• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Och det är långt ifrån varje dag jag är så effektiv som idag, men just idag hade jag bestämt mig för några grejer som skulle fixas, så det var bara att hugga i. Känns himla bra så här efteråt.

  • Tinga

    Nähä, nu sitter jag här och nattugglar igen; typiskt beteende när inte maken är hemma och säger åt mig att gå och lägga mig.

  • Tinga

     


    Klockarbol skrev 2010-10-07 22:59:34 följande:
    Jag får kika på Lindex i morgon, måste dit och investera i nya leggings - mina favoriter omkom i tvättmaskinen...

    Blir det begravning?

  • Tinga

    Lapinette skrev 2010-10-08 11:00:05 följande:


    Men jösses!!!! klockan är 11.00 och endast ett enda inlägg och dessutom så är det ju FRREEEEEEEDAG! Att jag inte har varit inne beror på en presentation hos kund nu på morgonen men vad har ni andra för ursäkter?

    Jag tog ut mig igår kväll!

  • Tinga

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-10-08 12:29:15 följande:
    Jag funderar också på vad exakt det är de skäms över, att folk är fattiga eller vad... Jag känner mig annars stressad över min födelsedagsmiddag för släkten på söndag, dels är vi upptagna större delen av tiden fram tills dess så jag har lite tid till vare sig städning eller handling beroende på vilket humör Astrid är på, men det värsta är att jag inte vet vad jag ska laga för nåt.

    Kan du inte laga någon soppa eller gryta? Det är ju mat som är lätt att laga till många, och gör sig bra på hösten.

  • Tinga

    BS - laxstroganoff låter spännande. Kanske ett bidrag till BT-kokboken? Oftast när jag lagar lax blir det ugnsstekning, men det är ju tråkigt i längden, även om man kan variera "täcket" i det oändliga.

  • Tinga

    Lappis - usch, tandläkarbesök är trist och dyrt. Har själv varit flera gånger det senaste året, bl a pga en rotfylld tand som flisades sönder och fick ersättas med en krona. Många sköna tusenlappar som försvann där. Det enda jag är tacksam för i sammanhanget är att jag faktiskt har råd att hålla efter mina tänder. Sen har jag haft ett par andra smågrejer också att fixa i år, men det är lika bra att ta allt elände under det här året, när högkostnadsskyddet täcker en del av mina kostnader.

  • Tinga

    BS - tack för laxstroganoffreceptet; låter jättegott.

    September - shit, vad irriterande med vagnen. Man kan ju inte undanhålla reservdelar bara för att garantin gått ut. Skönt att butiken verkar vara på din sida iallafall.


    Själv sitter jag och väntar på att maken ska komma hem, men det har varit en lugn och mysig kväll här ändå. Piff & Puff var ganska trötta ikväll, så vi satt nästan en hel timme i soffan och tittade på Emil (Elim som Piff envisas med att säga ) och Griseknoen. Jättemysigt att få sitta med två gosiga killar i knät så länge; händer inte ofta.

  • Tinga

    Heloise - härligt att höra om lilla Elises framsteg. Hoppas att det håller i sig.

    Muggles - "skönt" med gravidillamående. Man får ju ta det onda med det goda.

    Klockarbol - vilken trevlig fruhippa du fick! Det låter ju som att de träffade precis rätt i förhållande till vad du gillar. Kul!

    Nenne - välkommen hem! Kul att se dig i tråden igen.

    Porchez - har tänkt på dig i veckan och undrat hur du har det. Vad tror du själv om ändringen i arbetsuppgifter; kommer det att bli bättre för dig? Om nu chefen knappt vet vad han har tänkt sig finns det kanske visst utrymme för dig att påverka själv? Vad bra också att du har flera tider inbokade hos kuratorn. Hon (han?) måste ju lära känna din historia innan ni kan rota runt i den och "bota" det som är fel. Kram på dig!

    Här har vi också haft en trevlig helg; födelsedagskalas igår kväll och kompisar på fika idag. Lite njutande av vädret hann vi också med. Fram för fler sådana här höstdagar!

Svar på tråden Livets toppar och dalar