• Tinga

    Livets toppar och dalar

    PB - Piff & Puff föddes v. 27+0, så Heloise verkar ju ha kommit lite längre, även om det fortfarande är aaaaaldeles för tidigt för hennes bebis.

    EA - det var bara Puff som var liten - Piff var på normalkurvan för sin ålder. Och anledningen till att Puff var liten var inte att Piff fick för mycket näring (vilket kan vara fallet om bebisarna har gemensam moderkaka), utan det var helt enkelt Puffs moderkaka som inte fungerade ordentligt. (Vill bara förklara hur det förhöll sig. )

    Jag håller iallafall tummarna för Heloise att allt slutar lyckligt, och PB - har hon/de några frågor får de höra av sig. Jag ställer gärna upp och svarar efter förmåga.

  • Tinga

    Åh, vad jag lider med Heloise och Panzerfaust nu! Jag mår fysiskt illa bara jag nuddar med tankarna vid hur de känner det nu; vet själv precis hur dåligt man mår när man får besked om att ens barn ska tas ut så mycket för tidigt. Det är fruktansvärt! Mina varmaste tankar och sympatier går till er, även om jag inte känner er.

  • Tinga

    Klockarbol - jag säger som PB; vilken besvärlig svårmor du har, men du beskriver verkligen situationen underbart. Ännu en med skrivartalang i tråden. Det är ju nästan så att man själv, som vanlig "dödlig", får skrivkramp.

    Oms - usch, vad du verkar ha det besvärligt med sjukdom och elände nu. Jättetrist! Kram!

    Snaily - beklagar alla sjukdomsbeskeden. Kram!

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-10-05 08:18:38 följande:
    Vad är hon i då - v30 typ?

    V. 29 enligt andra tråden.

  • Tinga

    PB - oj, vilken dramatik för lilla Elise! Jag har läst ditt inlägg i andra tråden, och tårarna bara rann; oj, vad jag känner igen mig. Jag hinner tyvärr inte hänga i den andra tråden också, men kommer att kasta ett getöga in där då och då för att uppdatera mig om vad som händer. Har du några särskilda nyheter får du såklart gärna tipsa om att det är dags att gå in där och läsa.

    Det är skönt att höra att det går så pass bra nu, när starten var så dramatisk - inte nog med att hon är för tidigt född, utan även de hemska bakterier hon utsattes för. Jag vill absolut inte vara någon domedagsprofet, men den första veckan brukar det oftast gå bra, och sen, efter 7-10 dagar, får de allra flesta barnen en infektion, och då brukar det vara rätt så tufft. Hoppas att Elise (och Heloise och Panzer) slipper gå igenom det.

    Hur som helst; jag finns till hands på det sätt Heloise önskar; via någon av trådarna, mail eller telefon. Hoppas verkligen att allt går bra!

  • Tinga

    PB - tack för att vi fick se lilla fina Elise! (Med hälsningar till hela familjen.) Det är verkligen fantastiskt att se alla delar, trots att de är så små. Och ni som tycker att Elise är liten - Puff vägde bara ungefär hälften av vad Elise väger när han föddes...

    Apropå känslor - imorse läste jag tack och lov PB:s långa inlägg medan jag fortfarande var ensam på jobbet (sitter i landskap, så lite väl många att dela tårar med ).

  • Tinga

    Izzie - japp, Puff vägde ynkliga 650 g när han föddes. Trevlig resa - hoppas att du själv kommer hem med ett plus. Det vore väl ett bra semesterminne!

    September - störigt med kajko cykel.


    Hattis - vad SKÖNT att du inte mår så risigt av medicinen längre.

    Muggles - så bra att det där blodet bara var en tillfällig företeelse. Känns det annorlunda i kroppen den här gången, i förhållande till när du fick MA?


    PB - åh, vilken berättelse! Tårarna sprutade och näsan rann här också. Har inboxat Heloise nu, så får de själva välja om/hur de vill ha kontakt.


    Krya på er, alla sjuklingar!


    Hos oss är barnen lite snoriga och hostiga, men jag hoppas att det inte blir värre. Maken är nämligen bortrest från igår morse till imorgon kväll, så jag roddar barnen själv. Inte kul om man ska behöva vabba också då.

  • Tinga

    Muggles - usch ja; jag förstår att det är en gastkramande väntan tills onsdag. Men nu är det mindre än en vecka kvar! *pepp, pepp*

    AM - kul med klassåterträff! Ibland kan det bli lite tävling över det hela "se på mig vad bra jag är och så mycket jag åstadkommit", men det är kul att höra vilka vägar livet tagit för olika människor.

Svar på tråden Livets toppar och dalar