• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Piggelin - åh vad mysigt med Karnelund till helgen! Då jobbar du alltså din sista vecka nu? Hur känns det? Hoppas att ni får en riktigt mysig helg. Är det på tu man hand den här gången?

  • Tinga

    PB - jag har redan börjat tumhållningen så smått här. Tänk så fantastiskt kul det vore med ett plus! Hoppas verkligen att den nya metoden passar dig bättre. Kram!

    Nenne - man ska helt klart vänta med penetration tills man känner sig redo, men det är nog bra att inte vänta för länge heller, för risken är bara att det blir så himla stor grej av det. Fjällbruttans tips lät bra, tyckte jag; bara se till att få "första gången" överstökad.

  • Tinga

    Oupsie - fin mage! Jag skulle ju ha gissat att den hade vuxit med mer än 4 cm i omkrets sen den förra bilden; intressant att se att 4 cm gör så pass stor skillnad.

  • Tinga

     


    Oupsie skrev 2010-10-12 22:41:04 följande:
    Ännu mer ! Nu när du säger det, den ser faktiskt ganska mycket större ut på den senare bilden. Fast det ser ut som att jag svankar lite på sista bilden, så det gör kanske att magen ser större ut också.

    För säkerhets skull, för att du inte skulle misstolka min kommentar fast mest för att jag tycker det förstås, skrev jag först att jag tycker att din mage är fin. Stor behöver ju absolut inte betyda ful, och det är väl ett gott tecken att magen växer?

  • Tinga

    Jobbar hemifrån en stund nu på morgonen, för strax ska vi ge oss iväg på utvecklingssamtal på dagis. Tänka sig - utvecklingssamtal för tvååringar!

  • Tinga

    Muggles - hurra! Så glad jag blev! Hoppas att du kan slappna av och njuta lite mer nu. Kram!

  • Tinga

    Snaily - usch, vad jobbigt du har det. Men jag tycker verkligen inte att du är någon dålig dotter - även om det är din mamma det handlar om så är du ju själv i en väldigt speciell fas av livet, som går ut på att tänka på sig själv. Under de sista månaderna av en graviditet är det ju meningen att man ska "gå in i sig själv" och liksom ladda för det som komma skall, både förlossning och bebistillvaro, så det är inte så konstigt att du inte alls har lust att bo hos dina föräldrar ett tag. Men det betyder ju inte att du inte bryr dig för det!

    Och bekymra dig inte om egoinlägg och bristande empati för andra; man får lov att skriva här bara för sin egen skull också, inte för att man "måste" kommentera vad alla andra är med om hela tiden. Många kramar!

  • Tinga

    Muggles - skönt att höra att du kan se lite positivt också nu, och inte bara oroa dig. Har ni funderat något än på eventuellt KUB och/eller fostervattensprov också?

  • Tinga

    Muggles - det låter ju tokigt att man inte skulle kunna få betala för att få göra FVP om man vill det! Det måste ju finnas någon privat aktör isåfall som man kan vända sig till, tycker jag. Håller med Oupsie om att det är konstigt att man har olika gränser för FVP-erbjudande i olika landsting. Personligen tror jag att jag vid en andra graviditet skulle kräva bättre siffror för att inte göra FVP i förhållande till vid en första graviditet, just för att man då redan har ett eller flera barn att ta "hänsyn" till.

Svar på tråden Livets toppar och dalar