• Oms

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ett jättestort grattis september!!! Så underbart att allt gick bra och dessutom att det var en helt ok upplevelse:) jättekul och vad mysigt m stora syster som pussade på lillasyster:) en stor kram till hela familjen:)

  • Oms

    Men jag måste ju berätta, vet ni vad jag såg idag???? Jag såg en kvinna i 40-årsålden, iklädd en snygg kavaj, markerade dolce glasögon, en mkt påtänkt svinrygg och med en smartphone i handen. Jag kommer inte att berätta var eller hur jag såg der jag såg av plötslig anonymitets önskan MEN jag kan berätta att hon läste denna tråd på sin smartphone o hon log stort, misstänker att hon just då läste om september:) Men så konstigt det kändes, att där satt en för mig helt främmande människa o läste på om våra liv, en mkt mkt märklig känsla Hej på dig du mitt i livet kvinna som jag såg imorse. Om du läser det här får du gärna göra dig till känna för det skulle vara rätt så trevligt att nästa gång vi ses kunna säga hej utan att du tror att jag är en galning;)

  • Oms

    Vickan- Kanarieöarna går nog alldeles utmärkt i november! Det är inte långt att åka, vädret är bra, och det är ett enkelt o okomplicerat resmål. Att åka med barn kan vara jobbigt om det är en väldigt lång flygresa och man landar mitt i natten eller att det är en stor tidsskillnad- i övrigt brukar allt flyta på bra, t o m om de blir sjuka:)

  • Oms

    Vart ska ALLA dessa människor som är ute o åker nu? Det e ju fullt på ALLA allmänna kommunikationer som jag har besökt, som en helt annan värld:) skönt att stormen bedarrat, ny blir det kryssning m jobbet, ha en bra dag allihopa:)

  • Oms

    Jag vill inte avslöja vem jag är så därför kan jag inte skriva hur jag såg detta med smygläsaren men Ja, jag vet att hon var inne på denna sida, jag kan berätta mer när vi träffas:) Idag har det varit kryssning med jobbet, jag kan ju säga att det var inte roligt när vi var på öppet vatten... Men vi överlevde:) vidare har jag fått se än mer osmickrande sidor hos min chef... Hon klarar inte av att man har en egen vilja, att vi är vuxna människor. Nu ska vi styras in till att göra samma saker varje dag för att HON inte kan hantera att vi ALLA har en ganska krokig väg till teamets gemensamma mål. Vi nåt alltid målet o fp av oss är stressade över det men hon blir tokstressad. Vidare så hon att i hennes liv måste det alltid hända ngt, hon är mer berest o har provat på mer galna saker än ngn annan jag känner och är en sjukt dålig förlorare o gillar inte att bli motsagd... Inte de bästa chef egenskaperna om ni frågar mig. M en sån chef blir jag nästan upprorisk, minst lika dumt det men jag kan inte hjälpa det:) Jaja, så var min dag:) Ang skor så har jag oftast slängt dem oavsett skick. Alla andra kläder har jag däremot oftast gett bort. En annan sak. Jag har världens bästa man men han har 1 irriterande sida o det är att han aldrig får "arslet ur vagnen" och det gör mig galen om ALLA andra gjort Sina delar men inte han. Ett exempel är att han e så sjukt seg på att sätta sig vid datorn o söka jobb. Han tar sig inte för att göra det bara. Detta trots att han är såå trött på nuvarande jobb samt att han vet att vi behöver mer pengar om vi ska ha ett jobb till. Så. Jag har nu ställt ett ultimatum o sagt att om du inte söker ett nytt jobb o får det så blir det inga fler barn. Punkt. Jag vägrar att ta på mig den ekonomiska stressen över det också. Beslutet är hans till 100%. Jag kan inte tala om för honom vad han ska välja. Men jag har sagt att jag är ok m 2 barn o om han vill ha fler kan jag tänka mig 3 under förutsättning att han gör sin del först. Låter kanske tufft men jag känner mig befriad här. Så skönt att lägga över detta på ngn istället för att vara den som uppmuntrar Och hela tiden pushar, tipsar o stöttar. Idag påminde jag honom o frågade om han har kommit fram till ngt än men det hade han intr

  • Oms

    Men varför för min telefon inga radbrytningar när jag är på.denna sida???

  • Oms

    Tack alla för en lika trevlig tråddejt som vanligt! Efter en välbehövlig utekväll samt sovmorgon så har jag nu precis vaknat o är redo för en ny dag:) puss o kram på er alla fina:)

  • Oms

    Jobbar hemma idag, heeeeeelt omotiverad vilket inte är bra då jag nu har en nitisk chef osm granskar vad man gör o inte gör... men sorry, idag är det bara en sån dag som jag vill bädda ner mig, äta godig o göra ingenting )om än att jag inte gör det såklart)


     


    har varit hos läkaren för svar på min blodprover. sen maj förra året då man upptäckte avvikande prover går jag nu var 3:e månad o kollar upp dessa. Jag är som vanligt i ngn slags gråzon om än att järnvärdet för första gången har höjt och jag ligger nu på 7 på P-järn (ska ligg apå 9-34) och Ferritin 10 (under 15 anses vara lågt för kvinnor)


    JAg har allstå förbättrat mina värden ngt ortorligt hade ju faktist 2 samt 0 (el tvärtom) på dessa för ngt år sen. men det e ju ff lågt och man vet inte varför det är så.


     


    Skölkörteln går ju som vanligtt upp o ned jag har pendlat från 3,7, 2,0 och div däremellan o nu är jag på 4.0 - dock har jag inga direkta symptom mer än trötthet, dålig hårkvalit'e koncentrationssvårigheter etc och allt det kan också förklaras av järnbristen samt den stress jag har varit o ff till viss del är utsat för - vad är hönan o vad är ägget är den stora frågan här! Så läng ejag ändå mår ok så följer vi bara upp detta utan att säta in mer undersökningar eller mediciner (järn tar jag redan 2 tabletter/Dag 365 dgr om året)


     


     

  • Oms

    Izzie - vad trist med opedagogisk läkare!! förstår om det känns jobbigt att ff inte veta när, var o hur. kram!


    Lappis - stort grattis till maken, vad roligt att han kommit igång så bra och fått en sån mersmak av detta med löpning. och en bra tid hade han också!


    AM - trdägård? you've lost me there som man säger, pratade inte vi om antalet krukväxter vi hade hemma och inte tror väl jag att du ledde över mina 2 blommor lycka till och vilken härlig utmaning ändå!!


    Ore - stå på dig mot din chef och självklart ska du vara borta de dagar som är bäst för dig o din familj, barnen går först och ett arbete är bara ett arbete

  • Oms
    Sanrtis - hur är det med infektionen - läker snittet eller stökar det ff? mitt tog 11 veckor på sig att läka, jag hade omläggnign på VC var 3:e dag under denna period, var ju sådär att hela tiden ge sig iväg dit varje morgon men det gick ju När det väl läker är det bra att massera ärret iom att en infektion ökar risken för ökad ärrvävand och lits sammanväxningar i vukhinnan som skan ställa till det vid tränign av magmuskler sen o så behöver inte alls vara så men det föreligger en ökad risk helt klart!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!