• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snorkfröken77 skrev 2010-10-12 22:20:54 följande:
    Oupsie - Jag badade bara badkar några gånger för dels tyckte jag det var obehagligt att bli varm eftersom jag redan var så varm, sen kom jag inte upp ur badkaret eftersom jag blev så klumpig och hade foglossningar. När maken fick hjälpa mig upp sista gången fick det vara nog Men klarar du värmen och är tillräckligt smidig så borde det ju vara jätteskönt!
    Ja, jag får nog be maken om hjälp för att komma upp för särskilt smidig är jag inte för tillfället . Värmen har jag inte tänkt på, men jag gillar inte heller när det blir för varmt i badet, men får jag tid så ska jag nog testa i alla fall.
  • Oupsie
    Oupsie skrev 2010-10-12 22:27:55 följande:
    Ja, jag får nog be maken om hjälp för att komma upp för särskilt smidig är jag inte för tillfället . Värmen har jag inte tänkt på, men jag gillar inte heller när det blir för varmt i badet, men får jag tid så ska jag nog testa i alla fall.
    Eller ja, riktigt så illa är det kanske inte som det lät . Så länge jag inte har för ont så kommer jag nog upp av mig själv.
  • Oupsie
    Tinga skrev 2010-10-12 22:31:14 följande:
    Oupsie - fin mage! Jag skulle ju ha gissat att den hade vuxit med mer än 4 cm i omkrets sen den förra bilden; intressant att se att 4 cm gör så pass stor skillnad.
    Ännu mer !

    Nu när du säger det, den ser faktiskt ganska mycket större ut på den senare bilden. Fast det ser ut som att jag svankar lite på sista bilden, så det gör kanske att magen ser större ut också.

  • Oupsie

    Sov gott Lappis, hoppas att du slipper snyta dig så många gånger inatt!

  • Oupsie
    sweetstreet skrev 2010-10-12 22:43:51 följande:
    Oupsie, man kan ju även bada lite svalt om man är varm (som Snorkis sa att hon varit). Då kan det kasnke kännas riktigt skönt att bada och liksom svalka av sig lite också. Hoppas verkligen att du kommer att känna lite mindre av detta framöver, men gissar att det kanske inte blir lättare med tiden?
    Ja, man kanske får fylla på med kallvatten om det blir för varmt. Jag hoppas att det blir lättare med tiden, Nenne blev mycket bättre den sista månaden, och Piggelin sa också att hon har blivit bättre, så jag hoppas att det kommer att bli så för mig också. Men enligt min sjukgymnast så ska jag inte räkna med det, men det kan bli så. Nu stapplar jag ju runt med kryckor och de hjälper lite i alla fall.
  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-10-12 22:56:42 följande:
    Brukar man inte säga något om tredje gången gillt? För isåfall borde det gälla för både EA och mig nu! *peppar mig själv*
    Verkligen! Hoppas så att det fungerar för er den här gången!
  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-10-12 23:05:25 följande:
    Oupsie, jäklar vilken skillnad på magen! Coolt! Men stackars stackars dig som har sådan förbannat jobbig foglossning!
    Har ni klickat på bilden, för miniatyren är lite hoptryckt? Fast det är kanske så stor skillnad, men det känns inte så . Foglossningen är jäkligt jobbig, men jag har inte ont hela tiden i alla fall, och när det inte gör ont känns allt ganska ok. Men när det gör ont så blir jag nästan bitter, för att jag inte kan göra sånt som jag vill göra, inte ens gå en runda med hunden. Men jag försöker tänka att det är en begränsad tid, men det är inte alltid så lätt. Jaja, det går väl över.
  • Oupsie

    Klockarbol, skönt att du har haft en bättre dag och vilka snälla arbetskamrater du har .


    Piggelin, ja du får komma till Skåne och hälsa på när du är föräldraledig .

  • Oupsie

    Piggelin, jag förstår att du tar det lungt ändå så klart. Känns som att det finns risk för att man får lida för det annars. Men ändå skönt att det känns bättre .


    Nu ska jag också sova! Godnatt i tråden

  • Oupsie

    Snaily, åh fy vad kämpigt . Cancer ÄR läskigt, men idag är det många som blir bra, trots dåliga prognoser. Jag hoppas att det kommer att gå bra för era mammor och att ynglet kommer att få växa upp med både mormor och farmor. Skickar stora varma kramar!

Svar på tråden Livets toppar och dalar