig byxor i stl 50 elller 56!), visserligen över varma sommartider men ändå. Sen var hon ju rätt stor också så det gjorde väl sitt till.

    Vi har därför haft en tunnar än normalt, tror det heter 0,5G eller så och sen pyjamas under det.

  • start september

    BS, trist med väntetider särskilt i den åldern. Men själva aktiviteten låter jättemysig, blir jag föräldraledig igen ska jag kolla om det finns något motsvarande.

  • start september

    Flashback innehåller en väldig massa skit, men också en massa skvaller och helt rumsrena debatter. Använder det som AM, fast mest kring näringslivskändisar som hamnar på löpsedlar. Nyfiket och man får ta det med en nypa salt. Men i Porchez fall skulle jag gjort precis likadant, men man ska vara medveten om att det kan vara fel person som pekas ut.

  • start september

    Och Nenne, jag sprack ju absolut mindre men ändå var det ju klocka och ett antal snitt. EFter 6 v hade de lossnat och vi tog oss att projekt penetration. Med massor av glid gick det faktiskt strålande även om jag mest såg det som an accident waiting to happen.  Det är helt invidivuellt hur det går. Vi känner ingen skillnad nu alls.

Svar på tråden Livets toppar och dalar