Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW, Tack! Jag har redan varit inne hos honom 2ggr och han har sovit i 1h20 min totalt, så det bådar inte så gott. Å andra sidan inte värre än vanligt heller. Så fort han hamnar på rygg ligger han som en sköldpadda och gastar och spottar ut nappen. Hmmm, kanske ska lägga över honom på mage när han sover? För om jag gör det innan han somnar tror han bara att det är en lek och drar upp sig med armarna så högt han kan och tittar stort. Men har inte provat att göra det medan han sover... Testa, testa, testa, nåt måste ju funka!!

  • Vännerfan

    Hej tjejer!

    Hoppas jag inte hoppar in olägligt nu. Maken ringde nyss. Han och en kollega är på väg till Stockholm och skulle vilja hitta nåt "hål i väggen" med indisk mat när de kommer fram om ett par timmar. Det skulle gärna ligga i södra delarna. Inte norr om stan iaf. Har ni något tips?

    Jag är mitt uppe i matlagning och lill-prinsen vaknade just, så jag återkommer till nätet och tråden senare.

    Puss!

  • Vännerfan

    AM, Tusen tack! Ska genast messa iväg adressen!

  • Vännerfan

    Snorkis, usch och fy, så ledsen jag blir för din skull! Och det var inte det minsta själviskt av dig att önska att de inte skulle sitta och prata om sina graviditeter. Det borde de verkligen ha greppat att de inte borde gjort. De kunde väl pratat om det när som helst, men inte just när de satte sig vid ditt bord. Nä, fy vad ledsen jag blir. Och återkommer till det jag skrev ang din släktings kommentar. Jag tror det finns folk som inte kan sätta sig in i andra männiksors situtation förrän de varit i den själva. Tyvärr. Stor, stor kram! (0ch en fet bajsblöja var i huvet på de två tjejerna, grrrr).

    I övrigt skriver jag under på dina kommentarer till Hattis, Ore och Vickan. Jag är lite lat såhär före läggdags...

    AM, Maken hälsar att de var mycket nöjda med den indiska maten!

  • Vännerfan

    Hej Piggelin! Men nu måste jag logga ut och sova. Guten Nacht!

  • Vännerfan

    Spännande med trådträff i Värnamo!

    Nu dagishämt!

  • Vännerfan

    HInner bara in supersnabbt. Ang tråddejt så kan jag kommande 3 helger. Helgen 20-21 kan jag förmodligen inte. Vi är uppbokade en eller två dagar där. Helgen 27-28 nov och 4-5 dec är jag helt uppbokad. Sen kan jag igen. Så det var rätt dåligt tajmat med när ni andra kunde tyvärr.

    Klockarbol, Det var verkligen helt absurt med din kollega och jag vet inte om jag hade kunnat ta henne på allvar. Kan inte låta bli att skratta åt det. Att hon undrade varför du inte kunnat gå på frigörande dans... Håller helt med Koko.

    Kikki, Grattis till sonen! Men trist att du fick en sådan negativ upplevelse. 

  • Vännerfan

    Hej hej!

    Izzie, Så tråkigt med BOM! Speciellt som du hunnit börja hoppas. Jag tror inte du inbillade dig dina symptom. Jag tror det är svårt att göra det. Trots att jag idag har monster-tant, näckspärr och jordens migrän kan jag inte framkalla att känna mig illamående. Det lät precis som jag kände månaden innan jag plussade med lill-prinsen. Vi avbröt visserligen den månadens försök före äl, men jag kände ändå massor, var helt säker på att jag var gravid och blev verkligen jätteförvånad när testet visade minus. Jag tror det är ett ägg som blir befruktat och sen inte fäster, men har inga belägg för det. Supertråkigt att det blev mf av det förra plusset, förresten.

    EA, Fel! Du har inte satt in ett embryo som ska ut. Du har satt in ett embryo som ska stanna där det är! Så det så!

    Gällande trådträffen hade det ju varit kanon om den flyttats fram en vecka så jag kunde vara med. Men ni får ta det som passar flest. Jag är ju uppbokad 3 helger på raken där, så då kan jag ju inte räkna med att få vara med. Jag kanske skulle ta mig till Lund/Malmö någon gång nästa eller nästnästa helg i stället? Kanske vore nåt?

    Det var mycket mer jag skulle kommentera, men min huvudvärk gör så ont att jag måste gå och vila lite nu när Prinsen är lugn och lillen sover. Kram!

  • Vännerfan

    Inne och kollar hur det går för EA! Hoppas det inte kommit något mer blod!!

    Lappis, Hurra för plats 56!

    AM, Kul att luncha med drottningen! Akta dig bara så du inte kallar henne för upptejpad gädda så hon hör! Alltså, det var bland det roligare jag läst i tråden för det kom så oväntat då när ni diskuterade kungafamiljen, så därför kommer jag fortfarande ihåg det!

    *Läser vidare och väntar på att Mugglan ska logga in*

  • Vännerfan

    Yttre press fick jag också min första förlossning, men jag ville bara få ut honom plus att jag var rätt borta av all lustgas, så det var nog därför jag knappt ens minns det mer än att det står i journalen.

    Lycka till nu Piggan!! Det kommer gå bra tror jag!!!

    Och lycka till med äggplock PB!

    Frullan, Håller ni på med syskonförsök nu? Du kanske har skrivit om det, ska läsa ikapp mer...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!