• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snaily, fiskgryta, vad gott! Grattis på bröllopsdagen förresten!

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-10-11 15:50:31 följande:
    Oupsie: minns inte vad den hette - men galaxy låter inte helt fel ... Det är ju fyra år sen vi gjorde köket och minnet har inte blivit bättre. Vi köpte hela alltet från Bygg-Ole (Hagakök)
    Ok, de hade en mörk granitskiva där vi var och tittade med små glittriga stänk i och den hette Galaxy-någonting. Glittret påminner väl om små stjärnor, och det skulle kunna vara samma som ni har. Svårt att se på en bild sådär. Fin är den i alla fall .
  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-10-12 09:31:37 följande:
    Hej Lappis! Välkommen hem. Men förkylning är så trist. Ego: jag hade SÅ sett fram emot kommande helgs mikrosemester med maken men det verkar som om vi inte kan åka. Vi har inte hjärta att lämna Hektor hos barnvakt - både för hans och barnvakternas skull. Han har fått någon släng av galen nattskräck - han "vaknar" säkert fyra ggr per natt och bara gallskriker, är rädd för att somna om. I natt var han vaken i två timmar i sträck första skrikattacken. Det hade varit trevlig mett ett dygn borta, med god mat och god sömn ... men det får bli en annan gång.
    Stackars Hektor! Och tråkigt för er att inte få komma iväg.

    En kompis till oss gick till en kiropraktiker för att bota sonens nattskräck. De sa att det fungerade, men jag vet inte exakt hur behandlingen gick till .

  • Oupsie

    Lappis välkommen hem! Men trist med förkylning, krya på dig!

  • Oupsie
    porchez skrev 2010-10-11 21:53:54 följande:
    Oupsie jag vill också se dina bilder om jag får??
    Självklart! Har lag till dig .
  • Oupsie

    Klockabol, vilken jobbig dag. Förstår att du blev sur på den där kommentaren.

    Nenne, hoppas att det går bra på efterkontrollen och att det visar sig att du har läkt jättebra. Förstår att du är arg och det borde de få veta också, så var så arg och sur du bara vill!

    Parnassia, hoppas att du är klart med städandet nu och att ni får en trevlig middag.

    September, hoppas att det är tanten och inget mera strul.

  • Oupsie

    Muggles, jag mådde ju inte helt bra innan jag blev gravid men jag kände att jag hade det mesta under kontroll, eller vad man ska kalla det. Men graviditeten gjorde väl att en del av det där gamla kom upp till ytan igen och med det en massa tvivel, oro och ångest. Det är svårt att prata om det, för jag får dåligt samvete och känner skuld över mina tankar, men det är i alla fall lite lättare att få prata med en utomstående som kan säga åt en att bara för att man tänker en sak behöver det inte vara så. Hmm, det kanske inte säger så mycket egentligen, men jag vill inte skriva så preciserat här på ett öppet forum.

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-12 11:45:57 följande:
    Tinga: kl 8.15 imorgon har vi tid. När jag tänker på det vrider det sig i magen av nervositet Samtidigt känns det som om magen växer (det drar i ligamenten) men förra gången var tydligen livmodern stor som i v7 medan embryot förmodligen strukit med redan i v5. GAH!
    Jag hoppas så att ni får se ett pickande litet hjärta imorgon Muggles!
  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-12 11:47:47 följande:
    Igår frågade Moa mig "köpte ni mig?". Haha vilken underbar tanke. Klart man kan tänka så... Jag svarade "nej vi gjorde dig. Du är en liten bit av pappa och en liten bit av mamma och en liten bit av dig själv". Då såg hon nöjd ut.
    Vad söt hon är, Goa Moa !
Svar på tråden Livets toppar och dalar