• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    muggles skrev 2010-10-19 13:43:47 följande:
    Oupsie: jag tror inte heller på sådana ovetenskapliga test men det är lite kul att fundera!
    Eller hur . Vill ni ta reda på könet?
  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-19 14:02:26 följande:
    nä, han är rätt cool... vi mår bra! jag gick hela vägen till och från bvc och insidan ville inte trilla ut en enda gång! Pricken nosar på 7 kg, fattas 80 g, och vägrade le åt bvc-sköterskan utan kollade nollställd ut genom fönstret.. <Annars kan han minsann skratta nu! *förälskad*
    Vad mysigt med en skrattande Prick! Och skönt att insidan ville hålla sig på plats . Och grattis till att Pricken har fått ett namn .
  • Oupsie

    Foglossningen . Vissa dagar känns helt ok, men andra dagar har jag jätteont. Och det går ganska snabbt från "helt ok" till "aaaaaaaaaaj". Egentligen skulle jag vara i skolan nu, men jag orkade inte vara kvar (var på en föreläsning i förmiddags). Sitter med TENS-apparaten nu, (var det Parnassia som frågade om jag hade en sådan?) men jag vet inte riktigt hur jag ska använda den för att få bäst effekt, men jag provar mig fram. Jag ofta väldigt ont i ljumskarna, och så strålar det både uppåt i magen, och ner i benen. Men jag får ju inte sätta de där klisterlapparna på magen så jag sätter så nära ljumskarna som möjligt på benen istället.


    Jag badade i helgen i alla fall . Det var skönt! Har aldrig varit någon badfantast men den här gången var det riktigt skönt att ligga där i badkaret. Bebisen i magen har börjat sparka hårdare nu också så när jag låg i badkaret så såg jag ibland hur magen hoppade . Det var roligt . Lyckades resa mig upp alldeles själv också, men maken stod jämte för han var så rädd att jag skulle ramla, haha. Han har blivit lite hönsig måste jag säga, men han hänvisar till att jag har "dyrbart cargo" så jag kan inte bli så arg på honom.

  • Oupsie

    PB, åh vad skönt att slippa den där klimakteriesprayen. Hoppas att det blir riktiga guldägg nu då !

  • Oupsie

    Har smyläst lite i helgen men har inte haft möjlighet att logga in och kommentera. Såg att ni pratade om bilar som kan gå sönder... Kan berätta att vi inte hade en speciellt angenäm resa till mina föräldrar. Varningslampan för motorn böjar lysa och maken saktar in och stannar bilen vid en pakeringsficka på vägen. Då stannar motorn... jippie, och då hade vi bara kommit en fjärdedel av sträckan ungefär. Men vi läser i instruktionsboken och efter samtal med min pappa och en person på bilverkstaden i min hemstad så bestämmer vi oss för att köra vidare. Problemet är bara hur man får igång bilen, för man måste gasa för att den inte ska dö, och eftersom vi har automat kan man inte lägga den i en växel med en gång, utan först måsta man passera reverse så att säga, alltså behövdes bådas insatser för att få igång bilen, maken vred på tändningslåset, och skötte pedalerna medan jag snabbt fick se till att lägga i "drive". Bilen gick som vanligt, tills dess att man kom under 50 kilometer i timmen... då dog den. Det blev inte så bra i rondellerna om vi säger så, men vi fick in en ganska bra teknik på att starta bilen i alla fall (stackars växellåda säger jag bara). Gah, usch vad man var stressad, hatar när bilar krånglar! Men till slut kom vi fram i alla fall. I går kollade verkstaden upp bilen och det verkar som att allt som behövdes var en uppdaterad programvara. Så vi kunde köra hem med den och än så länge fungerar den utan problem.

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-10-19 14:43:26 följande:
      Ja, hela ens inre vrider sig ju! men läs vidare! Jag har messat med henne senare idag och det verkar iallafall inte lika nattsvart som det lät inatt.
    Läste Heloise inlägg precis innan jag skulle på föreläsning, och sen såg jag vad hon hade sms:at dig och det låter ju bättre i alla fall! Skönt!
  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-19 14:31:39 följande:
    Nej jag tror inte det. När Moa låg i magen var jag för att ta reda på det vid RUL och maken emot. Men denna gång vill jag nog inte ta reda på det jag heller konstigt nog. *hoppas det är friskt bara*
    Ok, I see . När man har kämpat så länge med att bli gravid så tänker man nog mer på att barnet ska vara friskt och att allt ska gå bra.

     

  • Oupsie
    Parnassia skrev 2010-10-19 14:50:05 följande:
    Oupsie - det finns ju lite olika tens-apparater med olika funktioner, nu vet ju inte jag vilken du har men det finns de som har särskilda program för tex foglossningssmärtor. Och man kan ju sätta plattorna  på framsidan av magen om man gör rätt, det gör man ju vid förlossningsvärkar. Men strömmen får inte gå igenom magen utan kretsarna måste vara en på höger sidan och en på vänster sidan. Förstår du hur jag menar? Alltså de får inte vara ihopparade fram resp bak. Den jag hade var den här www.cefar.se/products.asp  
    Nä, jag förstår inte riktigt... . Jag trodde att jag skulle undvika helt att sätta på magen?
  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-19 15:07:21 följande:
    oupsie - bilar är fan ständug huvudvärk
    Ja, och det är så trist och jobbigt när de går sönder. Maken vill byta bil, men jag gillar vår bil egentligen, när den inte är sönder vill säga.
  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-19 15:14:51 följande:
    Buggar i bilmjukvara - precis sådant jag jobbar med
    Aha, är det ditt företag man ska skylla det här på då .
Svar på tråden Livets toppar och dalar