• smint
    start september skrev 2011-08-06 09:49:27 följande:
    Tack Smint, vad lustigt, jag hittade Gneis igår av en slump. Än finns inte priser eller möjlighet att beställa på hemsidan men det dyker ju upp framöver. Det lät jättebra, förutom att jag funderar på om min lilla (snart stora tjej) är mer normalbyggd än smal. Ganska lång är hon, 99 cm för två månader sen och hon väger 16 kg. Man får väl testa och returnera i värsta fall.

    Är de stora i storleken som Reima? 104 borde väl räcka antar jag.
    dom hade förra året inbyggd växtmån så du skall inte lägga på lite utan ta dens storlek som hon är eller den som kommer närmast. Vi hade 98 förra året och den räckte gott ich väl hela perioden. Nu blir det 104, tror hon är 102 nu eller nåt. ja precis man kan ju alltid retunera. förra året tog det ett tag innan overallen kom då det blev ett otroligt tryck på försäljningen. jag betalde 1050 förra året efter avdragen 20% som dom hade då. Det kommer dom säkert ha i år med..
  • smint

    sist hade dom rabatt i några veckor bara sedan slutade det, men man kan ju hoppas iaf
     

  • smint

    PB: Åh så härligt att se dig här Och vad roligt att sonen ff umgås med sin bästis, men förstår att det är tomt utan honom. Hur är det med vovven?? Klart det är ok att du inte kommenterar det är ju ett helt projekt att komma ihåg allt.

    Snartis: Åh vilken seg lillebror, låter som H, han kom ju 1 dag före vi skulle till sös för kontroll.

    Lappis: Kul att se ett tecken från dig också, låter som ni har det gott på sem

    Idag har jag städat hela huset förutom gästrummet. när man bara går hemma på sem så blir det ju sjukt dammigt men man blundar lite för det, men idag har jag och T städat, hon har torkat lister  R har varit bakis så han har tagit alla vilor med H. men nu är jag helt slut så det blir nog en tidig kväll ikväll.

    imorgon riktig vardag igen, R går till jobb och T till nya dagis. Hon var själv där i Fredags och det hade gått superbra.

     

  • smint

    September: dom har kört 3 dagars inskolning nu, första dagen var jag med hela dagen, andra gick jag en stund efter lunch och var borta i 2 timmar, sista dagen så lämnade r efter 1 timme och sedan kom Vi till mellanmål. Verkar svårt med 1 timme när dom är inne i det redan. men ni kanske kan prata med dom och ändra lite?
    Vickan: märk allt du är rädd om/vill ha tillbaka. Jag har märkt allt på olika sätt beroende på plagg utom trosorna, men skall göra det också.

  • smint

    Fix är nog jättebra, men jag upplever dom lite bredare än smala?  Såg precis på lindex hemsida att dom fått in overallerna nu, 799 kostar dom. Men man får ju ofta rabattkuponger så då kan man ju göra sig ett kap.

  • smint

    Tvättade inte heller overallen mer än 2 ggr tror jag, då hade hon spillt banan och ngt annat på den. Det var en bra vinter för alla overaller tror jag. Jag hoppas H skall kunna ha Tildes hon hade förra året. det är ju bara 1 månad som skiljer dom åt men sedan kanske han blir större. aja vi får se helt enkelt

    Nenne: Skönt med 1 veckas ledigt kvar. Och vad mysigt med det första kalaset  är novis på cupcakes så här får du inga tips.

    Hämtade T lite tidigare idag så nu skall vi baka ngt enligt önskemål från henne..

  • smint

    Ni som har koll på allt möjligt. Vad finns det för ställen som tar emot kläder?  både barn och vuxen kläder?  Har rensat en del och vet inte vad jag skall göra av kläderna. Mailade alla kvinnors hus men dom hade lagret fullt med kläder. Finns det andra sådana organisationer?  

     

  • smint

    vickan och parnassia: Tack, vill helst att kläderna skall komma till sådana som behöver det, inte till försäljning helst.. Skall kika på lite sidor senare..

  • smint

    Jösses vad ni skrev igår, semestern är över
    snartis: fy vad jag lider med dig, skickar lite kramar åt ditt håll. Och åt porchez också.
    bs hur mår du nu föressten? Har alla symptom försvunnit? Hoppas du får din kallelse snart iaf.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!