• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej hej

    Mugglan, usch vad jobbigt med din mamma, hoppas ni har någon annan som kan hjälpa till också..

    Bra med tips om solkrämerna, vi kör acos men skall köpa ny i år. uvkläder har jag aldrig använt till Tilde, men insmord och heltäckande kläder..

    blev en tur till sös idag med, tyckte det pep och väste inatt, men han har iaf 100 procent syresättning så han kan ju andas iaf. men han fick inhalera koksalt och ventoline. frågade om man kunde få något att ha hemma men han var så liten tyckte dom så man får lov att åka in isåfall.  men det var inte farligt om det lät så i luftrören, slemmet som åker upp och ned..

     

  • smint

    hu mugglan vad jobbigt, men försök hitta någon som kan stötta, som AM föreslår. ring kommunen?

    vaccinet kanske man skall fundera på..

    gud vad segt det går med hugos förkylning.  vet att det kan ta tid men nästan alla säger att det brukar vända på 5.e dagen..  hatar att oroa mig.  rossel och slem... inga indrganingar som tur är så det är väl slemmet som låter..  ikväll kommer sambon hem i tid iaf, skönt.

    idag satte dom upp lapp om föräldrafika på förskolan fr 14, t kommer bli tokig om vi inte stannar.. men vill inte vara ute mer än nödvänigt med h nu.  

    usch vad ego och neggo det blev..

    hattis: underbart med sparkar  

  • smint
    _koko_ skrev 2011-05-25 13:07:28 följande:
    AM - Lillebror är hemma idag med just ögoninfektion, men hos mina har det hittills gått över fort när de fått det, gissar att det varit virus alla gånger och beror på att de får upp snor i ögonen när de är förkylda.
    Hoppas ögondropparna funkar bra!

    smint - Men om du klär på H ordentligt och bara stannar en stund? Tror inte det är någon fara att vara ute när man är sjuk så länge man inte anstränger sig (vilket ju bebisar sällan gör) eller fryser.
    nej visserligen  
  • smint

    Vi har brio babyskydd, supernöjda, med en liten suflett också väger inte så nycker heller.

  • smint

    Tinga: Superkul att ge bort bröd ju Låter helt gudomligt gott. Blir det inge bra om man fryser det? 

    Lappis: Härligt att ni hade det ljuvligt på Gotland, kan tänka mig att det var lugnt nu innan alla turister kommer.  Hoppas ni kommer iväg till Island. En kompis till oss var där på konferens i helgen och har haft svårt att komma hem. Några av dom skall åka båt från island till danmark och så vidare hem.. 3 dygn. Men hon kom iaf med ett flyg hem igår. 

    oms: Vilken ljuvlig text din dotter skrivit

    H rosslar vidare, åkte upp med honom idag också, men han är så pigg och glad och äter så det är inget större fel på honom, men han har massa slem. Han fick inhalera lite koksalt ånga så det skall lossna.. Hoppas det vänder nu, överläkaren trodde verkligen det, och att han borde vara alert i helgen. Skulle åkt till Gotland på Lördag men skjuter på det några dagar. Vill att han skall vara helt bra eller iaf nästan bra..

    Skulle egentlgen haft en mysig picknink i humlan idag och lyssnat på jobbets avslutning. Vi har de senaste åren samlat alla föräldrar och barn där och haft sång och fika.. Så mysigt.. Men nu blev det inte så denna gång.. Så om ni är i humlan och ser massa barn på gräsmattan med västar vid 15 tiden så är det mina små kottar

     

  • smint
    fru AM skrev 2011-05-26 14:51:46 följande:
    Smint: jag spanar som besatt ut genom fönstren mot Humlan men ser inga kottar i västar. Men parken är ju större än vad jag ser - de är säkert längre in mot de fria ytorna! Härligt väder fick de!
    dom borde tåga in i detta nu, 85 glada barn, brukar vara ungefär där den där duschen är. mellan träden .
  • smint
    FruCicci skrev 2011-05-26 15:15:35 följande:
    Smint nu blev jag nyfiken på vilket ställe du jobbar
    Låter super mysigt iaf! Den där duschen ja, den gillar alla ungar, hoppas inte den är på dagen till ära bara
    inboxar dig  haha nej den brukar inte vara på tror jag

    tack, jo det är nog mest jag som är orolig för H  men han är ju så liten ännu.. men nu vänder det nog snart. 
  • smint
    oj vad läskigt lappis, hoppas han repar sig snabbt. Har inte heller hört om propp i njuren.  Skönt att han iaf fått vara på sjukhus några dagar

    Telis: Vilken märklig kompis på FB, hur kan man säga något sådant ? Bra att du sa ifrån. Tack för krya på om H, det blir nog bra det här, men hade inte varit lika orolig om det bara var nästäppa.. Så läskigt med rossel och sådant..  Men nu har ju flera läkare lyssnat på honom så får ta och lugna ned mig.

    kaos läggning här, R hämtade på dagis idag och glömde ena nallen och ena snuttefilten... tårar och tårar ikväll.. har fått dra en lång historia om att nallen hittar på massa bus på förskolan osv...Hon är desutom ledig i morgon så vi får göra ett litet besök efter frukost och hämta hem den..  

    Åker till Gotland på söndag iaf, det finns ju läkare på ön också

     
  • smint

    Lappis det skall jag göra.
    porchez : Sov gott, hoppas du hade det bra på resan.
    oupsie: jobbigt med flyttpackande. Hoppas allt flyter på sedan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!