• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Telis

    Hej nenne!


    Televinken var alltid tröstlös mellan kl 17 och 18 under en period när han var två-tre månader. Spelade ingen roll vad man gjorde. Kan det vara samma sak Pricken lider av?


    Kom den lilla påsen fram ordentligt?

  • MSW

    Start: Känns väl som ni är helt överens om konsekvenserna så det är väl lugnt? Och det är som du skriver, det funkar juh faktiskt inte alltid att de ska göra det själva..


    Kikki: Grattis till son! Trist förlossning, hoppas du kan landa i det snart!


    MrsB: Samåker gärna! Är väl bra att åka ihop så mycket som möjligt..


    Vore det inte bättre att hellre ta förr än senare? Alltså typ 21/11 eller 4/12.. Eller vad säger ni?

  • Telis

    Jag funderade på en sak. Brunch är ju alltid supertrevligt men skulle man kunna göra ett undantag från "brunchregeln" nästa gång och gå på ost- och vinprovning på Wijnjas? Skulle någon vara intresserad av det?

  • viktualia

    Telis - jag har aldrig gått på nån mer seriös provning av varken det ena eller andra, så jag är på... om tillvaron tillåter en Sthlmstur....

  • MSW

    Såg nu att mugglan inte kan 21/11.. Vad tror ni om 4/12 då?

  • Hattis

    Så länge jag inte är gravid så låter ost- och vinprovning fantastiskt.

  • nennesjuttioåtta

    telis - Klart han vill vara som televinken!!!  
    hm, jag gillar edamer och Billinge, port salut funkar också. Funkar det med Gredos?! Men allvarligt, jag skulle gärna följa med på något annat än brunch också. Eller om ni alla kommer hem till mig så kan jag proppa er fulla i ... popcorn! Dä ni!

  • Hattis

    Grattis Kikki! Skit att bm inte lyssnade på dig bara!

    Nenne - hoppas att Pricken är gladare ikväll!

    September - låter som om vi nästan har samma BIM/BOM-tid!  

    Mer ego - spontan kommentar från maken idag: "men vad pigg du ser ut, jag känner igen dig". Kan bara titta i spegeln och hålla med. Ser fram emot att gå till jobbet imorgon, det gick så himla mycket lättare idag! Här har för övrigt verkligen försökts. Det känns också som om denna månad är chanserna maxade, sedan vet jag ju inte om prolaktinet sticker iväg igen eftersom jag inte ska kolla förrän om tre månader. Ser fram emot eventuell testning om ett par veckor med blandade känslor. 

  • Hattis

    Ser fram emot troccatestning hos dig Nenne

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!