• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga: hoppas verkligen ni får remiss dit. Tack för länken till surdegsskolan, måste prova någon dag. Men krävs det riktig assistent?
    lappis: härligt att ni bokat lite restauranger, och ja det är väl ingen värme där direkt men det måste vara så häftigt där, sambon skall dit på grabb resa i höst.
    Är på väg till stan och träffa mina fina kollegor, måste ladda om några timmar efter 2 veckors sjuka barn, h är inte sämre iaf så nu hoppas vi att det vänder, men lilla näsan rinner.

  • smint

    Snorkis: Härligt att se dig här, men vilken tur att ni åkte in, spännande nu ju, och skönt att leffelina kan komma ut nu om hon bestämmer sig för det.

    Hade en jättetrevlig kväll med kollegorna igår, dom hade gjort mysigt på jobbet först med en lång tipsrunda, bubbel och lite tilltugg. Sedan berättade dom att vi skulle till fjäderholmarna och äta middag, supermysigt. Var precis vad jag behövde, men fy sjutton vad kallt det var när vi skulle hem, fick vänta på tåget lite väl länge och var så kall om händerna..

    idag har vi hängt hemma, packat inför gotland och handlat lite. 

    Hoppas ni får en fin söndag, kikar in under veckan  

  • smint
    MSW skrev 2011-05-28 21:38:13 följande:
    Snorkis: vilken dramatik! fast för ångestens skull gör det kanske inte så mycket om hon skulle komma lite tidigare..? Kram iaf!!

    smint: ha en bra resa! Och hoppas att lilla H verkligen är på bättrings vägen!
    Tack tack, nu flyr vi alla baciller  har inte behvöt använda snorsugen idag iaf, alltid något
  • smint

    fick höra en sjuk historia igår om en som har bugaboo. Dom hade varit ute och gått inne i stan vid något vatten, kungsholmen kanske, aja mindre viktigt.. han som körde vagnen hade dragit i bromsen men bara på halvläge, vagnen hade börjat rulla och rakt ned i vattnet med barnet i, han hade kastat sig i och lyckats trycka upp vagnen och någon hade kommit och hjälpt till.. ungen hade haft vatten till hakan.. nu skall jag alltid dra i bromsen till max...

     

  • smint

    September: t fick massor av spel nr hon fyllde 3, både memory och lite andra också, pärlplattor antingen med små eller stora pärlor. Docka och kläder? T fick också en docka nu när hon fick syskon, men hon leker väldigt lite med den, fick även en vagn i julklapp av mina föräldrar.

  • smint

    Tror det var rätt många om man kollade på vickans blogg som Skulle med på picknicken.
    här är det ljuvligt om än lite blåsigt, t springer efter idolen morfar och hjälper till med allt möjligt

  • smint

    Jag la till en kommentar i inlägget för någon dag sedan, jag tror jag kommer, måste kolla med sambon bara. Och då kommer Hugo också med.

  • smint

    Bs: hu vad skumt, kanske en nerv i kläm någonstans? Ring Vårdguiden tycker jag.
    snaily: oj vilken bestämd dam, du har alla mina sympatier.
    Hugo blev bättre men nu snorar han igen, vet inte om det ät samma förkylning eller en ny som kom innan den andra försvunnit?
    igår gjorde jag den där fluffiga polkagrispajen som Jag la in för några veckor sedan. Skall äta den imorgon så kommer med utlåtande då.
    ha en fin dag alla. kram

  • smint

    Trevlig resa izzie
    snorkis: ja säg till leffelina att inte göra så mer förens hon är ute, då kan hon ju ta sovmorgon
    Vickan: skoj med sthlmsbesök, ha så skoj på bröllopet
    www.bloggfamiljen.se/2011/04/25/frusen-fluffig-polkagrispaj/
    Grymt god med den varma såsen till. Smälter dock snabbt när man tar fram den.
    Nu har Hugo ätit färdigt, sov dags igen. Kram

  • smint

    Vickan: usch vad obehagligt med bilen. Skönt att det gick bra iaf. Jo jag siktar på att komma den 11.e skall kolla med sambon så vi inte har något planerat.
    Njuter av de sista dagarna på ön för denna gång, idag kom tildes kusins ut och dom leker så fint, badat i lilla poolen. Skiljer bara 3 månader mellan dom, ikväll blir det korvgrillning och mys. Flyger hem på söndag, önska Mig lycka till. Tur att det är kort flygning.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!