Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Strutsande är bra över helger - så det så! Näha, ingen make vaknade, lika bra jag går ich lägger mig också. Så kul är fredagarna nu för tiden :-!

  • start september

    Ägnade mig åt lite annat småfiffel men nu blir det sängen.

    Japp, vagnen blev en stökig historia. Vi har tack och lov en extravagn av typen resevagn som hon sover bra i så helgen funkar. Jag tycker det är läskigt att använda utan broms eftersom man inte kan stanna där det lutar för att fixa något. Vi bor på ett backkrön ska tilläggas, så det är nedför åt båda hållen.

    Det är jättemysigt att titta på film med barn, särskilt sådana klassiker som Elim! När lilla tjejen får önska sig musik på CD i bilen blir det Madicken-låten oftast.

  • start september

    Snaily, jag åt blodig biff i typ v 30 (tänkte mig inte för) och det gick jättebra. Men ångest hade jag vet jag. 

    Telis, kul att se dig!

    PB, usch för ryggskott.

    Oupsie, Nero Assoluto är ett mycket bra val, är inne på andra köket med det! Fast hade vi varit modigare hade guldglitter varit ballt också. 

    Har fastnat för The Event också, lite skeptisk till utomjordinarna dock. Men AM, vilka logiska missar har du sett?  Blir nyfiken!

    Vi tittade på Maxi Cosi-varianten vet jag för ett antal år sedan, och var positivt inställda. Sen blev det Bugaboo ändå pga hur man kunde fälla ihop och förvara vilket passade oss då.  Så jag tror ni gjort ett bra köp. Och jag skulle inte köpa vagn på distans, tycker det varit jätteskönt att  kunna få hjälp i butik. Paraplyvagn har jag köpt på nätet, men den vanliga man har slits så mycket.

    Kanske, kanske går vår vagn att reparera ändå visar det sig nu. Hoppas!

    Och ingen tant, bara huvudvärk och ilska.  Var är hon tro?  Vågar inte ens hoppas på att det skulle kunna vara ett positivt tecken, inget annat stämmer.

  • start september

    Hoppas så att de gripit personen Porchez. Usch och fy. Var rädd om dig! Och jättebra att det händer något på jobbet.

    Även här lagas det fisk, fast till frysen. Insåg att jag köpt mer lax än jag använt igår och nu vågar jag inte frysa så det blir ugnen a naturell och sen salt, peppar och citron och in i frysen till annat tillfälle.  Laxen var över efter BS stroganoff som testades igår, den var god men blev lite mesig för de vuxna. Barnen (även gästande lite större) älskade den dock. Mitt eget fel dock, jag gjorde såsen och fegade med chilin (1/2 röd, borde något varit mer) och så kändes det för lite, så jag ökade på tomat och hällde i grädde. Annars tror jag den skulle blivit perfekt, så det blir en chans till på den.  


    Torskfilér, hmm. Letade efter ett recept med räkor och citron men hittar inte. Annars blir även filéer goda i foliepaket i ugnen med lite kryddor tycker jag.


    När jag hållit mig i fyra timmar för att gå och testa hinner jag precis göra testet innan jag inser att det är blod på pappret. Hoppas så det kan vara en tant, dag 25 isåfall. På det igen helt enkelt! Jag trodde verkligen inte på plus så det känns ok bara det inte är mer MF-strul.


     


     

  • start september

    Inser för sent att mat och tanter inte ska vara i samma kontext. Ser lätt osmakligt ut. Foliefisk är gott, jag lovar!

  • start september

    Nenne, hoppas så det blir en bra efterkontroll. Läkning och vara redo för penetrerande sex kräver både fysisk och psykisk läkning, så är det. Kram!

  • start september

    Håller tummarna Hattis!  Tröst är svårt, här blev det surfande hela kvällen istället för nyttosaker och lyxig ostmacka trots att jag ätit middag. Då är egentligen ny kappa och nya stövlar mer konstruktivt ; )

Svar på tråden Livets toppar och dalar