Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko, Så hormonspiral ska inte sättas in vid mens? För det ska kopparditon göra. Jag är lite orolig för det, för min mens är nästan slut och jag ska dit imorgon. De vill eg. att man kommer någon av de första dagarna av mensen, men är man oregelbunden som jag är det ju inte lätt att veta när man ska boka in sig då.

  • Vännerfan

    Måste logga ut nu. Återkommer helt klart, alldeles garanterat, lite senare!

  • Vännerfan

    DÄR var du ju Mugglan!! Detta är så himla stort! Och oroligt och roligt!

    Nej, nu vaknade lill-prinsen.

  • Vännerfan

    Måste bara lägga till det jag skrev i inlägg 966 (tror jag det var), för jag är väldigt rädd att jag uttryckt mig klumpigt: de försökte göra yttre press på mig, men det hjälpte inte och jag tror det är mycket värre att verkligen föda ut barnet så än att bara testa det lite. Så ni inte tror att jag ser det som en bagatell för er som blev utsatta för det. Jag blev mest förvånad över hur vanligt det verkar vara, trots att det är en ifrågasatt metod.

    Åter till Mugglans skräll! (och åter till matlagningen för min del)

  • Vännerfan

    Tyvärr kan inte jag helgen 4-5 dec, då vi har besök av en familj hela den helgen. Annars hade jag jättegärna kommit.

  • Vännerfan

    Hej tjejer!


     


    Har inte läst ikapp än, men börjar kommentera redan nu.


     


    EA, Det är ju verkligen sååå spännande detta! Men förstår att det måste vara väldigt jobbigt för dig. Snart, snart är det fredag!


     


    Nu har jag satt in kopparspiralen. Det gick jättebra. Förutom att lillprinsen vaknade under tiden men insättandet var inte värre än att jag kunde ruska vagnen lite samtidigt som jag låg i gynstolen...


     


    Måste bara tipsa om den jättebra grejen ”Skicka vidare” Polarn och Pyret kör med nu. Det hängde superfina, men använda kläder på en ställning i affären och jag hittade direkt några gamla favoriter i andra färger än de jag redan har. Mina barn har en hel del ärvda kläder redan (även Prinsen då han har 4 äldre pojkkusiner) och när jag insåg att alla pengar oavkortat gick till Plan var det ju bara att handla! Jag älskar Plan och har mitt fadderbarn via dem.


     


    3-barnsmor! Välkommen! Du måste ju bo nära mig då?? * studsar upp och ner i stolen*


     


    Tvillingar är verkligen jättevanligt i min värld. En av mina bästa vänner är tvilling och hennes tvillingsyster har dubbla tvillingpar med mindre än 2,5 år emellan (har skrivit om henne förut vet jag), maken är fadder åt en kompis som är tvilling, en av lill-prinsens faddrar är tvilling och sen umgås vi/har kontakt med 3 andra tvillingpar, men det är inte alltid hela paret vi umgås med. Oftast står vi närmare den ene. Men detta att Mugglan ska ha det känns jättestort för mig ändå. Jag hade knappt hunnit fatta att hon var gravid med en ju!


     


    Här betalar vi glatt heltid (1260kr) per månad för 15h på dagis, men då ingår loven.


     


    Radbryter lite extra och läser vidare...

  • Vännerfan

    Grattis till att ha blivit head-huntad Koko! Kul, kul!

    Mugglan, Åh vad tråkigt att all glädje med grav försvunnit!! Jag förstår verkligen att tankarna snurrar, dock, för det gör de till och med för mig och jag tänkte på dig även inatt när jag var uppe hos lill-prinsen. Finns det ingen statistik att ta till gällande dina funderingar, med tanke på att det mesta som oroar dig rör tiden före bf? Eftersom du är ingenjör tänkte jag. Statistik hjälpte ju Tinga med make och jag tror jag hade velat ha det också. Vad sannolikheten är att de föds före en viss vecka, att den ene tar all näring och de då måste plockas ut etc. Man borde ju kunna kolla hur många tvillingar som föds per år och sen kanske de på neo har egen statistik/erfarenhet av hur det går i olika lägen. Fast du bör nog hålla dig borta från Tvillingklubben och fl...

    PB, Hoppas verkligen att du får uppleva Kokos historia! Stor kram!

    Snaily förresten, Jag fick ny info om foglossning idag då hon som satte sprialen fött 5 barn och själv haft enorma besvär. Man "ska" föda stående, det är det bästa enligt henne! Och sen spelar amningen in! Jag hade ju fått höra att den inte gjorde det, men... För mig som redan ammat i över 7 mån kör jag dock på som jag tänkt ändå (beroende på vad Lill-prinsen tänkt sig).

  • Vännerfan

    Parnassia, Superwoman, nej nej, det är Cicci som är det! Men jag tyckte inte det kändes mer än lite stick i livmodern. Bara profylaxandas för säkerhets skull så går det fin-fint!

  • Vännerfan

    FruE, Vinkar glatt tillbaka!

    Nu middagsförberedelser!

    Kram tråden!

  • Vännerfan

    Ni som har spiral: Det står att man helst inte ska använda tampong! Gör inte ni det? Jag föredrar helt klart det framför binda...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!