• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Oupsie

    Hmm, känner mig helt förvirrad och kommer som vanligt inte ihåg vad jag skulle kommentera...


    Angående den där paracetamolstudien, läste på något ställe att de inte avråder gravida från att äta paracetamol men att det behövs vidare studier, så man kan ju undra vilka mängder av paracetamol som de har undersökt i studien, och under hur lång tid som de gravida kvinnorna har ätit det? Och att det är en ökad risk, vad är risken i vanliga fall då? Blir så irriterad när tidningarna bara tar med det de själva vill och gör folk rädda och upprörda .

  • Oupsie

    Och det där med att folk är ohyffsade. De mest ohyffsade (om man ska generalisera ). Var de som läste samma utbildning som jag läste innan. Aldrig att någon skulle få för sig att hålla upp dörren även om det kom flera bakom, inte ens hålla dörren bakom sig så att den inte slår igen precis framför näsan  på en när man kommer fram... Å andra sidan så är det väl en utbildning som samlar ganska många stora egon . Om man nu ska generalisera...


    Måste dock säga att det finns många gulliga människor också, nu när jag går med kryckor så är det många som är hjälpsamma . Fast idag var det en som släppte dörren mitt framför näsan på mig... hmpffff.

  • passionsblomman

    Oupsie, jag håller med dig om alla dina frågeställningar! Kan de inte låta bli att skriva tills de VET då?

    Snigel, jag instämmer med dig: TA DET FÖRSIKTIGT IMORGON ALLA! Det var redan halt ute när vi körde till handbollsträningen ikväll. Det är livsfarligt när det är som en tunn gladpackhinna på vägen. En kvinna i ett samhälle nära oss dog ikväll i en kollision, den andre föraren blev skadad.

    Luckor som inte går att stänga på båtar? *ryyyyyyys och magont*

    Minns ni förr förresten, när man fick lov att sitta vacert i fucking RÖK-kupé för att det minsann var fullbokat. och de JÄVLA rökarna satt i icke-rök för att med vedervärdigt korta mellanrum glatt stega in i rök-kupén, blossa järnet och sedan förnöjsamt glida tillbaka till den icke-förpestade luften på sina rök-fria platser. HATA!!!!

  • passionsblomman

    Klockarbol, nämen vad fasen är det som händer???  Det där går jag inte med på, nu måste du berätta vad det är som har skett! *rusar till mai och inbox*

  • Oupsie

    Lappis, vilken envis förkylning du har fått . Krya på dig!


    Oms, låter som att du har alldeles för mycket runt omkring dig nu. Ta hand om dig! Stor kram!


    Mugglan, lycka till med presentationen!


    MSW, förstår hur du menar. Undrar också varför man utsätter sig för det, kurs efter kurs... Men håll ut, du fixar det!

  • Oupsie

    Hej PB, skönt att det går framåt med pannan!

  • passionsblomman

     


    Oupsie skrev 2010-11-08 23:26:37 följande:
    Hej PB, skönt att det går framåt med pannan!

    Hej hej!
    Ja verkligen! Jag är så less på det ineffektiva med att värmen inte kan lagras någonstans så jag håller på att bli galen. Som nu ikväll, då har jag fått upp temperaturen till 23,7 grader i sovrummet vid 17.20, när jag då inte eldar mer utan ju faktiskt har varmt inne, så sjunker det så mycket som ner till 20,4 bara på timmarna fram till 21-tiden. Inte så 2000-tal.

    Mugglan, stort lycka till med din morgondag! Det kommer att gå som en dans!

  • MSW

    Klockarbol: kändes som jag fick en knytnäve i magen när jag läste! Hoppas det löser sig på något vis! (min inbox är också öppen om du vill!)


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!