• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • fru AM

    Vickan: ja när vi letade vardagsrumsmatta så var det mycket nära att vi gjorde sådär och nästan la en beställning hos golv/mattaffären i hörnet kommendörsgatan/sibyllegatan ... http://www.miljogolv.se/butik.php (sedan hittade vi ju en helt annan matta och blev kära)

  • fru AM

    Fast hemsidan var ytterst icke-informativ! Ni måste åka dit! Och fika hos oss!?

  • fru AM

    Fast när jag tänker efter så har de byggt om sedan vi var där ... ni får ringa och kolla så att de fortfarande har ullmattor på metervara!


    Annars ytterligare ett kul mattställe på nätet: http://www.carpetvista.se


     

  • fru AM

    Vickan: Är ni säkra på att ni ska ha grå mattor? Nu har jag visserligen misskött mig å det grövsta som konsulterad inredare eftersom jag inte kommit med någon idé alls - men vore det inte klatschigt med lite färg? Eller ni kanske har andra färgstarka detaljer?


     


    Hur stora ska mattorna vara? Kolla även på auktionssajter (lauritz t ex)

  • fru AM

    Så - nu har jag kvävt tråden med tjocka mattor ... Tassar iväg för att glo lite på Livia som vägrar sova. Hej så länge

  • viktualia
    fru AM skrev 2010-11-14 20:04:43 följande:
    Vickan: Är ni säkra på att ni ska ha grå mattor? Nu har jag visserligen misskött mig å det grövsta som konsulterad inredare eftersom jag inte kommit med någon idé alls - men vore det inte klatschigt med lite färg? Eller ni kanske har andra färgstarka detaljer?   Hur stora ska mattorna vara? Kolla även på auktionssajter (lauritz t ex)
    visst finns det färg i rummet! accentfärgen är plommon/vinrött! detta efter en mindre kupp från min sida.. hihihi... är ju lite småsur på vår spegelvända soffa och transportskadade tvbänk... men jag SKA ta bilder till galleriet sen!

    apropå galleriet - kan nån inboxa länken dit... kommer inte åt det via den här datorn...

  • BrudSommar2006

    AM, har du möjligen tid att ses något imorgon eller tisdag? Har ju barnvakt till Iris nu i två dagar.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!