• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag är nöjd med vår bugga också, skulle kanske bytt hjul nu när vi var ute på landet i helgen men annars funkade de bra, liten i hopfälld. Nackdel med liggdelen är att varukorgen blir svårtillgänglig.... men är sugen på att byta till sittdel då H inte gillar att ligga jättelänge när han är vaken.. Idag fick han sitta i matstol för första gången med en kudde bakom ryggen, funkade en liten stund iaf

     

  • smint

    AM: Hoppas din väninna får ett barn, ja ett skadat barn kräver ju lite mer så det borde ju vara 2 föräldrar till det? Men reglerna är nog hårda..

    msw igen: babytravel har jag hört både gott och dåligt om, jag tycker dom verkar bra, men jag är ju rätt emot att vända barnen tidigt vilket många av deras vagnar också är.. Men några av deras varianter är ju vändbara.. Men vi var också inne på teutonia fun till en början. 

  • smint

    Snorkis: Jag fyllde också i ett sådant formulär nu, men inte med T vill jag minnas, men säger som vickan det var hesmkt skumt formulerat.

    Usch vad jobbigt med besöken, det är så svårt, men jättebra att ni säger ifrån ordentligt. Minns med T att mina föräldar kom upp för att fira påsk med min bror och dom kom till bb en sväng, sedan den dagen efter vi kom hem så lagade dom middag till oss, men det kändes väldigt rörigt och jag tyckte det var jobbigt. Sedan skulle dom komma ngn dag senare innan dom åkte hem, men då sa jag att ni får komma en kortis bara för vi ville vara i fred. Mamma blev nog lite stött då minns jag..  Denna gång kom dom ju efter ett tag och var till stor hjälp med T, men nu var det ok eftersom det gått ett tag.

    Mysigt med härliga presenter  

    Hoppas ni har det supermysigt nu 

  • smint

    Vickan: härligt med semester så nära nu   Håller med om storlekarna, vissa är så skumma.

    Tror inte T har vattkoppor, feberfri idag och nu ikväll fick H feber så det är nog feber med virus prickar.. 

  • smint

    Nenne: Har ingen erfarenhet av just paraplysulkys, men min kompis har nyligen köpt en sulky till sin son, iofs är han 3 men du kan ju läsa lite om de två hon funderat på och till slut valde

    emmyt.blogg.se/category/barnklader.html          

    scrolla lite längre ned så kommer 2 inlägg om vagnar

     

  • smint

    kloka ord från både am och pb  

    bs: lycka till på jobbet idag,

    skall inte klaga över värmen men inte roligt för en febrig bebis nu..  

  • smint

    jag hade också mkt sammadragingar och många uvier under denna grav, så kolla upp det om det fortsätter.

    plockar fram alla T´s kläder osv, hon är ju frisk nu så hon får åka till mormor och morfar på Lördag. Hon ser så framemot det och hon älskar verkligen att hitta på bus där. Jag och H åker ned en vecka senare, hittade flygbiljett från bromma idag, till nästan samma pris som att åka båten... då är det inte så mkt att fundera på

    klänningstips mottages tacksamt, vi skall ju på bröllop och jag har en klänning, men den känns lite för fin, den hade jag på ett annat bröllop men detta är ett enklare bröllop. FEsten kommer förmodligen vara i ett partytält och vigseln förmodligen på stenstrand...  shit måste hitta skor också.. och present och skriva ett litet tal. tur att jag bara har ett barn hemma nästa vecka

     

  • smint

    BS: ja gud vad grejer dom testade, men vet att det där syntestet fick en av mina mammakompisars dotter göra nu på 3 års kollen. titta på tavla och peka på kort i handen typ eller tvärtom.  

    Ore och fru E: Tack för tips om klänningar. Skall ta mig tid nästa vecka när jag bara har H med mig. Då går det nog bra. Länge sedan jag var inne i stan nu.

    Sept: Bra att du kollar upp uvi´n. Och vilket skräp med svampen. Mitt sf mått var mindre nu med H gentemot med T så det kan nog vara olika.

    AM: Ha en fantastisk resa

    ore: Vi har också haft byby jogger city mini, och den var grym, svärmor gillade inte den alls och tyckte den var står och klumpig. mrn brio sittyn gillar hon..  Men som sagt jag gillade den massor och den står kvar i källaren för att H skall kunna ha den sedan. Men den är ju klart större än en paraply sulky. Så det beror ju på vart vagnen skall användas.

    Undrar om H haft 3 dagars feber utan att vi märkt febern de första dagarna.. han hade ju 38.8 igår kväll och i natt, idag har den legat på 37.5 och nu ikväll 37,1. Men han har haft massor med utslag idag så det kanske varit det ändå?  Han har iofs varit gnälligare sista dagarna så vem vet.

    nej nu skall han äta lite så skall stänga ned nu.

    kram kram alla 

  • smint

    Ja min farmor har påpekat när vi kommit hem med barnen att jisses är ni redan hemma, förr i tiden var man ju på bb i en vecka. Så hon förstår inte alls detta att man skickas hem så tidigt.  Gulligt av henne tycker jag.

    nu til läkaren med barnen, T hostar mer igen så vill kolla upp det innan hon åker och H är full med små utslag så vill att någon kikar på dom. 

  • smint

    Liten: Härligt med huset  nu har ni projekt hela sommaren  skönt att blåsorna är på väg bort. 

    hugos prickar var för tidigt att säga något om, hon trodde på virus prickar eller tre dagars feber prickar. är det inte bättre på måndag skall vi återkomma. Tilde var irriterad i halsen och trumhinnan buktade lite. Så nu är det första pc-kuren för henne i livet. eller hon fick när hon var 7 månader men det minns hon ju inte  har köpt ett sugrörsglas i förebyggande till medeciner osv.. men fy katten vad äckligt kåvepeninen smakade. fick spä den med äppeljuice.. kanske skall ta hälften i ett glas och hälften i nästa så det inte smakar så starkt.. jaja nu hoppas jag hostan försvinner. mina föräldrar får ta medecin fighten sedan ...

    nu lunch och packning av Tildes grejer..

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!